Різдвяні дерева і ранки: які батьки повинні пам'ятати

Новий рік і новорічний час – крім радості, кольорів, аромату маргіну – заповнюється чим може принести дискомфорт. Діти і дорослі люблять. Як мінімізувати стрес дітей, підлітків і дорослих під час матінців і новорічних виступів.

Ранок в дитячій та елементарній школі – що пам’ятати:

Для батьків - ранок - антіпація радості і гордості у своїй дитині, для вчителів - «репортажний захід», для дитини - або свято, задоволення і гри, або натяг - страх виступу, страх не впоратися з поставленим завданням (забуті слова і т.д.).

Чим більше батьків і педагогів хочуть «зробити враження», тим більше стресів і натягу дитини відчувається.

Коли ми боїмося, частина головного мозку, відповідального за безпеку виходить з частини мозку, в якому зберігаються вірші, пісні, формули, правила заклинання. Якщо ви не захочете, починайте голодування, або починайте поважати агресивно. Це стосується дітей будь-якого віку та дорослих.

Коли ми боїмося, частина головного мозку, відповідального за безпеку виходить з частини мозку, в якому зберігаються вірші, пісні, формули, правила заклинання. Якщо ви не захочете, починайте голодування, або починайте поважати агресивно. Це стосується дітей будь-якого віку та дорослих.

Якщо дитина боїться – найбільш талановита, мистецька, інтелектуальна дитина – може забути слова, конфузні ніжки, не впадуть в ноти. Це особливо правда про «добрих», відповідальних, правих дітей (і дітей, які пощастило, щоб виростити в сім'ях досконалості).

Зовнішній стрес підвищує природну чутливість. Для звуків, запахів, дотик. Для природної чутливої дитини – збудження, антифікація + зовнішній навантаження може стати зайвим. У шумах, фаршах, заповнених дорослими (оцінних і стресових) кімнатах, дитина може раптово почати:

• примхливий, крі, закрити вуха (не важливо брати дитину до вентильованого місця, дати воду або тримати ручки під водою);

• не дозволяйте собі торкнутися, може відмовити від вдягання одягу, носити костюм карнавалу (не поспішайте, оберіть одяг, який не дуже щільно, який не менше надягається над головою, ідеально якщо одяг залишає шию відкритим. Ви можете запропонувати дитину - це деталь ми не зносимо, і це зносимо.

• Ти можеш просто плутати (це важливо сидіти на рівні очей дитини, торкнувшись закритої частини тіла або чохла і повільно і спокійно розповісти, що робити зараз);

• До і після ранку важливо припустити, що дитина йде в туалет.

• Дитина - навіть "досвідчений художник" - під час ранку може заходити до своєї матері, попросити руки (не важливо взяти його в руки, повісити його, потім ескорувати його на сцені). Він працює на безпечне місце - важливо, щоб це "місце" приймає, вид і дуже безпечно.

• Дитина може бути боїться Санта Клауса (чого голосу, незнайоме зображення) – важливо «показати» фотографії Дідусь заздалегідь, щоб сказати, що він є своєрідним, що він любить всіх дітей, які іноді голосно говорять, щоб кожен може почути його;

• Коли дитина зустрічає критичний погляд дорослого, вони відчувають себе байдужими.

Критичний погляд тих батьків, для яких виконання дитини є підтвердженням їх статусу «добрих батьків». Важливо, щоб дитина не відповідала за самооцінку. У нас є свої завдання. Якщо ви хочете сказати дитині з будь-якого приводу - не соромтесь мене! – це не питання для дитини, але для нашої вразливості.

Р

Діяльність в одномісних місцях (клубах, концертних залах)

Все, що було написано вище і це ... Вгадайте дитину і уявіть разом з дитиною, що він знаходиться під веселкою або - навколо нього світиться м'яч або сфера - це чарівний невидимий м'яч батька і любові матері.

Ми приймаємо вологі серветки, воду, намагаємось заздалегідь приїхати, обходити територію відпочинку, знайти туалет.

Дуже мозок, що відповідає небезпекі, може спровокувати навіть саму і сором'язливу дитину, щоб виростити, прикусити, боротися. Уявіть собаку, яка небезпечна – вона відлякає своїх нібито ворогів. У цьому дивному вигляді діти іноді будують безпечне місце навколо них. Важливо для дитини повісити, тримати руки або тримати руки. Нагадувати мене про кульку-конон любові.

Якщо дитина не хоче відходити від дорослого, не хоче швидко роздягатися, ми даємо йому можливість бути з нами до тих пір, поки він потребує. Ми пам'ятаємо, що кожна людина має свою швидкість і адаптивність.

Ви можете внести дитину до інших дітей і протягом декількох хвилин, щоб повернутись.

Необхідно влаштувати дитину, де ви зустрінете. Дуже важливо, коли дитина зійшов довгу дистанцію і дивиться на нас - дайте знак, що ви бачите його (зробивши руки). Ви можете приїхати з секретним знаком - Я з вами. У домашню гру - перевірте, чи знає дитина телефон, домашня адреса, прізвище.

Діяльність в домашніх умовах з компанією

Важливо подумати з дитиною будь-якого віку - які речі, іграшки він готовий поділитися, що краще сховатися в цілому. Говорити сценарій свята, дати відповідальне завдання (викласти серветки, привести гостей до столу або до дерева).

Важливо пам'ятати, що дитина уважно стежить, як ми лікуємо дітей інших людей – перша увага завжди ваша дитина. Ми говоримо про інші діти, рука на плечі. В іншому випадку дитина почне привертати увагу, що ми не любимо.

Якщо у дитини своє місце на столі - це місце не пропонується гостям або домовленістю заздалегідь з дитиною.

"Сучасні ранки"

Дівчата часто думають, що це непотрібна «чильдська» діяльність, яку вони змушені затримати. І навіть якщо вони користуються собою, вони можуть показати розпад і стійкість.

Вони не хочуть, щоб батьки присутні (згадайте, що юнацтво є часом поділу). Ми можемо сказати, "Я знаю, що ви є дорослим, але я хочу подивитися на вас. Це завжди радість для мене. Слова «для батьків дитина завжди невелика» – забути назавжди!

Все, що ми говорили про мозок, який реагує на небезпеку, є ще більш актуальним для підлітків, ніж малюків. Рівень тривожності, паніки, страх вище, незважаючи на «великий життєвий досвід», гормональні стрибки провокують стан стресу.

Згадуємо, що контроль над текстами, нотами, координацією рухів знижується. І вразливість самооцінки, вразливість до критики проявляються або сприймаються, самокритик величезний.

А підліток від хвилювання може перерватися на батьків, на однокласників - ми намагаємось не залучати до себе емоційно.

Ми можемо запропонувати воду, іноді трохи цукерки або солодкість.

Після ранку важливо, щоб підліток не почув залізо і запашкувати в нашому слові.

Ми говоримо про те, що ми любимо без порівняння. Якщо ви хочете критикувати щось, 80% підтримки і що ви помітили, 10-20% конструктивної критики, ми закінчуємо поїздкою в кафе або домашній чайній вечірці.

5926545

Головна

У домашніх умовах з дітьми напередодні грати «морінг», говорити голосно, перевернути музику голосніше, ніж звичайно, розповісти вірші з закритими очима, стоячи на одну ногу, до вигулювання дорослих.

Ви можете подарувати дитину з вами - сімейний браслет, невелика лялька, пришийте символ до одягу, який буде номінальний - Я з вами. (Ми повинні попередити дитину - навіть якщо браслет перерву - Я все ще з вами)

До ранку важливо приїхати до ранку (до будь-якого члена сім'ї). Для дитини наш люблячий альтанки - це підтримка і променева дорога до зовнішнього світу. Дитина тримається на нашому альтанці. Важливо, звичайно, це некритика.

Рарелі може учитель підтримати всіх дітей.

Коли хтось інший дитина вибачає і дивиться на мамі, це допустимо приїхати і спокійно поговорити з ним або привернути увагу вчителя до дитини.

Якщо ми не маємо можливості приїхати до ранку, ми додаємо вчителя листа (з кресленнями), в якому слова, зображення, посмішки (підтримка і почуття) Я з вами. Дитина може поставити лист в кишені.

Для всієї дитини в сім'ї, громадські заходи можуть бути більшими навантаженнями. Під час і після ранку дитина може періодично «покинути», втомлювати. Іноді після ранку і солодкого столу корисно взяти дитину додому з дитячого садка, дати йому відпочинок.

Увечері ми розповімо всім, хто не був присутнім на маті, що чудовий актор, як він виглядав як гай, як чудово було дивитися дитяче спів, танець (витримайте на сцені, залишався мовним, посміщеним).

9 Способи, щоб бути хорошими батьків без будь-якогоЯкі думки подаються здоровим дітям

Якщо дитина дала «солодкий подарунок», і цукерки він не може – швидко залийте цукерки. А замість того, як одягаємо трохи іграшки. Або запропонуйте дитині вибрати з запропонованих вами варіантів - що він хотів би замість цукерок.

Не пропустіть своє щастя! Завжди критик у світі. Наші діти – найбільша, найбільша. І ми самі, тим самим,

Кредит: Світлана Royce

Джерело: www.facebook.com/svetlanaroyz/posts/ 1146576528709284