Не все, що здається.

Два ангели знаходяться на дорозі через землю. Один вечір, коли він був повністю темним, вони пішли в багату будинок і вирішили попросити місце спати. Власник був багатим, але міцним і непристойним.

Він не дав ангелів в будинок, але дозволяв їм провести ніч в дилапсіченому анексі на пальці соломи. Він був холодним і вологим, але молодий ангел закохався.

У середині ночі він раптом знебовтився від неперевершеного шуму, почав дивитися і побачив його старшого друга дилігентно нашиваючи великий отвір в стіні.

Молодий ангел був здивований, але для всіх його питань і пропозицій, щоб зупинити роботу і відпочинок перед дорогою, старий ангел ненароджений німий і продовжував працювати.

Коли вони залишили будинок вранці, вони почали запитати:

- Я все ще не розумію, чому ви допомогли поміщику, навіть якщо він не дав нам?

Але в відповідь я чув тільки одне слово: "Не все, що це здається. й

На наступний день на захід сонця вони пішли на бідний будинок і просили місце спати. Власник запросив їх в будинок, сати їх вниз на столі, заспокійивши за його спекотну вечерю, а потім покладіть їх до сну на єдине ліжко в будинку. Власник і господиня оселилися в ногу.

На наступний ранок ангели кинуться з висихання господині і прошивок майстра. З'ясував, що вранці вони викрали коровою, яка була єдиним хлібом сімейства.

Молодий ангел взяв стару одну сторону і запитав:

- Останнім часом ви не змогли допомогти міцному багатому чоловікові, тому не можете допомогти людям, які поділяють останні шматки хліба з нами і кладуть його в своє ліжко?

Він відповів: "Не все, що здається. й

Пристосування глому Просто прочитайте його. . й

Молода ангелка не могла відпочивати весь день, і коли він відреагував старий на третій раз, він відповів:

- Коли ви і я витратив ніч в анексі в останній ніч, я помітив скарб в кріпленій стіні, і щоб запобігти його знаходженню, я запечав отвір. І в поганому будинку чоловіка, смерть прийшла на господиню вночі, але я торгував її життям за життя корова.

до Не все, що здається!Видання

Джерело: v-garmonii-s-soboi.ru/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B8/ne-vse-yavlyaetsya-tem-kazhetsya