Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Взимку кожен місто трансформується. У скверах з'являються гірлянди і прикраси, а великі красиві дерева з'являються на скверах. Але найрозкішніше місто з року до року - Москва. Веб-сайт Ми запрошуємо вас подивитися на чарівні фотографії, в яких наша столиця виглядає як казка!

Вся краса до Нового року російська столиця Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Фоторепортаж Культурологія.ру В очікуванні Нового року і чудес Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Спеціальна і неповторна краса Москви Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Взимку будь-яке місто стає більш красивим Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Шикарна собака в новорічному костюмі Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Кольорові світильники снігокопчених вулиць Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Під вілом снігу Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Головні сквери Москви в святкових вогніх Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Розкішний червоний кіт Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Любителі на вулиці столиці Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Мудрий Новий рік Москва Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Спеціальна зима Я люблю тебе, Москва: фантастичні постріли зимового капіталу

Веб-камера