Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Too Удачливий Австралійський

Скоро після того, як молодий австралійський Luke Brett Moore втратив свою роботу, він відкрив банк помилково відкрив його необмежений кредит. Дуже гарна можливість пропустити. Веб-сайт Оприлюднено обліковий запис Луки, як він почав витрачати гроші, не турбуючись, і не може зупинитися до одного дня, поліція збита на двері.

Я не збираю всіх грошей з банку Святого Георгія і не оплачую його назад. Я чекав когось з банку, щоб зв'язатися з нами і сказати: «Повернути цю суму гроші. й

У 2010 році у мене був постійний банківський рахунок, з якого я оплачував іпотечні та медичні рахунки та інші рахунки. Після того, як у мене з'явився нещасний випадок, а векселі пішли на інший банк. Я не пам'ятаю, чому це сталося.

За перший тиждень після того, як я був вогнем, я був стурбований: що платити за іпотеку? Але на призначеному день платіж від мого старого банківського рахунку св. Георгія пройшов через і я думав, "О, добре".

І через два тижні, $500 за свою іпотеку також був виплачений з мого облікового запису. І пішов на рік. Банк не сказав нічого, але мій рахунок показав перекриття.

Навколо цього часу я назвав кредитну картку компанії і сказав: «Ви платите мені $5,000 неприпустимо?» Через кілька днів я запитав писати $50,000. Затверджено обидва запити.

Я був шокований. Я знайшов, що я мав доступ до майже необмеженого кредиту.

Я купив мій перший автомобіль, Alfa Romeo 156. Пізніше я купив Hyundai Veloster. Це був тридверний автомобіль зі скляним дахом. Я купив його, щоб приїхати до Сіднея і купити Maserati, яка вартість мене $36,000. Не суперкар.

Це був божевільний час. Я був тільки 22 років і не думаю багато про це. Смуги клуби, дівчинки, алкоголь ... Я був тільки відновлений від серйозної аварії, і був безробітний вперше, оскільки я був 14. Я зловив мій подруга, з ким я був разом протягом чотирьох років. Я хотів запустити. І перейшов на Gold Coast біля Brisbane.

Одні вихідні я летю до Сурфера, і я кохаю його, тому я вирішив залишитися. Я зробив, що більшість молодих хлопців, які мають багато грошей зробити там: висить і весело. Я пішов на смуги клубів і витратив сотні тисяч доларів на дівчат і алкоголь і так далі.

Я купила рибну яхту. Я купив 10-нарядний рахунок, виготовлений банкізією. Дуже дорогі речі на парі з автографом Amy Winehouse на шкіряній барабанній мембрані.

І кожен раз запитав мого банку, Святий Георгій, щоб дати мені гроші, не чекаючи його, банк віддасть його.

В першу чергу, мама думала, що я був дилером. І я не робив цього. Але в цілому, кожен, хто сказав мені швидко зрозумів, що краще не запитати про походження моїх грошей.

У 2012 році я сидів з мамою в моїй спальні в моєму старому домі в Голберні, коли раптом з'явився збиток на вікно. За час, коли я потрапив до дверей, поліція вже зламала. Вони притискали маму на стіну і почали знімати, практично приклеївши відеокамеру на обличчі. Вони були озброєними, як вони думали, що я був божевільним.

Я сказав, що я був заарештований і всі мої майно були конфісковані. Я провів ніч на поліцейській станції, але наступного дня я був випущений на засобі.

Тоді він був обвинувачений про арешту коштів, вироком до 4.5 років. Я не чекав, щоб подати тюрморт. Я думав, що я пішов. Я мав знайти вільний адвокат, але система вільної правової допомоги Австралії є дуже погано фінансується. В цьому випадку не хочу його переслідувати, і в результаті я був погано відхилений в суді.

Тюрма була страшною. Ви віддаєте від своєї сім'ї і заблокуйте в комірці 17 годин на добу. Я провів 6 місяців. Найдовший час життя. З першого дня мого перебування я зробив все, щоб вийти звідти якомога швидше. Я читаю як багато правових книг і законів, як я міг. В результаті я захистив себе в суді.

Я був випущений кілька тижнів тому. У Австралійському законі не було зобов’язань поінформувати банку про те, що збирався.

386114

Суддя зауважив, що я був незадовільним, але в нашому суспільстві, безсмертна поведінка не є підставою для імміграції і втрати свободи.

555292,00 Р

Я був нещасливим, що це сталося мені.

www.bbc.com/russian/features-38316484