Якщо ви один раз... 10 Найцінніші поради

Незалежно від того, як розвивається технологічний прогрес, літаки, будинки не «розумні», практично нічого зміни відносин між чоловіками і жінками. З століття до століття вони стикаються з тими ж проблемами.

А ви не єдина людина, яка впаде до самотності після намагань «забудити її право». Мама навчить вас, як варити борщ, мити чоловічі сорочки і пил під диваном, але забути розповісти вам, що чоловіки набагато складніші, ніж ваш гамстер, і вони не мають достатньо чистої клітки і їжі в годівниці.

Тепер викласти свої дипломи біля, дати свої мами спортивні медалі, знімати свій фартух або вийти з виконавчого крісла. Не пам'ятайте, що ви У вас красива посмішка, ніжні руки, очі, м'які рухи, оксамитова шкіра, солодкий голос. Про нас Ти жінка!

Зробіть себе комфортно, захопіть ручку і блокнот. Побачимо, що реальна жінка не повинна робити.

1,1 км Приховати його: Коли? Як? Де?

Ви розумні і красиві, ви розумієте, що ви хочете, у вас є багатий життєвий досвід, ви знаєте, як краще і довірити тільки себе. Ви підготували план дій для нього, розраховуючи шлях, час, знайшовши правих людей. Ум, вам дійсно потрібно чоловіка?

Напишіть нам: Тільки чоловік повинен приймати рішення. Після цього він налаштовує себе на голові, дивиться на шляхи реалізації та переміщення до неї на власній швидкості! Жінки надихають, обладнають, відроджують, але ніколи не намагаються на «чоловічій броні».

2,2 км Здрастуйте чоловіка.

Що плаття з нової колекції буде виходити з моди в парі місяців знає тільки ви, і, можливо, Доменіко Дольце і Стефано Губана. І не потрібно було випустити літіатум і використовувати свій «навиковий арсенал» зі сльозами, тантоферми і шантажу. Тепер подивіться на плаття на вашій подругі, спати в холодному ліжку і сказати hello до Dolce і Gabban.

Чоловіки інертні, вони потребують часу, щоб думати і приймати поінформоване рішення. Не жінка витягне за собою проросток, перш ніж він виростає. Вашим побажанням є проростки. Нехай вони піднімаються, ростуть міцні, і плодоносить. І найголовніше, навчайтеся бути щасливими в подарунок.

3. У Подумати, що він втратив.

Ви не пам'ятаєте кинути каву над змійкою леді? Тепер подумайте про шкоду, що ви робите до беззахисного чоловіка в любові. Якщо ти мовчить, псуєш його, ведеш нудний внутрішній діалог, то не думаєш, що навколо вас «смажити цвітіння». . й

Напишіть нам: Ваші думки є монстроном, величезною силою. Що ви думаєте про чоловіка, що ви бачите, він стає. Заповнити голову думками, які призводять до великої кількості і благополуччя. У всіх обставинах, як кращий, сильний, розумний. Якщо ви сердитися, скажіть, що ви хочете. Головне не закручувати негативні думки в голові.

4. У Скажіть йому йому.

Звісно, ви найбільш незалежні від безкоштовного і без будь-якого. Але як ви могли б ви могли б випустити, що люди йдуть до чоловіка? Ваші сильні захоплення і регулярні нагадування про обов'язки зі списком вимог накладної повинні бути зроблені йому захваті. І ось сам список: «Ви повинні приховати мене, масажувати свої каблуки, протирати snot, приводити мене до кращих ресторанів, перенести мене в королівське перевезення, подавати мені золотисту канолі ...» Втеча на десятку? Чи ви захочете на нього, «Ви повинні залишитися»?

Людина добре орієнтується в цьому світі і знає свої обов'язки. Якщо жінка починає ставити тиск на нього, вона викликає його роздратування, призводить до стресу, розчарування і пошуку свободи. Переглядайте свій список, з'ясуйте те, що вам потрібно приховати під ваші вимоги. Не говоріть про те, що він кине, але що ви хочете. Наприклад, «Ви повинні взяти мене в ресторан» замість «Я хочу провести цей вечір з вами в приємній атмосфері... й

5. Умань Згадувати свої збої.

Неприємний спосіб залишатися ніщо, щоб стояти за ним, ретельно зафіксувати його збої. І один день, з кращими намірами, нагадувати йому його минулий досвід: «Чи не згадуємо, що ви поставили його у своїх родзинках?

Напишіть нам: Головною роллю чоловіка є герой! Він потребує вашого захоплення, навіть якщо він не бачить його. Це не просто чудовий, але постійний внутрішній стан. Зосередитися на його «героїчних діях». Пам'ятайте, що він показує свої найкращі чоловічі якості. Це допоможе зберегти почуття, що ви поруч з найбільш визначеними, цілеспрямованими і сміливими людьми у світі.

6. Жнівень Зрозуміти його.

Коли ваш чоловік приходить додому і, шокуючи з щастям, починає розповісти вам, що він половина крок від найбільшого відкриття, то один з ваших неправильних слів може позбавити світ блискучого вченого.

Напишіть нам: Ваша віра може працювати чудеса. У кого жінка ще не вірувала. Хто вірить в нього. Не віра, він не здатний бути героям, виконувати подвиги на честь «справи серця», а значить бути людиною. Спробуйте психічно втратити ситуацію, де ви не вірите в чоловіка, а потім, в тих же обставинах, малювати картину, коли ви вірите в нього. Як ви побачите, що сказати, що продумати?

Р

7. Про нас У домашніх умовах перетворюються в боджейман.

Все в домашньому пилку не було. Ви будете одягатися щодня в «робочому маслі пальто» і ляпасу «пригоди». Я не хочу, якщо я не маю сексу протягом півроку. Ти дві ночі? Може бути, він бачив ваші зношені білизни у ванній кімнаті і отримав відляку?

Напишіть нам: Коли жінка дає глянцю виходити «в народі», і в домашніх умовах вона зносила те, що «чистий відкинути», вона демонструє її невідповідність людині, показує, що він не цінний для неї, як люди на вулиці. Видаліть натяжні светри, сорочки і роби. Рівень тестостерону у чоловіків залежить від того, що ви йдете в домашніх умовах. Знайти одяг, який підкреслить вашу гідність і красу, в слово, бути сексуальним.

8. У Зателефонуйте йому зайчик, кішка, курка та інші милі тварини.

З дитинства ви любите тварин і це чудовий, але зауважте, що ваш «смішний» зважує 100 кг, вранці «походи», «грушки», йде кожен день «полювання» і приносить вам міцну prey. Можливо, ви плутаєте "смішний" з "тигром"?

Матернальний інстинкт спонукає багатьох жінок використовувати димінутивні прізвища не тільки щодо своїх дітей, але і чоловіків. У своїх квартирах «збиті бункери стрибати», «поплавати рибу», «двометрові ущільнювачі простягаються на диванах». Чим більше вони подряпини за вухо, трахаються, настоюються ними, тим швидше вони перетворюються у дітей. Але це не означає, що ми повинні відмовитися від наших прізвищ. Повідомлення: мій лев, тигр, leopard, eagle, загальний, імператор здатний заповнити чоловіка необхідною енергією.

9. Навігація Баша на тебе.

Ви пам'ятаєте, коли ви почали говорити, і ви опустили очі, подрібніть голову, витягнувши його рукавом і зважили, щоб кожен міг бачити, як ви були з нього? Тепер попросіть себе, чому він пішов до цього, з захопленням очей і відкритим ротом.

Для чоловіка важливо відчувати себе важливим. Він буде жінка поруч з ним, яка дивиться на нього з захопленням і ecstasy. Кожен навколо вас повинен бачити, що він її герой. Вправи очі - це буде прийти в руки!

10. Зняти його особистого простору.

Не дивно він мав тихий кут у ванній кімнаті. Не всі чоловіки люблять ідею 100% fusion з дорогоцінною половиною, особливо після того, як рівень гормонів стабілізувалися.

Напишіть нам: Для того, щоб зв'язки не піддаватися, необхідно залишити один одному вільний простір для розвитку, відпочинку і отримання нової інформації. Кожна людина має місце, де жінка не має доступу. Він ретельно захищає його і в разі «корпоративного порушення», або стоїть на нього і «покинути відступ», або йде підземелля.

Для жінок, які сплять з одруженими чоловіками, є окреме місце в пеклі. Що таке «спокійний очей»?

Якщо ви правильно записані всі десять порад, то ви маєте дуже великий шанс поліпшити своє особисте життя в дуже близькому майбутньому. Не втратити ваші ноти, перечитати, застосувати і ви будете щасливі! Посмішка, бо ви реальна жінка!

Автор: Павло Колесов

Джерело: samsebegu.ru/esli-ty-snova-odna-10-samykh-tsennykh-sovetov/