Дад. Два стругані, чотири листи ...

Нехай ця історія стрінг в горлі, нехай сльозиться на очах. Веб-сайт Я не можу допомогти поділитися з вами

Коли я був три роки, мій тато помер. Поки я був сім, жив з реалізацією, що всі люди були зло, непристойні дяки. До тих пір він був мій stepfather.

У 15 років він ніколи не підняв голос мені. Коли я закінчив музичну школу, він розібрав фортепіано і кинув його з словом, «Що добре!» Він дав мені гроші, коли я був студентом, купив мій перший макіяж, коли я був підліток, і зробив, як parrot Ara, якби він знав, як мені потрібно. Мій stepfather купив мій перший велосипед і навчив мене, як їздити. Коли я був 8 років, я з ним їздив на машині.

Він ніколи не скаржав про що-небудь до своєї матері, хоча іноді я відступив його, кинувся, сказав жорстокі речі. Він має дочку від першого шлюбу. Він не сказав про свою присутність і завжди впевнений мене, що я дочка. Я зателефонував йому ім'я всіх моїх життів. Я не можу сказати Дад.

Я не можу сказати, але для мого дня народження я подарував мугу з моєю фото і написом «Що мій улюблений тато». Ви бачили чоловіків крі? Він, не відкриваючи інші подарунки, приймав тушку, сати і пт. Дад. Дві стружки, чотири листи, 15 років.

Дад.

Веб-камера