♪ Булет, eslie ♪

р

Майже кожен з нас принаймні один раз у своєму житті думав про втрату ваги: хтось мріяв про пошук струнких для свята, а хтось бореться з зайвою вагою протягом багатьох років. Тим не менш, шведський лікар Андреас Енфельдт запропонував зупинити довірку їжі міфи і слухати ваше тіло.Веб-сайт Я згоден з ним.

Ми отримуємо енергію з двох джерел:

• з вуглеводів, які включають цукор;
  • жир.
На протязі багатьох років ми сказали, що жир поганий, і низькожирні продукти і селери є єдиним способом гармонії. Відновлюємо цукор, слід ближче шукати жири. Щось цікаво буде:

• Стоп побоюючись жиром (у розумних кількостях) і надаючи цукор, ви будете тонкими для відпочинку вашого життя, і як бонус приходять здоров'я, енергія, красива шкіра і чудовий волосся.
  • Значно обмежуючи споживання цукру, ви забудете, як страшна мрія, таблетки з кальорським змістом продуктів. Дослідники цього способу харчування особливо порадують талією - це вона, яка втрачає вагу в першу чергу.
Значно зменшуючи кількість цукру навіть за 3 дні, ви помітите, що виникає відчуття сати, ви почали вживати менше їжі. І багато хто навіть каже, що Не вдається повноцінна вечеря.Я не хочу думати про їжу до наступного сніданку.

Орієнтовне меню за 3 дні

• Яйця з шинкою або беконом
  • Яйця варені з невеликим майонезом
  • Кава з вершками (не менше 22%) та сиром
  • сир (не менше 5%) зі сметаною та ягодами
  • Мигдальні млинці
  • Рулети (маленькі м'які сири загортають в шматочок сушеного м'яса)
  • Салат з зелених овочів з маслинами
р.

• М'ясні страви: котлети, нарізки (корісний і смажений в цибулю або яйцях)
  • Супи (крім вуглеводів, таких як картопля або квасоля)
  • Салати (з будь-яких овочів з рослинною олією)
  • Зламаний цвіт
  • Рибні страви (включаючи вуглеводну складову, як хлібобулочне борошно)

• Запечені овочі (броколі, капуста, хребта, болгарський перець)
  • Соус яєчний і креветковий
  • Кефір щонайменше 1% жиру або йогурту
  • Авокадо тост і червона риба
  • Будь-який з варіантів сніданку
Пам'ятайте, що всі страви змінюються, і вам потрібно їсти стільки, скільки ви хочете, і коли ви хочете. Не боятися експериментувати і спробувати приготувати свою звичайну їжу новим способом.

Придбавшись до цієї системи, ви будете здивовані, щоб знайти, що ви стали меншими за декількома розмірами, забули про голод, позбавили від проблем кишечника і / або тиску, стали енергійними і повними енергією.

Найголовніше, ви стаєте майстером вашого тіла і вашого життя.

І тепер торт захоче набагато менше.

SOURCE Andreas Eenfeldt, ЛЧФ
Фото з попереднього перегляду Canal+

Дивитися також.
20 листівок, що заряджаються для втрати ваги
Найоригінальні фото до і після втрати ваги

Сайт: www.adme.ru