Внутренняя старуха

Про внутрішню дитину, справа? Неймовірно, хто живе в нас, потребує любові і турботи, і бути розмовним, щоб навчатися себе шкода. Я великий фанат цієї концепції. Це дійсно цілюща річ. Але останнім часом я думаю менше про нього і фокусую більше на Inner Old Woman, яка також живе всередині мене і хто сподівається на один день стати. Тому що вона трахається прохолодно.

Жінки, які завжди спекотні. Я говорю про тих, хто бачив все і не боїться нічого іншого. Ті, чиї світ знищили майже двадцять разів. Ті, хто колись поховав свої мрії і своїх близьких - і жив через неї. Ті, які постраждали від болю, також пережили його. Ті, чиї невинні довіри у світі, зраджували десять тисяч разів... і хто також звершив його.

Світ - страшне місце. Але стара жінка не страшна. Слово «стара жінка» вважається образом багатьох, але не за мною. Я поважаю його. Стара жінка - класичний характер міфу і фольклору, часто володіє великою мудрістю і надприродними повноваженнями. В іншому світі охороняється дорога. вона надзвичайно дивовижна, навіть якщо вона сліпа. вона не боїться смерті, тому вона не боїться.

Вдома я вішлю всю стіну з фотографіями улюблених старих жінок, які надихають мене. Наприклад, один з фото показує український бабуся, який живе (просто уявити!) у Чорнобилі. Тут вся група цих великогабаритів, які повернулися до цих променевих місць і оселилися там. Чому? Вони люблять.

Вони люблять Чорнобиль, тому що вони приходять звідти. Всі селяни. Вони не хочуть бути біженцями. Постраждали від переселенців після аварії. Вони захопили життя в шахрайських злочинних округах великого міста. Так вони обрали незалежність і повернулися до найбільш радіоактивного місця на землі. У тих частинах, які багато хто вважає пеклом, вони створили життєрадісну спільноту пенсіонерів.

Чи безпечно це? Звісно! Що? Якщо ви 90-ті роки і ви працюєте з життям, що «безпечний» для вас? Так, вони п'ють цю воду. Так, вони висаджують овочі в радіоактивному грунті, ростуть і харчуються. Вони також ловлять місцевих диких свиней, забій їх і їсти їх. Вони старі. Аромат випромінювання у віці? смішний.

Вони подбають один одному. Вони самі подрібнюють і самі поганяють дрова. Вони роблять місячні. Вони збирають, п'ють цей місяць, і пам'ятають війну і Сталінські часи. І все ще сміється, а потім ходимо, забивають ще одну радіоактивну боу і роблять її ковбасою. Якщо у вас є коли-небудь конкурс прохолодних хлопців, покласти бабуся проти будь-якого юного прохолодного хлопця, який ви повинні рукою. Я гарантую Чорнобильське бабуся буде перемагатися з одним лівим.

Ми живемо в суспільстві, яка романтична У нашій культурі молодь є досягненням. Але подивіться на таку класичну стару жінку, як на фото, і ви будете розуміти, як приступити її. Немає мудрості більше, ніж мудрість наданого. Не більше самоконтролю, ніж жінка, яка вирощує овочевий сад на радіоактивному ґрунті - і нічого, життя за себе.

Де бувають чорні смуги після білого?

5 Забутих Правил Закону про залучення

Так що кожен раз щось відбувається і мій Іннер Дитина починає панікувати, я просто попрослю себе, «SHBS?» Я маю на увазі, "Що буде моя внутрішня стара леді?"

Поставити питання Послухайте те, що вона розповість вам. Я пообіцяю. Не можна сказати, "Нервус".А, вона буде сказати, «Не дай!»й Так тримати там, не дайте! Все, що ви повинні бути приголомшливими старі жінки. Видання

Кредит Елізабет Гілберт

Джерело: psy-practice.com/publications/prochee/vnutrennyaya-starukha/