Мета: Як люди намагаються компенсувати брак любові, радості, тепла і підтримки

Боже! Тема призначення і необхідність її пошуку настільки популярна, що тисячі людей починають відчувати себе нещастям. Здавалося б, що якщо ви не знайдете мети, щастя не буде, але в той же час кілька людей можуть навіть самі визначати значення цього терміну.

А замість нескінченного пошуку «Я не знаю, що», намагаюся подивитися тему з цієї точки: Попереднє оголошення = Реалізація у значних сферах життяй Запитайте більшість людей, які мають значення для них, плюс або мінус такі напрямки:

Зв'язок з собою (Хто я?) де я збираюся? Чому я тут? можливість спостерігати себе, порівняти свій шлях з іншими, мати свободу вибору, бути задоволеними і т.д.)

Любовні стосунки (M+W) +

Народження відносин (Мама-дад, діти, сестри-броси, бабуся та ін.)

Другі відносини (до сімейних відносин)

Професійна реалізація (властивості та навички, які можуть бути корисними в будь-якій сфері людської діяльності та отримувати винагороду за це, включаючи фінансові)

КРЕАТИВНА РЕАЛІЗАЦІЯ (Детальніше, дещо менша потреба, деякі хобі збігаються з професією, інші не роблять, але в цілому тут: музика, малювання, написання, рукоділля, спортивні хобі, подорожі, фотографія тощо)

Життя про це не так? Якщо ви не впевнені, що ці райони для вас важливі, то пам'ятайте, провали та конфліктні ситуації, в яких питаннях болить людина найбільш?

Я думаю, що це зазвичай про відносини. І що відбувається, якщо народне життя (про кіно, книги, поведінка відомих людей) знімаються з значення нормального особистого, дружби та сімейних відносин? Відсутня формула Predestination = Професіонал Реалізація, популяризація «робота життя» через які люди намагаються компенсувати брак любові, радості, тепла, підтримки та інших почуттів.

Я не проти пошуку «посадки», я не намагаюся замінити один з іншим. Я впевнений, що величезна кількість людей, які блукають по всьому світу (зовнішня і внутрішня) у пошуках своєї долі, якщо вони встановлюють відносини з собою, близькими і навколишнім простором в цілому. Якщо ви можете бути корисними для людей, які відмінності це зробити?

Знаходження професійної реалізації не так складно, якщо ви зустрілися з собою, дізнайтесь про плюси і мінуси і відрізнити бізнес світ від особистого. Ви хочете зробити щось корисно не тільки для вашого оточення, але і для інших людей? Не проблема, просто почати розв’язання інших проблем людей. На цьому етапі, як правило, виходить, що я хочу допомогти світу, але проблеми людей є настільки просаїчними, як нудний, як це «відсаджування» бачити.

Люди не шукають «відтінки», які шукають способи, щоб отримати те, що немає з світу: любов, радість, підтримка, почуття гідності та «добрості». й І якщо ми дійсно говоримо про цю тему, то в «посадку», як в любовних відносинах, необхідно піти з власної повноти, і в повній мірі не відбувається болючого пошуку.

Наприклад, так: багато яблук в саду - Я даю до дитячого будинку, мати вільний час і бажання допомогти - йти до благодійності, є надлишок в гроші - я буду прямо на хорошу причину, мати голову на плечі - Я займаюся бізнесом або бере участь в роботі будь-якої команди. І коли я голодний, останнє яблуко залишається, але я хочу бути «добрим», то я сидю і думаю, що дасть йому так, щоб кожен цінує масштаб самозростання.

Поведи мене, коли є надлишок, імпульс дії не тримає себе чекати: Впевнений, що є ідея, люди, обставини формуються особливим чином, і тепер ви «добрали» на весь світ або деякі його частини.

Збережіть своє щастя.Порада мудрих літніх людей: Що не говорити про.

Я не вірю в болючий пошук «посада». Якщо речі є довгими і болючими, намагаються виглядати більш тісно на порожнечі і невирішені проблеми в інших сферах життя, адже це не людина, яка повинна бути людиною? Не людські стосунки в серці людини? І праве поле діяльності знайти цілком можливо для всіх. Видання

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10154734029484452