Жіноча середня криза життя

Ця стаття не для тих, хто вважає, що вони не мають кризи і не повинні бути здоровими! І в цілому, все це винахідництво грецьких психологів. Для цих людей ми радіємо, тримайте наші муки і пальці хрестом. Ця стаття призначена для інших, які в середині життя запаморочення від успіху плавно перетворюються в нудоту з вітчизняного водопілля, а також для тих, хто має дзвоника від неповних неприємностей перетворилися в потужні біцепси проблеми-реверсора. І середина - вік, який в ці дні падає близько 37-45 років.

Дзвоните до дракона за назвоюІ. «У житті кожної гідної людини іноді настає один не дуже красивий ранок, коли в тілі, в цілому, і в голові, зокрема, раптом виникає відчуття, що світло і повітряне вішалка підлітка раптом починає швидко втратити висоту. І найяскравіше, що це втілення, що вона втратила висоту протягом тривалого часу, і я лише помітив його зараз. І ось, здавалося б, десь біля потоку теплого повітря, яке я так впевнено лежачи на крило кілька років тому. Але ні, ні, ні те, що я висохнув, або я став важче. Так, дійсно, я отримав важче - Я дивлюся в дзеркалі фото 10 років тому і мурмуру собі щось про сплячі довше і збирається на відпочинок в теплому морі.

Цікаво, що концепція середнього віку сприймається деякими з яскравим ароматом неоднозначності, а іншими з гірким смаком облівіння. Для деяких, ще стільки часу попереду, ви чекаєте цвітіння сімейного життя або кар'єри, розкриття творчих здібностей, а для інших вона стає заглушкою повсякденного життя і сірим горизонтом загартованого сонця.

Однак, якщо криза середнього життя буде переходу на новий продуктивний етап мого розвитку або духовно-соціального мертвого кінця залежить тільки від розуміння себе, здатний почути себе. «Дихання віку – вогнище страхів і носок, які покриває небо від мене. Для того, щоб викликати цей дракон за його ім'ям, щоб подати його до вашого заповіту. й

«Все в кризі! Це нормально. Ось ще один літр кави.

Для деяких, це може бути нормальним, і для інших це може бути страшний і нестерпний досвід.

Так, багато психологів вважають віковими кризами, щоб бути нормою, таким необхідним елементом нашого існування в суспільстві. Суши теорії говорять про особистісний розвиток і необхідність вирішення внутрішніх протиріччя. І прохід цього етапу зводиться до зміни ціннісних пріоритетів і семантичного змісту окремих людських цінностей. Це все в теорії, але на практиці.

ІІ. “Погляд, я думаю, що це написано на мій чол!” Я нормальна жінка, я нічого не хочу купити, у мене є все – автомобіль, квартира, робота. Я хотів би подумати, що чоловіки бояться того, що ви повинні подбати про свої матеріальні потреби, але тепер я розумію нічого на всіх – що таке сором'язливі вони не вистачає? ?

Ми повинні визнати, що раптова сумність і довга, що падає на нас після 37-40 років, у жінок не так очевидна для інших. Цей глибокий особистий досвід відображає в складних внутрішніх відчуттях. Зовні, що зовні? Наче життєрадісна, все ж готова до деяких легкових злаків. Тільки зараз з невеликою недоторканністю болю або недовіри в кутах очей.

ІІІ. Ну, криза криза – криза, але якось необхідно її вирішити і вирішувати свій досвід – не варити в них! В рамках судової та похибки, а також унікальної здатності жінки знайти пригоди в одному місці, вони – це, жінки – знайти в одному з способів боротьби з світом по всьому світу. Скільки цього способу допомагає жити смачно або їсти дієту - ми будемо говорити про це пізніше. У той же час ми бачимо, що в меню:

«Прийміть, я роблю лише тонким – Я працюю мій відділ / сім’я / кідка, завжди на бізнес-поїздах / будиночках / подругах, які шукають молодше свого віку / год / людей, які скління.» Ну, вона не працює з дітьми/роботою/людочкою. Поверніть, подивіться на бічну сторону і відразу поверніться. “Чи може бути різним, якщо є дитина / справа / шанс обговорити і виправити речі.” З іншого боку, я не знаю, як я зробив це, якщо у мене є діти / робота / це притулок. Я думаю, що моє життя було успішним. Шість-фігураційна заробітна плата / п'ять дітей / особиста свобода і подорожі - будь-який заздрить мене!

Як часто я надкомпенсував. Власники даного способу захисту від тривожності, як правило, високо оцінює себе в плані зовнішніх соціоно-нормативних критеріїв (смертність, успіх, буде, цілеспрямованість і т.д.).Уважний співрозмовник може помітити виражену схильність заперечувати власний досвід у складних ситуаціях і передати відповідальність іншим особам. А потім ця позиція говорить про внутрішню дезорієнтація. І в складному періоді життя (і криза рівно такий період), така поведінка є оборонною в природі – як реакція на внутрішню «розшук».

«Я не маю сил, щоб зробити все більше». Немає міцності, щоб перейти до цієї міцної роботи, немає міцності, щоб зробити господарські ковдри, немає сили для задоволення друзів, і я не бачу точку в цьому. Все сіре і затемне.

Я знаю жінок, як це. Поклавши руки вниз, повісивши голову, вони стали тіні самі. Це не зрозуміло в тому, що це сталося, але він почав багато років тому. Непристойна, написана на флотующій втомі і блендності: «Я спить і все пройде!» А потім це тедпол щоденної втоми виросло в непристойну насадку щоденної депресії. Так, криза, так, внутрішня особиста зміна. Але до цього не просто додано, але відпочиває з важким каменем високий рівень самовідповідності і провини для чого відбувається жінка і навколо неї.

Виявлено зручний метод дослідження кризових явищ у жінок. Що найважливіше в житті людини? Його почуття і досвід. Що може бути більш предметним? Ніщо.

Обґрунтовано та зменшено до чотирьох основних схем.:

Схема 1. Компенсація в діяльності.

Жінки, які обирають такі стратегії, щоб компенсувати за брак в одній області життя з власною діяльністю в іншому. Звичайно, така компенсація може бути як позитивним, так і негативним. І, власне, ця поведінка має багато спільного з нормальними психологічними захистами – їхні цілі та механізми дуже схожі і реалізуються «на шляху найменшої стійкості». Така людина починає енергійно застосовувати решту сил і енергії в області, що лежить ближче до неї, що може принести задоволення якнайшвидше, знімати або зменшити сумніви або, Бог заборонений, тривожність. І відчула, що «Я пропустили щось, якось не робив в житті» І тут ми познайомимося з 40-річною зрілою жінкою на гірськолижних схилах «червоні», в клубах, барах і дискотеках з спиртом або більш потужними.Схема 2. Соціальна активність.

«Особливості, для спілкування є кілька друзів і немає часу. Я відчуваю себе краще в домашньому перегляду телевізора. У мене є два коти і я не можу залишити їх.
Так, багато моїх друзів відчувають самотність, скажімо, що спілкування не вистачає. Що відбувається на об'ємі зв'язку та соціальних контактів? В основному вони збираються. Зв'язки плавно в соцмережах. «Я не познайомлюся». Тим не менш, є ті, які підвищують і розширюють коло спілкування, розводять, як в басейні з головою, в нові знайомства і хобі. Це може бути така «нечутливість в натовпі», але вона може заповнювати життя яскравими квітами і емоціями, і що може бути більш важливим для жінки?Схема 3. Саморегуляція.

«Ще більше посміхається, краще я відчуваю.» Тон м'язів лицьових, відповідальних за посміхуючу фізіологію шпорів, і тепер гормональний фон витягується до фасаду гарного настрою.
«Найважніше для мене було змінити свій графік. Тепер мій дочка і я отримую вранці разом, сніданку разом і зайдіть на біг.
Ірина 42 і як і раніше гасила, що ніхто не дає їй більше 35: Я не можу приховати вікові зміни, але я намагаюся звернути увагу на позитивні речі в моєму житті, у всьому світі. Я відкрита до всього, що відбувається навколо мене і завжди намагаються знайти позитивні або корисні сторони, незалежно від того, що відбувається. й
У цій схемі відповіді на власні враження. Я часто згадую експресію, що я почув двадцять років тому: «Фількість тренує орган». І без навантаження м'язи атрофії, а інтелект зменшується, і буде ослаблений, наповнювати весь вільний час з втомою від безглуздого потоку щоденної рутини. А потім приходить ... Схема 4. Пасивність, бездіяльність.

Емоційно-активна регресія – купа апатії. За деякий час психіки продовжує протистояти. Ну, це спосіб, який ми проводимо, що все, що має бути пояснено, інакше нічого не ми можемо зробити про це, і що ми не можемо пояснити, приходить з великою тривожністю і страхом невідомого. Учора життєрадісна і молода тонована краса, щасливо відхиляється схеми 1, 2 і 3, використовує найпростіші психічні оборони, які дозволяють:

• проблеми передачі зовнішнього середовища (проект, проектна ідентифікація),

• Не звертайте увагу на це (репресія, відмова),

• виводити з досвіду (розчин, захисна фантазія, або ізоляції).

Тим не менш, лікарі і психологи дуже добре про цей вибір, оскільки він приносить їм значну частку пацієнтів і клієнтів. Нейрокс і психосоматичні розлади є близьким супутником пасивності і відмови активної діяльності. Жінка не тільки стає дратівливою, відчуває небезпеку і агресію, але навіть збільшує кризу, наприклад, коли виникає відчуття провини для своїх дій.

П'ять В. Цей римський тик повинен символізувати перемогу загального почуття над несвідомими глуздами. Приїжджайте, це легко - оберіть ефективну схему і дотримуйтесь його на шляху до свого, якщо не щастя, то миру розуму! Але ми знаємо, друзі, що людська психіка – це хитрість і винахідливість в її бажанні уникати реального напруження. На прикладі, що ви поставите весь попереднє життя на ризик втрати сенсу. «Я просто, що я роблю це неправильно весь час?» - це одна з найрізноманітніших питань, яку жінка може мати. У зв'язку з тим, що вартість не повинна бути використана.

Я говорю про схильність позитивних стратегій. Ось деякі підводні камені (або, можливо, не, звичайно):

З збільшенням обсягу зв'язку жінка отримує можливість підтримки, а з іншого боку, вона відчуває дійсно сильний і несвідомий занепокоєння, щоб бути раптово відхилений. «Ми не підліток, не любимо всіх. Що робити, якщо він виходить, щоб викликати або нудно, і в цілому, не шахта? Чому я відчуваю біль не потрібно мені знову?

-нездатність або нездатність почуйте вірні бажання Це призводить до заміни цілей. Фантазії, що ідеальне тіло або дорогий автомобіль обов'язково призведе до значних змін життя, стикаються з самотністю і побілими пальцями на дорогих нагрітих кермових колесах шкіри.

Відомий шлях до спасіння душі: переживання власної самотності та самотності, жінки звертаються до традиційної релігії або «Я займаюся більшими духовними практиками». Але при відсутності внутрішнього шлуночка пошук і використання зовнішнього вигляду є лише вихована відмова шукати власне джерело живлення.

Ми відчуваємо недосвідчену тривогу і хвилювання, що, як, про нічого, і все одно про сенс, про розуміння.Але знаючи ім'я дракона, ви можете відійти його, ви можете використовувати його для своєї вигоди, ви можете зателефонувати і залишити його у вашому житті. В основному, запустіть його. Якщо у вас є можливість вибрати і зрозуміти свій вибір.

Автор: Антон Картамишев

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом!

Джерело: www.b17.ru/article/women_midlife_crisis_pop/