Вік! Найсвіжіші жіночі плями

Як довго наші жінки страждають через це?

- Як старий ти, Син? Я попросив другу. Я чекав почути щось, як 20 років, так і 23 роки. Так, коли Sonya озвучив реальний номер, я майже подрібнила заздрістю. Ви бачите її на вулиці, ви думаєте, що це дівчина. Що це таке?

вона живе як дівчина. Він подорожує, мухує зі світом, цінує свою свободу. Насолоджуйтеся кожним днем. І її. 28 років. До сьогодні вона попросила мене не сказати вам.

Така поведінка не може бути непристойним. Тому що це не те, що більшість людей живуть. Більшість жінок в нашій країні є рабами часу.

Кожне питання в житті має явну відповідь:

- Коли одружитися? Коли ви любите мене!

до Коли у вас є діти? Коли ви морально і фінансово готові і готові!

- Коли лякати? Коли ви в настрої!

Але це не те, що наші жінки.

Перед ними, як якщо повісити величезний щит, з зміною на ньому цицири.

До 30 років залишилося 2 років і 4 місяці – норвований сталевий голос. - Отримати готовий до шлюбу... Я повторю, до 30 років пішов 2 роки, 3 місяці, 30 днів, 7 годин і 28 хвилин! 4 роки залишилося до 35 років! У мене є дитина! У мене є дитина! Кількість 156980! Ви 50 років. Вимкніть міні! Кравель на кладовище!

І так живуть наші жінки, подрібнені, тремтіння перед невидимимимою таблицею. Але парадокс є те, що немає щита! Капелюшний щит живе тільки в голові. Пробити

Живіть, як ви бачите fit.Любов, коли вам подобається. Дати народження, коли ви відчуваєте себе. Флірт до останнього дихання.Видання

Джерело: gorabbit.ru/article/samoe-slaboe-mesto-zhenshchiny