Трейсі Манн: Ви не можете бути міцними, бути розумними.

Дієта Порівнятися з утриманням дихання - рано чи пізно ви все ще повинні видихати і приймати дихання. Ви навчаєте себе думати про їжу різними способами – «розумний» підхід дозволить вам досягти гармонії та підтримувати досягнутий результат.

Трейсі Манн, один з найбільш авторитетних дослідників в Сполучених Штатах психології харчування і жінки з життєрадісним характером, який також буває не тільки для боротьби з смачною їжею і змушувати себе грати в спорт, Пропонуємо кілька простих ефективних методів.

Її коротко і захоплююча книга була опублікована російською мовою, з прикладами життя автора себе. "Фуд лабораторій секрети"й У ній Tracy Mann на основі даних наукових експериментів, доведено, що Нашою силою є безперешкодна зупинка перекриттяй

Повернувшись, вона пропонує Ефективні стратегії для зміни думок про їжуй

1,1 км Включити абстрактне мислення

Важко уявити делікатність перед тим, як ви виявите, що важко протистояти і практично ніколи не вдається обмежити себе однією порцією. Наприклад, торт збитими вершками або фунданом з плавленням шоколаду всередині і божевільним запахом какао по всій кухні. Запашний теплий хліб з хрусткою скоринкою, просто з духовки, а до неї - плавлення сиру бри, свіжої зелені і помідорів, піци.

Тексти пісень, а це означає: Шлях я описав їжу вище називається чуттєвий опис - ми згадуємо смак, запах - і це робить його дуже важко протистояти спокусі.

Замість Tracy Mann пропонує перемикання на абстрактне мислення: Подумайте не про смак і запах, а про розмір, форму або колір страви, в самих відокремлених категоріях. Наприклад, ви можете розповісти собі, що торт є «типовим десертним блюдом», «добрим солодким харчуванням», а хліб – « Хлібний продукт, виготовлений з високоякісної пшеничного борошна». Ще один варіант: подумайте про те, що незрівняний об'єкт схожий на лікування. Наприклад, маршмеллоу є «білою хмарою», а не «повітряною, розтопленою вершками-брюлетом-флаворедним зефіром в язику. й

1 999 р.

2,2 км Використовуйте техніку "реальних намірів"

Термін «реальні наміри» психологи звертаються до плану дій, які ми візьмемо, якщо ми отримаємо в певну очікувану ситуацію. Висловлені наміри виражаються у вигляді виписок "П'ятий".Вони вказують, коли і як ви будете діяти в певній ситуації. Наприклад, «Якщо офіціантка пропонує мені снек-бар на коктейльній вечірці, я спробую все, але один раз. й

Чим більше специфічних заяв, тим більше їх ефективність. Замість «я не вдома, я замовляю здорову їжу», краще зупинитися в «якщо я їсти, я замовляє салат. й

Прийом "if - потім" добре працює в разі фізичного навантаження. “Якщо я хочу пропустити навчання, бо я втомився, я буду робити низькоінтенсивність.” Це допоможе, говорить Tracy Mann, тому що ви повинні бути настільки інтенсивними, як зазвичай, коли ви починаєте тренування (і якщо ви не, низька інтенсивність навчання краще, ніж нічого). Головне, щоб розпочати себе.

«Для стратегії, щоб бути ефективною, потрібно заздалегідь виготовити слово психіки, а потім просто повторити його кілька разів», - сказав Манн. Ми не повинні вирішити на місці, що робити - вибір вже був зроблений.

Але деякі форми техніко-економічних намірів можуть довести без використання або контрпродуктивний, автор попереджає. Наприклад, вона рідко допомагає установці не робити щось. У ході дослідження люди, які сформульували свої наміри, як «якщо я нудьгаю і хочу їсти, я не їсти шоколадом» їсти більше шкідливих солодощів, ніж ті, хто словом було «Якщо я нудьгувати і хочу їсти, я з'їжу яблуко». Справа в тому, що у вигляді заперечення, то саме те, що ви не збираєтеся робити надходить в соку в свідомості, а схема нової поведінки не утворюється. Boredom викликає нас, щоб зосередитися на шоколаді і запобігає потраплянню альтернативи.

3. У Відстеження їжі

Вчені ще не знають точну причину, але факт залишається: Коли щось відволікає нас під час їжі, його смак здається «захищати» з нашою увагою.й В результаті ми не робимо задоволення і досягаємо нових і нових доповнень до «катеча». По-перше, намагайтеся зосередитись якомога більше на ваших почуттях під час їжі – заспокоїти страви як ласощі, які ви вже давно мріяли.

4. У Не скажімо: «добрий»

Ідея, яку ми їсти щось корисно, алас, не додаємо апетитності до продукту - навпаки, як наукові експерименти показують, ми хочемо, щоб з'їсти його з чимось смачним, щоб нагородити їжі корисним. Афіша Видаліть слово «повний» з Вашого раціону. А замість того, вчити себе викликати яблучний або червоний болгарський перець або інші аналогічні продукти і страви з овочами слова «неприємний», «ацетит», «пробивка», «подушка», «мащ», «мащ», «будинк» і так далі. Див. абзац про абстрактне мислення, тільки в протилежному напрямку - до чуттєвого мислення.

23 Шляхи, щоб покласти ваш мозок в місці

Дуже корисно чіти листи, необхідні для кожної жінки!

5. Умань Рух проти тривоги і Бордом

На англійській мові є вираз "комфортна їжа" - комфортне або заспокійливе харчування, зазвичай пов'язане з щасливими спогадами дитинства. Випічка, муфін, шоколад та інші солодощі, пивоварний борщ з чорним хлібом, смажена картопля з грибами або пюре, макарони в флоті, пельмені, пельмені - кожен з нас має свої варіанти для страв, до яких ми доходимо до комфорту або від нічого до. Так, як Трацей Манн і її колеги знайшли в ході наукових досліджень, власне, така їжа не має заспокійливого ефекту. Або настрій не змінюється.

Дуже ефективний інструмент для переїзду. За 10 хвилин, настрій і благополуччя значно покращують (приблизно, але навіть при боці). Ви можете зробити пару улюблених вправ, стрибати по мотузці, пройти швидкий крок. Видання

Джерело: smart-cookie.com/weight-loss/ne-mozhesh-byt-silnym-bud-umnym/