294
Лист від Екуперії до матері, що доторкається глибини душі
Цей лист був написаний автором Малого князя Антоіну де Сент-Експопері, в 1922 році. Після того, як майбутній письменник, і тепер молодий військовий пілот, служив з дому. Листи до коханих були справжнім відділенням для нього в складних сервісах. Серед них особливе місце займають листи письменника до матері – Марія Боє де Фонколомбе.
"1922.
Мама,
Я почитаю листа вчора, заповнивши таку ніжність. Мама, я хочу, щоб я був з вами прямо зараз. Я хочу, щоб ви знали, як кожен день я дізнався більше. Я не писав в останні кілька днів, але ми так багато роботи!
Вечору так тихий і спокійний, і я сумний, не знаю чому. Цей досвід роботи в компанії Avor тривалий час. Я дійсно потребує лікування для відпочинку в Сент-Маурісі і вашої присутності.
Як я коли-небудь зроблю тебе? Коли я думаю про це, я так нещастя.
Що ви робите, мама? Ви малювати фотографії? Відповідайте мені. Ваші листи допомагають мені жити, вони приносять свіжість. Мама, де ви отримуєте такі прекрасні слова? Я був під враженням.
Мені потрібно стільки, скільки я зробив, коли я був дитиною. П'ятий офіцер, військова дисципліна, тактичні уроки - що сухість, що викликає Я уявляю, що ви закріплюєте квіти в вітальні, і я ненавидаю сімдесятників.
Я зроблю тебе сумнівною ніжністю. Якщо ви дізналися про її зараз.
Ви в житті. Я господиня сьогодні як хлопчик. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
По-справжньому, я сумний, щоб сльози вночі. Це правда, що ви є єдиною консолідацією, коли я сумний. Коли, як хлопчик, я повернувся з великим мішком на спині, овець, тому що я був покараний, в Мансу, ви поцікавив мене, як я забули. Ви були повнопотужним захистом від викладачів та замочок. Я був безпечним для вашого будинку, і я не був. Дуже приємно.
І тепер це все ще - тільки тут я можу знайти притулок, тільки ви знаєте все в світі, тільки ви зробите мене забути все і, на щастя або нехайно, відчувати себе як трохи хлопчика знову.
Товари, мама. Я працюю над моїм головою ... Тут, як у св. Маврика, жатки, але ось вони ще гірше!
Завтра я літаю п'ятдесят кілометрів до вас, в напрямку St. Maurice, щоб уявити, що я дійсно заголовок будинку.
Я поцікавлю тебе ніжно. Ваш дорослий син Антойн.
Джерело Le Huffingtonpost
Переклад Адме.ру.
Фотосесія атоінедесаінтексупери
Дивитися також.
30 котирування з життєвим досвідом від Antoine de Saint-Exupery
Невідоме молитви від Exupery
15 Поради в жорсткий час від Antoine de Saint-Exupery
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/15-sovetov-v-trudnuyu-minutu-ot-antuana-de-sent-ekzyuperi-1013460/
Художник перетворив звичайний Барбі в справжній символ фемінності
5 Здорові ранкові хати Ми не знали про