Проект Єгора Цветкова «YOUR FACE IS BIG DATA» пройшов 6 тижнів і включає зображення 100 осіб. Фотограф взяв фотографії випадкових пасажирів на метро, а потім використовували додаток для того, щоб помітити ті ж люди на соцмережах.
до Розвиток технології відходить від органів влади монополії з визначенням особи за допомогою фото / відео та передачі цієї можливості буквально всім зацікавленим. Невідомо від цього, люди продовжують дотримуватися звичних схем поведінки, закриваючи громадськість і відкриваючи в соцмережах, розповідає Єгор Цветков, фотограф з Санкт-Петербурга. Уміння швидко анонімно шукати сторінку людини на соціальній мережі за секундами перетворюється на об’єкт в найближчий друг.
- У моєму проекті ВАШЕ ДАНІ БІГ, я фотографував людей, які стикаються перед мною в метро, а потім шукав їх на соцмережах за допомогою публічного програмного забезпечення. У такому випадку я дізнався про життя людини, не роблячи особистого контакту, і я зможу відповідати дійсному образу з онлайн-повіддю.
Р
Р
р.
р.
Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!
Джерело: fishki.net/2163641-zabudyte-ob-anonimnosti-rossijskij-fotograf-opoznal-svoih-sosedej-v-metro-po-stranicam-v-socsetjah.html