Які герої нашої улюбленої реклами виглядають як зараз

Здається, що персонажі рекламних роликів не ростуть або віку – для нас, вони завжди однакові, оскільки ми пам’ятаємо їх на обгортках шоколадних барів або телевізійних екранів. Але часові зміни абсолютно всі, і рекламні зірки не є винятком.

Веб-сайт Ми вибрали для вас 10 несподіваних перетворень героїв відомих відео. Як вони змінилися!

Хлопчик з шоколадом Kinder

Цей милий хлопчик з'явився на шоколадному пакеті Kinder в 2005 році. Josh Bateson тепер вирощений чоловік. У Лондоні працює 21 рік.

Його попередник і реклама "великий брат"

З 1973 по 2005 рік, доки він заміняв вищезгаданий Йош. Günther 52 роки і є оператором. Зброя також написав автобіографію з назвою Chocolate Boy.

Дівчина з обгортки шоколаду "Аленка"

Ім'я дівчини не Alenka, але Олена Герінас, і її фото, взята батьком 1962 року, вперше з'явилася на чохлі журналу охорони здоров'я, а тільки потім на упаковці улюбленого шоколаду. Картина Lena - тільки 8 місяців. За даними деяких звітів Олени тепер живе в Росії і працює як фармацевт.

Дитина зображена на логотипі дитячого харчування Gerber

Коли Анна Тернера була 5 місяців, її портрет був відправлений на конкурс логотипу Гербера. Ілюстрація стала величезним успіхом і вже в 1931 році обличчям Анни з'явився на кожному пакеті товарів цього нового бренду. За більшістю свого життя Ганна працювала викладачем англійської мови, а коли вона відреставрувала, вона почала писати міфічні романи.

Дівчина з оголошення "Моя сім'я"

Ця дівчина відома багатьом завдяки маленькій, але пам'ятній ролі в рекламному соку «Моя сім'я». «Для цього і ходьба» швидко став популярним мемем. Діана Шпак тепер 19 років. На додаток до рекламних роликів вона зірвала в багатьох фільмах і серіалах. Вона живе в Лос-Анджелесі і працює як сценарист.

Дівчина з Lego комерційної

Повернувшись у 1981 році, смішна червоно-волосатий дівчина імені Рахеля Giordano starred в рекламній кампанії для Lego дизайнерів. У 2014 році за підтримки Huffington Post 37-річної Рахелі відтворили фото з реклами сучасним дизайнером Lego в руках. Рахель тепер лікар.

Коубой від Wagon Wheels оголошення 90s

“Wagon Wheels – і ви переможете” – це слово викликає ностальгічний вплив для всіх, хто виріс на 90-ті роки. Герой реклами Максима Аверіна тепер 41 років, він досить відомий російський актор, який став відомим завдяки таким серіалам, як Скліпосовський і Деф.

Хлопець в Old Spice комерційний

Ісая Мустафа вперше з'явився як харизматичний герой Старої Спеції в 2010 році. З тих пір він з'явився в багатьох фільмах і серіалах. На рахунок своїх ролей в замку, непереносимих босів і управління ангерами.

Людина з Марборо комерційного

Darrell Winfield був одним з небагатьох реальних ковбойлерів, щоб з'явитися в торговому марборо. У 1968 році з'явився на плакатах тютюнової компанії. З тих пір він залишився лояльним до бренду і ніколи не припинив куріння своїх сигарет, що веде до сумних подій. У 2015 році одним з найвідоміших коубой Марборо загинув рак легенів.

Хлопець з життя сніданку злаки комерційний

У 1972 році Джон Гілхрист зняв у американському сніданку з зерном, життя, який виявився дуже популярним, і зіграв на телебаченні 12 років. Джон старред в ще 200 угод, але роль хлопчика названого Майкі залишається найбільш впізнаваним. Іоан припускає, що він не має чітких спогадів про фільмування - він був 3 в часі. Іван тепер живе в Нью-Йорку і працює менеджером з продажу великої компанії.

Колонні піски, зображені на KFC Логін

Особа цього діда знайома всім, хто коли-небудь відвідав ресторан швидкого харчування KFC. Але, можливо, не всі знають, що за цим логотипом є справжньою особою - засновником компанії та винахідником авторського рецепту для смажених курчат полковників.

Дівчина з Pepsi комерційні

В кінці 1990-х і на початку 2000-х милий кучерявий дівчина зірвала в супер-популярному Pepsi комерційному. Виявилося, що ця дівчина є сестрою актора Джессе Ейзенберга ( "Соціальна мережа") Її ім'я є Hallie Kate Eisenberg (Hallie Kate Eisenberg), вона є 24-річною, вона зірвала фільми та серіали ("The Bicentennial Man", "Holy Rollers"), виконує на Broadway.

Д. Перець

З 1963 по 1968 рр. Донна Лорен була обличчям д-р Пепера та рекламодав її на радіо, теле та рекламні плакати. Лорен провів не тільки співачки, але й як акторка, що розкривається в багатьох американських фільмах.

Фото на preview ferrero.com, joshbateson/instagram.com
Peoples.ru, ранг.com,
петля.com, realroom.ru

Дивитися також.
20 блискучих ідей, які приймали рекламу на наступний рівень
15 фото відомих дітей, які виростили так швидко

www.adme.ru/tvorchestvo-kino/15-fotografij-znamenityh-detej-kotorye-tak-bystro-povzrosleli-1192460/