21
Too Удачливий Австралійський
Скоро після того, як молодий австралійський Luke Brett Moore втратив свою роботу, він відкрив банк помилково відкрив його необмежений кредит. Дуже гарна можливість пропустити. Веб-сайт Оприлюднено обліковий запис Луки, як він почав витрачати гроші, не турбуючись, і не може зупинитися до одного дня, поліція збита на двері.
Я не збираю всіх грошей з банку Святого Георгія і не оплачую його назад. Я чекав когось з банку, щоб зв'язатися з нами і сказати: «Повернути цю суму гроші. й
У 2010 році у мене був постійний банківський рахунок, з якого я оплачував іпотечні та медичні рахунки та інші рахунки. Після того, як у мене з'явився нещасний випадок, а векселі пішли на інший банк. Я не пам'ятаю, чому це сталося.
За перший тиждень після того, як я був вогнем, я був стурбований: що платити за іпотеку? Але на призначеному день платіж від мого старого банківського рахунку св. Георгія пройшов через і я думав, "О, добре".
І через два тижні, $500 за свою іпотеку також був виплачений з мого облікового запису. І пішов на рік. Банк не сказав нічого, але мій рахунок показав перекриття.
Навколо цього часу я назвав кредитну картку компанії і сказав: «Ви платите мені $5,000 неприпустимо?» Через кілька днів я запитав писати $50,000. Затверджено обидва запити.
Я був шокований. Я знайшов, що я мав доступ до майже необмеженого кредиту.
Я купив мій перший автомобіль, Alfa Romeo 156. Пізніше я купив Hyundai Veloster. Це був тридверний автомобіль зі скляним дахом. Я купив його, щоб приїхати до Сіднея і купити Maserati, яка вартість мене $36,000. Не суперкар.
Це був божевільний час. Я був тільки 22 років і не думаю багато про це. Смуги клуби, дівчинки, алкоголь ... Я був тільки відновлений від серйозної аварії, і був безробітний вперше, оскільки я був 14. Я зловив мій подруга, з ким я був разом протягом чотирьох років. Я хотів запустити. І перейшов на Gold Coast біля Brisbane.
Одні вихідні я летю до Сурфера, і я кохаю його, тому я вирішив залишитися. Я зробив, що більшість молодих хлопців, які мають багато грошей зробити там: висить і весело. Я пішов на смуги клубів і витратив сотні тисяч доларів на дівчат і алкоголь і так далі.
Я купила рибну яхту. Я купив 10-нарядний рахунок, виготовлений банкізією. Дуже дорогі речі на парі з автографом Amy Winehouse на шкіряній барабанній мембрані.
І кожен раз запитав мого банку, Святий Георгій, щоб дати мені гроші, не чекаючи його, банк віддасть його.
В першу чергу, мама думала, що я був дилером. І я не робив цього. Але в цілому, кожен, хто сказав мені швидко зрозумів, що краще не запитати про походження моїх грошей.
У 2012 році я сидів з мамою в моїй спальні в моєму старому домі в Голберні, коли раптом з'явився збиток на вікно. За час, коли я потрапив до дверей, поліція вже зламала. Вони притискали маму на стіну і почали знімати, практично приклеївши відеокамеру на обличчі. Вони були озброєними, як вони думали, що я був божевільним.
Я сказав, що я був заарештований і всі мої майно були конфісковані. Я провів ніч на поліцейській станції, але наступного дня я був випущений на засобі.
Тоді він був обвинувачений про арешту коштів, вироком до 4.5 років. Я не чекав, щоб подати тюрморт. Я думав, що я пішов. Я мав знайти вільний адвокат, але система вільної правової допомоги Австралії є дуже погано фінансується. В цьому випадку не хочу його переслідувати, і в результаті я був погано відхилений в суді.
Тюрма була страшною. Ви віддаєте від своєї сім'ї і заблокуйте в комірці 17 годин на добу. Я провів 6 місяців. Найдовший час життя. З першого дня мого перебування я зробив все, щоб вийти звідти якомога швидше. Я читаю як багато правових книг і законів, як я міг. В результаті я захистив себе в суді.
Я був випущений кілька тижнів тому. У Австралійському законі не було зобов’язань поінформувати банку про те, що збирався.
386114
Суддя зауважив, що я був незадовільним, але в нашому суспільстві, безсмертна поведінка не є підставою для імміграції і втрати свободи.
555292,00 Р
Я був нещасливим, що це сталося мені.
www.bbc.com/russian/features-38316484