Не різати! ♪ Nicuda не йде ♪

Що б ви зрозуміли, що ми пояснимо Що відбувається в нашому житті, ми домовилися про те, щоб жити в нашому житті. Ми можемо не погоджуватися з цим або тим, що подія, але, один спосіб або інший, ми повинні вижити все.

У контексті цієї статті я розповість про досвід розлучення, розбиття, поділу. Психотерапевти, які люблять не консультуватися. Це стан, який класифікується як спеціальна форма психотичного розладу, і тому не схильний до лікування.

Згубні психологи в таких випадках означають свою непрофесію і скажуть: «Це необхідно просто вижити». Не існує психотерапевтичних підходів, прийомів, препаратів, які можуть сприяти швидкому рельєфі ситуацій, пов'язаних з тим, якось коханий.

Психолог може тільки підштовхувати людину до більш рішучих дій в пошуку і супроводжувати його на цьому шляху так, щоб він не стикався з речами, але іскра любові – диво, що ніхто не може контролювати.

Перш за все, важливо відзначити, що є «сліпий» любов, що має безліч пристрастей, багато біохімії, багато любові. Для того, щоб перетворювати любов «невидимий». Я хочу дати приклад останнього тут.

Моїм батькам доброго друга мав цю історію. Коли він був 11-12 років, батько почав піти на сусіда, щоб закріпити кран. Фрективний кран. Майже кожен день ремонтав його на два або навіть три години. Два місяці ремонту. Такий дуже швидкий кран... «Іра, я йду.» - «Чому? "Я буду жити з кимось зараз." І вона дасть йому йти.

Що означає, що ви? Сприяє психологічно, внутрішньому, економічному, на всіх рівнях. Я попросив її, «Іріна Петровна, як ви це робили?» Вона сказала: "Цей чоловік зробив мене щасливим протягом 15 років." І це достатньо для мене. Якщо це важливо, щоб він був щасливим, не як я розумію його, але як він розуміє і хоче, так що це буде. Я вдячний йому за те, що він вже дав мені. й

Я думаю, щоІноді любов полягає в тому, щоб звільнити людину, принаймні на рівні дій і дій.: Не потрапити, щоб не поламатися, не потрапити в маніпуляцію. Просто залиште чоловіка самостійно.

Справжня любов може дати йти. Дівчата іноді говорять своїм хлопцям, «Лок, ви отримали мене з любов’ю». Будь ласка, зв'яжіться з нами І ви залишаєте людину самостійно, ваша любов може проявитися. Від апостола Павла ми знаємо, що «не шукайте себе». . й

Якщо образ коханої (але не взаємоповно) людина не дає спокою, переслідує нас, почуття хмари розуму, ми знову подумаємо його і даємо йому йти. Ми можемо, як мантра, як засвідчення, скажемо самі до образу: «Чи ви дуже багато, щоб бути в моєму житті». Я даю тебе. Ми також вдячні Богу за цю ситуацію і дайте людині йти. У подяки є потужна цілюща сила.

Якщо людина вже залишила наше життя, і ми всі вирішили «нехай чи не повернеться?», «як повернути?», «Чому я спробую поговорити знову?», то, швидше за все, ми любимо свої почуття про людину, не себе, адже він не вибирає бути з нами.

У мене був час, коли мені довелося консультувати чоловіка, який залишив дівчину. Він був на межі дуже серйозної психічної кризи, навіть примушення на Бога. Він і я навчився довго йти. Я сказав йому історію про письменника, який колись половив дику койот і поставив її на ланцюжку. Койот тривалий час, щоб вийти на ліс, намагався розбити ланцюг з пробігом, потерти шию в кров коміром. Це властивість його породи, яка не погоджується з бездомом. А письменник розумів: якщо ви любите, дайте. Якщо цей койот дійсно ваш, він повернеться до вас. І якщо не ваш, він ніколи не буде щасливим.

Якщо ви «зяснені» від болю і трагедії розриву відносин, як на деяких обсесіях, необхідно навчатися сильними зусиллями, щоб перейти від обсесивних думок, долучитися до життя «насіть і зараз», щоб вийти з держави обсесії. Найнебезпечніша річ в цій державі полягає в тому, щоб терміново подивитися ще одну «об’єкт» для переходу на інтенсивність почуттів. Коли «лове нерв» так запалюється, не дрочить шукати «лову» в когось ще.

Відпочинок, охолодити трохи від любові, прийти до нормального, нормального стану. Якщо образ іншої людини ще живий в серці, нова любов стане спробою перенести почуття про попереднього партнера до нової людини.

Р

Є багато жартів про такі ситуації, як той факт, що людина, будучи однією жінкою, в костюмі пристрасті, викликає ім'я іншого. Цей гумор про несвідому спробу нової пристрасті, щоб компенсувати втрату. Ми є недобрим, особливо нашим новим партнером.

Для шлюбу є неконструктивні мотиви. Одним з них є критичний віковий розгляд. Людина думає, «У віці від 30 років варто спробувати одружитися». «Ми повинні піти кудись». Може бути, ви не є на всіх.

Про те, що відбувається до нас, запитайте Його, як він переглядає цей шлюб. Ви можете стояти перед Богом, просто подумайте голос, «Лорд, це ситуація». Ви бачите цей чоловік. Ви бачите, що відбувається в моєму серці прямо зараз. Я знаю, що ви добре для мого життя. Я хочу почути, що ви хочете розповісти мені. Я хочу дізнатися про цю ситуацію. й

Якщо я впевнений, що Бог не є зламаним, хто забирає все краще, якщо я розумію в моєму серці, що Він любов, то я довірив йому всі обставини мого життя, всі ситуації, всі люди. Для багатьох людей, Бог називається «Не». І якщо Бог є любов'ю, то я кажу, батько, відкрити, показати! Я хочу знати, що це буде. Я готовий довіряти вам і дізнатися від вас від цієї ситуації.

Інтимна непереносимість

Долі. . .

І якщо ми довіряємо Бога, коли Отець відкладає нашу улюблену іграшку, ми відкриваємо наші кулак, розуміючи, що Бог знає краще, що нам потрібно. Неповторна людина в медитації може слухати глибину себе, побачити ситуацію в перспективі земного життя, по дорозі в перспективі ектерності.

Я хочу заохочувати всіх закоханих, які були припинені або відхилені. Якщо кохана людина може залишити вас, ваша доля не буде йти. Якщо хтось залишає своє життя, то це не твої долі. Ваша доля ніколи не залишить вас.Видання

Автор: Ігумен Евменій

Джерело: samsebegu.ru/vash-poezd-ot-vas-ne-uidet/