Далі ви заслуговують чоловіка.

Чому деякі жінки нещасливі у відносинах з чоловіками, які страждають на їх вічне п'яти, насильство, агресію або навпаки байдужість, зрада, холодність, а інші щасливі з реальними, турботливими і лояльними чоловіками?

Причиною цього здавалося б несправедливості лежить в самооцінці жінки, поруч з яким чоловік вважає гідним.

Підсвідомий формує бар, над яким жінка не дозволяє себе «стрибати», не дає собі бажання. Як перевірити, наскільки високий рівень? Для цього відповідь на це питання:

«Що таке гідне ставлення до тебе? ?

Чи допустимо для чоловіка, щоб лежати вам, образити тебе, приниження тебе? І якщо він любить пити, боротися з грошима? Або якщо у вас немає грошей? Чи буде ти з ним? А що має хороший характер і вірні очі?

Тепер уявіть, що ви перебуваєте за видатною, успішною людиною. Цільова, обов'язкова, добра і душна. Коротко, людина - мрія. І він отримав багато грошей, і він отримав реальні почуття для вас. У майбутньому дійсно гідні відносини. Як ви відреагуєте? У мене є один, хто шукав такого чоловіка. Я мріяв про нього, захотівся, чекав. Я ігнорував всі інші, тому що вони були явно короткими з таких явних ідеалів.

А потім Він прийшов в життя. Не знаю. Але він зробив. Як якщо він вийшов з картини: красиві, підходять, дорого одягнені, освічені, розумні. І він почав натискати на нього. Вона тільки пішла на дату з ним один раз і... Як виявилося, вона була некомфортна з ним, незручно, некомфортно, що така людина привернула увагу до неї. Де він, і де він? І як це можна забрати час? Я пам'ятаю всіх, як вона може пропустити таку кімнату. Вона просто подумала, що вона не була гідною. Хоча розумні і красиві, і господиня добре.

Рівень такої низької самооцінки залежить від виховання, навколишнього середовища та народу.

Найчастіші психологічні травми, представлені батьками, вчителями, шкільними друзями. Дитина психіки дуже вразлива, і легко переконувати дитину, що він погано і нічого хорошого в житті не гідний.

Тоді вже в дорослому віці ще невелика відверта дитина в ній, яка не дозволяє підняти бар бажання в житті. Не варто! Але це не просто наше сприйняття себе, внутрішня барка «що ми заслуговуємо».

Що ще Чому дівчина з хорошої і багатої сім'ї завжди знайде половинку з того ж кола? Якщо вона володіє чимось, вона автоматично вважає себе гідною. Тому, якщо ви хочете зустріти гідну людину, спочатку станете собі гідною жінкою для цього чоловіка. Вдосконалити свій характер, розвивати жіночність, накопичувати жіночу енергію, підвищити свою самооцінку, а потім ваше життя обов'язково буде мати дійсно гідні відносини!

Автор: Юлія Кравченко

Джерело: www.twiy.ru/a-chto-dlya-vas-dostojnye-otnosheniya/