346
Просте тестування: Ви дійсно люблю себе?
Я прийшов з тестом, який протягом декількох секунд допоможе вам визначитися саме те, що ви дійсно люблю себе.
Поставити себе, «Ви хочете варити? й
Практика показує, що більшість жінок відповідь: «Не для себе, але для кого, для коханої людини, для дітей, друзів – так!»
Увага:
Як? Як приготувати для себе?
Я не маю намагатися? Людина, яка не варто зусиль і уяви? Я не шукаю?
Грати спорт, їсти смачно і збалансовано, добре виглядають і акуратно, тому що ви любите цю людину, і не любити інших.
Порадуйте себе, як ви хотіли б інші, щоб лікувати вас.
Ну, є щось інше.
Відповідає наше ставлення до життя в цілому.
Тонка спагетті з м'якими помідорами вишні, хребтом і фісташки ...
Брускетти з невеликими, акуратними, апетитними, оливками і кунжутною олією, помідорами з крихітними листям свіжої зелені ...
Теплі коруси з качкою і вишневим варенням ...
Свіжий чай з корицею і ваніллю ...
Бог, життя летить так швидко. Їжа з насолодою. Навіть якщо тільки людина ви можете приготувати для себе.Видання
Автор: Тамріко Шолі
Цікаво: Не всі жінки люблять готувати.
Як приготувати краще - варити або обсмажити?
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: pokolenie-x.com/? р=32365
Поставити себе, «Ви хочете варити? й
Практика показує, що більшість жінок відповідь: «Не для себе, але для кого, для коханої людини, для дітей, друзів – так!»
Увага:
Як? Як приготувати для себе?
Я не маю намагатися? Людина, яка не варто зусиль і уяви? Я не шукаю?
Грати спорт, їсти смачно і збалансовано, добре виглядають і акуратно, тому що ви любите цю людину, і не любити інших.
Порадуйте себе, як ви хотіли б інші, щоб лікувати вас.
Ну, є щось інше.
Відповідає наше ставлення до життя в цілому.
- Люди ліофілізують холодну вівсяну на пластині, як правило, так само, як нудно відповісти на питання, чекаючи когось ще прогріти і служити всім готовим, рідко візьміть щось на власні руки, скаржайтеся, що життя неприпустимо і кожен криється, постраждати від прокрастинації і зайвої свічності.
- Люди, які кидають все, що вони дивляться у ротах (hamburger, чіпси, морозиво, суп, картопля, аперол, шоколад, капучинка, стейкер, більше картоплі, більше аперолу), як правило, перейдіть на будь-які події, спілкуйтеся з будь-якими людьми, знаходяться в хаотичних відносинах і піднімуть хаотичні діти. І так, вони часто радикально змінюють свою професію: сьогодні копірайтер, завтра кондитер, день після завтрашнього ранку фотограф. Тим не менш, вони часто роблять все це одночасно.
- Люди, які чудово розраховують кожну калорійність і баланс того, що вони їсти Як правило, вони не проповідають себе або іншим особам.
- Люди, які люблять подавати гарний стіл і страви, Поживаючи кожну останню крихту, облизуючи ложками і виделками, прикрашають нові комбінації, начинку паперового мішка з свіжою зеленню з хрусткою пучками, запахом кунжуту - як ці люди люблять життя! Насолодіться свіжим вершковим маслом на плечі теплого хліба.
Тонка спагетті з м'якими помідорами вишні, хребтом і фісташки ...
Брускетти з невеликими, акуратними, апетитними, оливками і кунжутною олією, помідорами з крихітними листям свіжої зелені ...
Теплі коруси з качкою і вишневим варенням ...
Свіжий чай з корицею і ваніллю ...
Бог, життя летить так швидко. Їжа з насолодою. Навіть якщо тільки людина ви можете приготувати для себе.Видання
Автор: Тамріко Шолі
Цікаво: Не всі жінки люблять готувати.
Як приготувати краще - варити або обсмажити?
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: pokolenie-x.com/? р=32365
Психосоматика: Діафрагма - страх, небезпека і біль, які ми набрякли
Brain трюки: 10 дивовижних мозку хакі, які зроблять ваше життя краще