Еббб і потік відносин

Я часто запитав, якщо це нормально для людей у відносинах з коляскою, відсортувати стосунки, дистанцію себе один від одного, іноді не говорити і так далі.? Може бути, вони просять, це не любов, це залежність. Може бути його слід лікувати.

Під час моєї роботи я прийшов до висновку, що всі стосунки так звані ебббами і потоками. Це природні цикли розвитку відносин. Це як вдихання і видихання.

У разі, коли два люди відчувають себе дуже добре. Це, вони живуть в душі, люди розуміють один від половини слова, половина погляду. Секс - це підшлунок блаженства і єдності. Інтимність у спілкуванні є екстремальною. І здається, що немає кращого, він чи вона в світі, що найближча і дорогою людиною знаходиться поруч.

Потім щось відбувається або навіть не буває, але тільки поступово починає гасити. Відчувається від одного емоційного спілкування. збільшує відстань. Можливо, одна людина посилює її, а інша намагається повернути все на своє місце. Це не зазвичай допомагає. Секс стає рутинним або листям відносин в цілому. Здається, що один раз, коли люди стали абсолютно чужими один одному і незрозуміло, що вони роблять разом. У крайньому місці може виникнути ненависна або дегустація.

Чи є це нормально? Не можна бути більш нормальними. Так само, як на море або океан, так що є в відносинах. Природні цикли конвергенції-ремовації.

Я б сказав, що Здоров'я відносин визначається амплітудомй Більш захоплення, захоплення, чарівність, адорація і більш очевидна пізніше знецінення, образи, порушення кордонів, тим більше людей збоюються в надзвичайно емоційному, дуже пристрасний, але також як болючі стосунки (на малюнку розвиток відносин вказується червоним рядком). Такі емоційні піки викликають звикання і можуть призвести до ближнього занурення з іншою особою. У «плюс» дві особи мають ейфорію, в «мінус» – сильні страждання.

Згладжування і заспокоїти вгору і вниз, здорові відносини і сильніший довге вкладення. (на малюнку - в зелені). Ці стосунки висвітлюються взаємоповагами, визнанням, взаємним визнанням, теплою та ніжною любов'ю. У двох є загальний набір значень і вірувань, схожий світогляд. Така пара має всі шанси на вирішення конфліктів і криз, щоб відповідати кінця життя разом.

Ви можете подумати, що це буде краще. без відмінностей від «плюс» до «мінуса» (на малюнку, в синьому). Але не дивно, Це мертві відносини.й Уявіть кардіограму і подумайте про те, які засоби прямої лінії. Це його. Взаємовідносини, де немає «замкнутих» циклів є тьмяним, не схожим на відносини. Потім одна людина, потім ще один малюємо партнера для розваг, для спільних справ, для спільної роботи. Все це відбувається з кріпом, з ледь стриманою байдужістю або невдоволенням. Задоволення визначає це відносини. Поглиблюючись, кожен в парі знає, що вони знаходяться поруч з неправильною особою і явно або таємно шукає заміну.

Цікаво: Не забудьте, що людина може змінитися лише в одному випадку.

Душа 40-річна жінка

Тож я хочу, щоб ви отримували задоволення від того, що познайомитеся з тими, хто бажає, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я та переваги.

Якщо вона болить, то потрібно «заробити».

Якщо зв'язок відмерла, то її не вилікають, її слід просто залишити. Видання

Автор: Лілія Ахремчик

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Фото: pticavpolete.com/prilivy-i-otlivy-v-otnoshenijah.html