EFT: Метод Емоційної свободи

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з неймовірно ефективною технікою, яка дозволить вам впоратися з багатьма проблемами на вашому власному: ви дізнаєтеся, щоб зняти стрес, емоційний стрес, фізична біль, позбутися від важких переживань, обмежувальних переконань, негативних підсвідомих ставлення, які перешкоджають розвитку і росту, і так далі.

Особливо помітний ефект цієї методики в моментах гострих спалахів негативних емоцій (роздратування, гнів, розривів, відчуттів, болю, тривожності тощо). У процесі, ви відчуєте великий рельєф. Крім того, зазначимо ще один цікавий «феномен». Дуже часто ви можете зробити абсолютно несподівані відкриття і зрозуміти, що причина емоційної відповіді на конкретну ситуацію не в ній. В цілому дуже цікаво і дуже ефективно. Перевірити більше ніж раз!

Представляємо Вам.Метод Емоційної свободи (EFT) – це меридіанна методика на основі принципів традиційної східної медицини (акупресуре) та Західної психології. ТЕС була створена Американським інженером Gary Craig в 90-х роках, на основі техніки д.-р Роджер Калахана, Дунайської Політерапії.

Мій вступ до цієї дивовижної техніки прийшов під час читання Joe Vitale's book The Key. Для тих, хто не прочитав його, я дуже рекомендую. У ній автор розкриває одну з основних секретів досягнення бажаних і ділиться різними методиками звільнення страхів, блоків, негативних ставленнях і так далі.

Звичайно, багато хто з вас знає деякі техніки для приваблення будь-якого в життя, але мало хто розуміє, що ця медаль має внизу. Перед тим як отримати щось, потрібно зробити приміщення для нього і позбутися від підсвідомих негативних ставлення до цього предмету.

Метод Емоційної свободи заснований на наступній заяві: «Спричиною всіх негативних емоцій є порушення енергетичної системи організму». І принцип ЕФА базується на давньокитайській медицині, яка використовує енергетичні канали в організмі людини, звані меридіанами.

У процесі терапії EFT людина концентрує на задачі, після чого діяючи на меридіанах (покращує пальці на певних точках на обличчі і тілі) усуває порушення в енергетичній системі для цієї конкретної проблеми. Після сеансу залишається тільки сам досвід, а емоційний заряд і біль, що супроводжується ним.

Вважається, що ця техніка може допомогти в 80% випадків відразу. ОсаРешта 20% вимагає більше зусиль. Наприклад, фобії відходять в хвилину. Автор техніки Gary Craig радить його використовувати на все, що ви можете. Після того, як ТЕС досить простий в плані технічного виконання. Вже кілька хвилин ви зможете дізнатися більше про дітей.

Joe Vitale, в його знаменитому фестселера Ключові слова:

«Негативні емоції, які обмежують нас і запобігають залученню в наше життя, що ми свідомо хочемо, що викликається порушенням енергетичної системи організму. Натискаючи на ключові точки, ми балансуємо енергію і очищаємо блоки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Можливості Всесвіту безмежні – ви заслуговуєте на все, що ви хочете. Ступінь вашої незадоволеності відсутністю чогось в житті визначається ступенем вашої стійкості до ваших бажань. Ми не будемо жити в нашому житті, тому що ми боїмося, це небезпечна для нас, і тому що ми віримо, що ми не заслуговують її, або як і раніше.

Методика емоційної свободи дозволить позбутися від обмеження ставлення і залучити в життя все, що ви хочете.

Сесія терапії TES складається з декількох частин:

1,1 км Визначте проблему, яку ви будете працювати з. Опишіть її. Що таке ситуація? Наприклад, «У мене є головний біль», «варка з чоловіком, не розуміє мене», «чуй бос», «Я не вірю, що я можу досягти мети», і так далі.

2,2 км Оцінити ступінь Вашого досвіду на 10-точковій шкалі. Визначте, наскільки сильно Ваші почуття про точну ситуацію. Яка ситуація турбує вас.

3. У Налаштування сеансу.Він складається з того, що ви повторите певну фразу тричі поспіль і одночасно злегка притисніть пальцеві колодки однієї руки на «каратний момент» з іншого боку (це точка на краю руки, яка застрягається в карате, див. малюнок праворуч). фраза: сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚с‚сѓс‚с‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с... Замість зазору ви озвучите свою проблему. Наприклад, «Не дивлячись на те, що я «депресивний», — Я бачу себе глибоко і повністю.» Таким чином, відбувається встановлення сеансу.

4. У Натискання – тиснення пальців на точках меридіанів.Це зроблено близько 7 разів, але в суть, ви починаєте з внутрішніх відчуттів. З часом ви відчуєте, коли потрібно переїхати в наступну точку. Натискаючи точки, ви повторите сутність проблеми (попередньо з голосом). Ви можете сперечатися одночасно, ви можете сердитися, якщо ситуація подразне вас. Наприклад, «У мене є головний біль знову» – піти в наступну точку: «У мене є головний біль знову», наступна точка: «Цей головний біль просто занурився мене», наступна точка: «Чому болить весь час, це просто неможливо» ... і так далі. Щоб краще зрозуміти сутність, подивіться на відео, які в кінці статті. Вони дуже корисні.

Ви збиваєте на одну сторону обличчя і тіла весь час. Що не важливо.

Розглянемо точки і послідовність впливу на них.

Існує кілька варіантів реалізації цієї техніки, декількох шкіл. Вони однаково ефективні, тому можна сміливо використовувати будь-який з них. Повна сесія передбачає успішне тиснення наступних точок:

1,1 км NB= Початок брів
2. КГ = Край очей
3. У ПГ= Під очима
4. У ПН= Під ніс
5. Умань PB= Чин
6. Жнівень CL= Початок клаптяви
7. Про нас ПІБ: Під армами
8. BP = палець
9. Навігація UP= Індекс пальця
10. SP = Середній палець
11. MZ = Малифінгер
12. ТК = Каратиста Точка
- ТЦ = Температура зв'язку (не занурюється на малюнку, але показано на спині долоні 1.27 см нижче середини сегмента між кістками пальця і маленьким пальцем).

Зверніть увагу, що крапки кріпляться (стимулюються) для того, щоб зверху вниз. Це, кожен наступний пункт нижче попереднього. Це легко запам'ятати. Ви можете отримати через ці точки кілька разів і вони назавжди.

5. Умань Робота на місці зв'язку.Під час натискання на Точках зв'язку виконується наступний набір дій (не повторює проблему в цей час):

• Закрийте очі.
• Відкрийте очі.
• Поверніть очі якомога простіше.
• Поверніть очі якомога простіше.
• Зробіть очі повним кругом в одному напрямку
• Зробіть очі повним кругом у зворотному напрямку
• "Шоот" будь-яка мелодія за пару секунд
• Кількість до 5.
• Повторіть будь-яку мелодію в пару секунд.

6. Жнівень Потім повторіть процедуру натискання.(похід пальців на відповідних точках) як описано в пункті 4. Разом з тим це називається «шам-сендвічом» – два процедури натискання, як бункер, так і натисканням точки зв'язку і здійснення дій, як шинка між собою. Це одна кругла або цикл ТЕС. Весь сеанс TPP складається з цих циклів.

7. Про нас Глибоке занурення і видихання, і оцінка проблеми знову на 10-точках.Не можна зменшити або зменшити 1-2 одиниці, або повністю зникнути (коли це відбувається). Якщо він не зникнув, але знизився (знизився інтенсивність), то продовжити процедуру знову з пункту 3, а в налаштуваннях (при налаштуванні) ми кажемо наступне: «Не дивлячись на те, що я все одно відчуваю головний біль, я глибоко і повністю прийняти себе» або «Не знаю, що у мене є ця проблема, я глибоко і повністю прийняти себе». Що тепер ви працюєте з залишками проблемної ситуації.

8. У Знову оцінювати стан на предметному масштабі.В порівнянні з початковим станом завжди є оцінка. Якщо є деякі емоційні хвости, деякі дефекти, щось піддаються, тобто оцінка стану відрізняється від нуля, то необхідно повторювати весь цикл, тобто «сандвіч» до тих пір, поки немає нуль. Важливо! Завжди необхідно довести проблему до повного розчину, тобто до нуля. Якщо у вас виник страх щурів, то повний нульовий буде можливість підібрати щура і не відчути неприємних емоцій. Це може бути досягнуто протягом 10-15 хвилин роботи по техніці емоційної свободи.

Masha Bennett's EFT Aspects (де почати, як визначити ключові проблеми)

Це ціла терапія TES. Можна навчатися буквально в 5-10 хвилин, просто запам'ятовувати послідовність дій. І для цього дуже корисно дивитися кілька відео, де проводиться сеанс. Цікаво. Як правило, сеанс супроводжується фахівцем і ви можете оцінити те, що він або вона просить питання, як він або вона приносить людину на правильне розуміння, і так далі.

Я хочу додати в себе, що я ніколи не використовував повну сесію, тому що коли я познайомився з цією технікою, я мав скорочений варіант. Включили тільки точки на обличчі і тілі, а також точку на вершині голови. Крім того, немає вставки з точкою посилання. Але незважаючи на це, результати, які я отримав, я був безглуздим! За допомогою цієї техніки я легко справляється з найсильнішими негативними емоціями! Дуже добре працює і працює!

Нижче наведено невеликий вибір відео. Читайте, подивіться, вивчіть техніку більш глибоким, хто цікавиться, і обов'язково нанесіть в життя. Я шукаю дива в житті!

Засідання TPP з Masha Bennett

Засідання TPP з Masha Bennett (autumn 2009)

Joe Vitale на EFT – Як стати щасливим

І ще один неймовірний документальний фільм «Таємниця». В ході якого різні люди виробляють свої проблеми, звільняються від віку фізичного болю та тяжких психологічних травм за допомогою EFT! Також фільм показує всі точки і що робити! Ви будете любити!

Спробувати його на все.

Видання

Психосоматика: Діафрагма - страх, небезпека і біль, які ми набрякли

«Конфузійна точка»: спеціальне місце харчування на тілі людини

Джерело: my-best.ru/topics/eft/