374
10 людей, які забули про екзамени і змінили себе
Почати завтра, після відпустки або коли виникає можливість - це найнадійніший спосіб ніколи не почати. Ми вВеб-сайт Ми захоплюємо наполегливість людей, які беруть все на власні руки без компромісів і змін, за винятком визнання, сплітаючи на екзах і обставинах.
Еріка Луго: мінус 68kg
Проблема втрати ваги перед Ерікою завжди стояв. Але точка повороту була вимогою молодого сина, щоб допомогти зібрати іграшки з підлоги. Він був так важко, щоб я не сказав. Це зробило своє життя на ніч. По-перше, вона завантажила додаток для фітнесу на своєму телефоні і почала Instagram, щоб відчути відповідальну за звіти про втрату ваги і дієти. Так, вони не пішли, і вони хотіли: Еріка отримав багато нестримуючих коментарів вперше. Якщо ви не знаєте особисто, не варто брати те, що говорить особисто. І це було дивно.
Justine McCabe: мінус 56kg
Після смерті матері і чоловіка, депресія приніс її до 141 кг. Вона очистила аргументи своїх близьких, але після консультації психолога вона все одно розуміла: час змінити своє життя і піти в спортзал. Вона бере фотографії себе щодня, що допомагає їй збільшити свою мотивацію і впевненість. Завдяки втраті ваги вона вирішила на речі, які вона раніше боялася мріяти про - стрибки з висоти, верхова їзда і підводне плавання. Justine вважає, що найнадійнішим є дисципліна. І найкраще рішення про те, як схуднути - звернутися до фахівця з трансформації онлайн, який допомагає їй у навчанні.
Розі Мердо: мінус 113 кг
Надмірна вага не припинила Розі від створення знаменитої моделі, але додала до неї проблеми зі здоров'ям. Так вона вирішила ризикувати свою кар’єру і піклуватися про себе через дієти і вправи. Не без хірургічного втручання. В результаті багатьох років роботи з захопленням шанувальників Rosie. Тим не менш, у всіх «великих» людей порівняли втрату ваги. Вона не відреагує байдужим. Навпаки, Росі запрошує на зустріч з костюмами та поглядом на світ. Навіть ті, хто консультує її до "го і стрибати з мосту", вона пропонує приєднатися до ходової прогулянки. "Погляд звідси - це красива і дивовижна, - це те, як Rosie мотивує своїх шанувальників.
Carly Джей: мінус 63.5kg
Коли пам'ятає той момент, як вона була 80 на 28. З висотою 160 см, зважена 127 кг. Вона описує цей спосіб: «Я розумію, що я хотів би піклуватися про себе, якщо я хотів би насолоджуватися життям і жити якомога простіше». Після того, як у мене є одне тіло і я повинен контролювати його самостійно. Я знав, що це не буде чарівною трансформацією протягом всього дня, і цей час я повинен позбутися від шкідливих звичок і замінити їх хорошими, зробити їх новим способом життя. За два роки втрати ваги, Не тільки трансформований, але й отримав армію шанувальників, провідний відеоканал про фітнес.
Jacqueline Adhan: мінус 159kg
Що приниження Jacqueline відчував, коли вона застрягла в шкарпетці Діснейленд! Це, не довгоочікувана поїздка, була найяскравіше враження від цієї поїздки. Тому вона відразу потрапила до фахівців з схуднення. Виявилося, що її вага була 231 кг, від видимої фігури вона практично непристойна і вирішив, що це не може бути вірним. Це була потужна мотивація для Jacqueline. Після 4 років суворої дієти і вправ вона втратила 2/3 її ваги. І допоможе з керівництвом та порадами інших. "Якщо ви працюєте важко і вірте в себе, ви можете це зробити, - сказав він.
Rebecca Grafton: мінус 45kg
Вона бореться з зайвою вагою з дитинства. У 21 році з вагою 111 кг вона захопила себе на фото. Коли почалися проблеми зі здоров'ям, вона вирішила мотивувати себе і забронювати поїздку до Ямайки. Це де почалася історія успішної втрати ваги. «Не секретна формула і ні таблетки, які зроблять вас тонкими.» Якщо правильно харчуватися і вправо, ви втратите вагу. Не може статися так швидко, як ви хотіли б, але якщо ви прилипаєте до здорового способу життя досить довго, ви побачите результати.
Зах Мур: мінус 136кг
На межі відмирання серцевої атаки Зах зрозумів, що ніхто не подбає про свою сім'ю, якщо він дав зайву вагу вбивати себе. І він вирішив на тривалий і наполегливий процес втрати ваги. Його дружина також приєдналася до нього. Починалися з викинутим курити, зменшуючи сіль і швидку їжу. А замість того, як вони почали готувати в домашніх умовах і беручи довгу прогулянку. За роки існування Zach досягла дивовижного результату. Однак за роки глутонії довелося оплатити розтягнутою шкірою. І тепер він не схожий на старий.
Diane Naylor: мінус 102kg
На момент її виходу Діана зважилася понад 180 кг. Я бажав схуднути, але через зайву вагу і постійну депресію вона не могла навіть знайти сили, щоб вийти зовні. Усе змінилося, коли ви побачили телевізійний показ, де ви заохочували слідувати вашим мріям, бо ви не знаєте, скільки часу ви маєте в цьому житті. Діана була вражена її жорсткими переконаннями, і в цей час вона не виглядала на скидки. На 63, після 4 років роботи над собою вона чудово виглядає. І сказав він всім, "Почати зараз!"
Claire Lowe: мінус 45kg
Для того, щоб стати прикладом наполегливості для своїх дітей. На 32 і британський розмір 22, вона вирішила повністю змінити і почати, купуючи фітнес-браслет і приєднатися до програми схуднення. Результатом є британський розмір 10, любов фітнесу і можливість контролювати свій раціон. За словами Claire, ви можете дозволити все, але в розумних межах. Наприклад, в день вона може знищити 5 пакетів чіпсів. Вона все ще їсть, але не більше 100 калорій.
Крістін картер: мінус 68кг
28 Крістин змушений приймати близько 10 різних ліків щодня і пройти щотижневу медичну перевірку. Все це було пов'язано з тим, що з висотою 167 см, зважився 125 кг. Не було легко розвивати відносини з молодим чоловіком - він віддає перевагу тому, що вона залишилася жиром, тому що його легше контролювати її в усьому. Але Крістін вирішив тільки те, що дійсно потрібно контроль був її вагою. І подбали про своє здоров'я, одночасно позбавляючи від небезпеки і самопізнання дружнього. Тепер вона знає, що головне, щоб почати вірувати себе і її здібності.
Фото з попереднього перегляду ericafitlove/instagram
Виходячи з сьогодні, фітнесмагазину,
ineditio, hairstargetsfit., щоденне повідомлення
Дивитися також.
12 Натхнення історії людей, які перенесли вагу
16 пари, які мають зайву вагу разом
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/16-par-kotorye-vmeste-pobedili-lishnij-ves-1341615/
Ванни і сауни: що потрібно знати про просочення стін
Це те, що слід звернути увагу при пошуку в дзеркалі.