430
Пазл плакати, які зашифрують назви російських фільмів
Повідомляється, що люди часто обирають, який фільм, щоб піти, на його плакаті. Яскраві та привабливі плакати можуть гарантувати фільм великих офісних комісій. Тому митці намагаються зобразити найважливіше. Але художник Андрій Губін вирішив малювати плакати відомих фільмів в жанрі мінімалізму. Веб-сайт Він запрошує читача перевірити свої знання російського та радянського кіно та вгадувати назви фільмів їхніми плакатами!
р.
Джерело оригінальних зображень: Ellf.ru
176641
31616
р.
Відповідей
"12 Стільці" "D'Aratgnan and the Three Musketeers" "Пірати ХХ століття" "Сімнадцять Моментів весни" "Візарди" "Привіт, я твоя тітка!" «Переваги електроніки» «Операція «Я» та інші пригоди Шурика» «Міміно» «Я ходию по Москві» «Гело в тумані» «Посуд автомобіля» «Хапаєв» «Скарлет вітрила» «Брат»
Веб-камера
р.
Джерело оригінальних зображень: Ellf.ru
176641
31616
р.
Відповідей
"12 Стільці" "D'Aratgnan and the Three Musketeers" "Пірати ХХ століття" "Сімнадцять Моментів весни" "Візарди" "Привіт, я твоя тітка!" «Переваги електроніки» «Операція «Я» та інші пригоди Шурика» «Міміно» «Я ходию по Москві» «Гело в тумані» «Посуд автомобіля» «Хапаєв» «Скарлет вітрила» «Брат»
Веб-камера
30 найрозважніших і найперспективніших сніговиків
Вниз, п'ять: смішні відповіді школярів, які дорослі не думали