"Та жінка"

Після розлучення коло людей формується навколо вас, безпосередньо або непрямо залучено до життя. Коли я кажу «в житті», я маю на увазі вашу особистість, жіноче життя, не колишня родина життя. Ці люди іноді люблять футболістів на полі, до яких ви подарували м'яч своїми руками - ваш мир розуму. У зв'язку з недосвідченістю, безповоротністю або ударом. Ці люди не є членами сім'ї, навіть якщо вони мати-в-право або мати-в-право. Вони зовні. І що жінка приходить в першу чергу.

Моя сестра колись сказала мені, «Юлія, ніхто не думав про її стільки, скільки ви робите». Вона була правою.

Як стати чесним, він був першим конкурентом в житті. Я не освоїв будь-яку жіночу оборону в той час: замість шаутінгу, "І її зуби люблять коня!" (приблизно, наприклад, я постійно подолав її набором відмінних якостей. Вона була 12 років старше мене (на 41 або 42), і тому смартнер і більш досвідчений секс.

Вона вміщає локальне телебачення, і тому краса не вистачає. Вона була ірморована, щоб мати ніс з перегноєм, який так вишуканий. Я ніколи не бачив її. Я знаю, що вона була побачила, змочувала їх, заморожувати в терорі, і вони описують її, як краще. Довге чорні волосся. Кар'єра... Тель...

Я вмираю свою явну ніщо. Вона має кар'єру... Вона повинна бути хорошою в ліжку ... Надзвичайно добре ... Вона має більше ніжки... Ми завжди робимо замовлення. А! Вона була французькою вчителькою. О, як потім мій життя перетворився, які несподівані сторони, а потім я був ревнощом її і Парижа.

Але. Здавалося мені, що вона була нижче моєї гідності подивитися по куту. В цілому всі дії щодо опонента я вважаю страшним бабизмом, базарним габализмом і повною втратою обличчя. Вважайтеся.

Це незнайомець, але сім'ї. Відчуття сім'ї та поділу на «другу або туману» у мене розвинена столиця. Я не даю нікому в будинку, і я вводжу навіть менше своєї сім'ї. Так, ваш чоловік може зараз розглянути свою сім'ю. Ваша робота полягає в тому, щоб зберегти те, що залишається неактуальним.

Він його, вона незнайома. Я відчуваю себе єврейською матір'ю.

Я не назвав її. Я просто не отримав номер телефону. (Нор зробив я коли-небудь сходження мого чоловіка і дочок телефонів.) Не сталося мені. Я не хотів би сказати їй. Він був моїй родині і моїй грі, і я втратив його, і вона нічого не робив з ним.

Я знаю свою назву і професію. І велично, вмираючи в болі, вона виглядала на високорослі чорні жінки на вулиці.

Взагалі я не тягне кішки хвостом протягом тривалого часу, мій пішов чоловік жив з нею протягом трьох днів. Потім він переніс в оренду квартиру. А потім він почав танцювати жінок. Але це я боявся, бо вони мали "серйозні відносини". Я думав. Я розумію, що вона не була щасливою. У зв'язку з одруженим чоловіком пекло. Коли він пішов мені, він ніколи не прийшов до неї. Вона повинна бути дуже розчарована. Я помер. І вони повинні розпочати виникнення ускладнень. У будь-якому випадку він обдурив. Але це не стосується мене.

Дівчата, я впевнений, що ви не інвестуєте час і енергію в зв'язку з вашим чоловіком і суперником. Кожен раз, коли ви пишете свою явну або реальну літеру, зателефонуйте її, влаштуйте показ, ви залите енергію в свої відносини. Подаруйте своїм відносинам щось, що може бути там. Я зрозумів це за допомогою декількох шостих інстинктів, більшість як майстер інстинкт. Я сказав собі і іншим, хто запропонував, що я «зробила щось». І мій ніс підбирав себе.

І подумайте про це. Що вона відчуває себе як для будь-якої жінки, щоб вкрасти або майже вкрасти чоловіка з іншого, на очах вашого червоного носа і змащувати snot? І якщо ви хочете знову вдарити її, о!! вона перемогла. І ви втратили обличчя. Тексти пісень, а це означає: І ваш чоловік буде лопатися з щастям - через його жінки боротися !!! Уг. Залиште рогові бійці до чоловіків.

Що ще можна сказати ... Жилети - звичайні жінки. Так само, як ви. Вона може мати блискучу кар'єру, або спеціальну пенку для заварювання борщу, оскільки вона є тихим капюшоном. На іншому боці завжди щось несподівано. Вони мають однакові вразливості, як ви. Можливо, чоловік один раз залишив її на інший. І целюліт гірший, ніж ваш. Не кладемо всіх собак на неї.

Зважаючи на те, що це небезпечна зруйнована зона. вона не є причиною, вона ефект. В першу чергу дещо знизився. Тоді вони побудували щось. Зніміть цю послідовність і отримайте від цієї жінки.

Чоловіки, які незадоволені сімейним життям, розраховуються в один раз. Не пізно в роботі. Вони не дуже акуратні покинутих поглядів і втомлених очей. Вони сниться, вибачте, щоб приглушити до кого-небудь теплим і торіонним, хто не побачить їх, необов'язково годувати їх і обов'язково - захоплено лікувати секс з ними.

І ви зрадієте дружину. І, звичайно, ви ви вирощуєте жир, на обличчі, у вас є нудність і захоплення, на голові - шпинделі. Або ви життєрадісна, тонована художня з манікюром, фітнесом і прохолодними очима. Захопити тебе.

Ви знаєте, що це насправді дуже просто. Вони залишають, де немає сексу. Навіть якщо він формально там, але ви обслуговуєте його як обов'язок. Повинен бути радою сексу. І щастя. Це кращий показник відносин між чоловіком і жінкою. Всі інші взаємини – підтримка, загальний бюджет, нерівність в виховання дітей, затишний будинок – ви можете побудувати з будь-якого з ваших рідних.

І я теж хочу сказати дуже чуйна думка. Я сильно підозрюю, що жінки лікують своїх чоловік. Підсвідомо. Якщо вони блокують деякі важливі крани, звідки надходить потік тепла, чуттєвості та енергії. Ніжність пішов. Радість пішов. Привабливість пішов.

У вас є довгі розмови з чоловіком? Ви краще заповнювати і зробити його добре, приклеївши його на стіну в задні двері. Ви завжди з дітьми? на відпочинок, ходьба, відвідування? Вони настільки милі, і без них ви не нудні і якось не так. Небезпечний симптом! Ваша пара втратила статус як пара. І цей статус повинен бути першим з усіх. Є два люди в парі, і їх імена не мами і тато, але чоловіка і жінки.

Ну, як це все кінець з цією темою для мене ... Через три роки, коли все пройшло і не пам'яталось, пропоную програму на місцевому телебаченні. Це моє шоу, для мене. Я взяв кілька нот і відмовився. І я не був в Парижі як туристичний. Таким чином, один за одним, моя чудова доля розкидала свої комплекси і причини заздрості. Я був так вбитий для шоу і для коханої Франції!

До всіх цих подій мій чоловік повернувся до мене і запропонував мені руку, серце і платинові кільця.

Тоді я забув назву цієї жінки.

Йокінг. Я завжди пам'ятаю свою назву. Він був тільки тоді, що кіоліполі об'єднався в один рядок, і я мав імунітет.

Рік після того, як мій чоловік прийшов назад, коли я зрозумів, що я не склеював все разом, я отримаю ранок і набрав один номер телефону, який я міг би диляти від початку цієї історії. І я не хочу, щоб дізнатися, чому я вбити себе.

Після 2 годин я мав фото і біографія на моєму столі. З паперу злегка жирна звичайна жінка, досить в модерації, подивіться на мене. Я був дуже засмучений, що моя казка про потужний казковий суперник виявився нічого.

Для жінок, які сплять з одруженими чоловіками, є окреме місце в пеклі.

Не хвилюйтеся! Ваш поїзд не йде в будь-яку точку.

Тема незнайомців є великим, але проблема «як лікувати суперника» є найбільш горінням. Ось як я вирішив. Я думаю, що необхідно підтримувати гідність в цій ситуації. Я не знаю про будь-яку історію витягування волосся і заливки мусу, що добре закінчиться. Ваш чоловік просто отримає чергове підтвердження своєї прави, що він ледь приймав ноги з танту.

Я поклав пам'ятник своєму. Її особиста пам'ятка, тому що вона виявилася гарною, не дуже простою суперником, ніколи не потрапила в доторкнутися і ніколи не отримав чоловіка. За краще змінився весь життя. Так це повідомлення можна вважати пам'ятником цієї гідної жінки в кожному розумінні. Видання

Автор: Юлія Рубльва

Джерело: ulitza.livejournal.com/tag/ %D1%80%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%%D0%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%