18 фільми з прихованими значеннями

Серед багатьох фільмів, є ті, які особливо lingering.

Веб-сайт Це саме те, що пропозиція колекції. У цьому кіно ви дайвінг з головою, живете всі події з героями. Ви повернулися до свого Всесвіту трохи.

До Сонце, 1995

Якщо ви досягнете гармонії у себе, ви знайдете вірне з'єднання з іншими. й

р.

Драма за часом, простий і життєздатний, історія його вічна. Це не так часто, що дивовижні події трапляються до нас, що діляться життям до і після. І якщо є можливість жити в цьому заході, не пропустіть його. Фільм доводить, що відмінно.

Всі права царя, 2006

«Знайди щось, що-небудь — велика правда про втрачені окуляри — ви повинні спочатку вірити, що ви маєте деякі переваги в ній. й

Людина стає те, що він спочатку планував боротися. Пам'ятайте, перш ніж зробити все, зрозуміти, чому вам потрібно. Розуміння важливості цілі може допомогти вам – головна ідея – драма. Дуже чітка і вірна плівка про падіння ідеалів. Фільм показує життя як це.

Залізнична дорога, 2000

«Я знаю, що я хочу зробити зараз: Я повинен тримати дихання, тому що завтра сонце буде рости. Хто знає, що хвиля може принести?

990 р.

Сильна пригодницька драма: історія чоловіка, яка, в найскладнішій ситуації, не дала, хто прийняв завдання, поставлене йому віллою долі. Перекручування ділянки іноді перекручуються.

Пляж, 2000

«Я ще вірю в небо. Але хоча б зараз я знаю, що це не місце ви можете знайти, тому що це не де ви збираєтеся. Як ви відчуваєте, коли ви є частиною чогось. І якщо ви знаходите цей момент, він триває назавжди.

479484

На перший погляд, досить легкий фільм з красивими пейзажами і захоплюючою пригодницькою ділянкою. По суті, це фільм про людський характер. З метою створення ідеального суспільства на місці, яке може право називати рай на землі, але подивитись те, що це «пардиз» виявилося для них.

Правда Історія Blackhawk Down, 2003

«Що таке, що ви робите зараз. й

Важкий фільм на основі реальних подій проводить багато уроків. І головне - розуміння, що невеликі дії, які ми робимо сьогодні, можуть принести нам великі плоди в майбутньому.

The Curious Case of Benjamin Кнопка, 2008

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Це фільм, який важко перебувати. Головною точкою є те, що не варто скаржатись на пропущені можливості. Ви ніколи не знаєте, що життя намагається навчити вас.

Forrest Gump, Forrest Gump, 1994

"Run, Forrest, запустити!"

Чудовий фільм, один з кращих в історії кіно. Його ідея проста і блискуча: людина не потребує нічого зайвого стати кимось. Ви не повинні бути розумними або хитрими, головне, щоб зберегти переміщення. І не забувати про доброту.

Поцілунки Фол, 1998

«Ви не можете знайти любов, де він не і приховує, де він існує. й

Романтична історія з гарним сюжетом, гарною акторською діяльністю і атмосферою любові, яка просто господиня в повітрі. Цей сонячний фільм навчає глядача, щоб летіти з старого і рухатися далі.

Що дівчина хоче, Що дівчина хоче, 2003

Чому ви спробуєте так важко підійти, коли ви народилися, щоб виділитися? ?

р.

Ви, ймовірно, бачили цю романтичну комедію. Головний герой Дафне на своєму прикладі показує, що кожен повинен бути впевненим у своїй унікальності і не боятися його показати. Дафне - це чудова робота!

День Феріса Буеллера від, 1986

Якщо ви не перестаєте шукати один раз, ви пропустите його. й

Фільм викликає надзвичайно позитивні емоції. Чудова музика, жарти, нічого плащу, вульгару і ступії. Життя дуже коротке, щоб пропустити все, спробувати жити повільніше, оскільки час йде дуже швидко – це головна ідея цього фільму.

Щоденник пам'яті ноутбука, 2004

Ви не можете жити в житті інших. Ви повинні зробити те, що потрібно для вас, навіть якщо вона болить тих, які ви любите.

Дуже доторкнувшись і щира плівка про найважливіше, яке напевно не залишить байдужим нікого. Він надає віру в любов, в реальних почуттях і показує, що вам не потрібно слідувати свинцю інших людей. Важливо, щоб зробити те, що ви хочете зробити, адже в першу чергу це ваше життя.

10 речей Про тебе, 1999

Не дайте нікому, що ви відчуваєте, що ви хочете.

р.

Ще одна романтична комедія, головна ідея якої кожен заслуговує на те, що вони хочуть, коли вони роблять все для неї.

Магазин імперійських записів, 1995

«Я не шкодую, що я зробив. Я шкодую, що я не зробив. й

Фільм - це настрій про прості і важливі речі в житті: немає ідеального часу для будь-якого - робити це зараз, або ви пошкодуєте його пізніше.

Купальник щастя, 2006

"Нехай будь-хто хто каже вам, що ви нездатні з будь-якого, навіть не мене. Чи? Це ваш сон, ви повинні захистити його. Коли люди не можуть зробити щось себе, вони хочуть розповісти вам, що ви не можете це зробити. Якщо ви хочете щось, оберіть його. й

А щира і оптимістична драма на основі реальних подій – це класичний сюжет чоловіка, який зробив себе. Він покладає всі свої заощадження в банкрутському бізнесі і не виходить, бореться з бажаними і сімейними проблемами. Його глухий: «Нехай дасть у виконанні мрії, боротися за неї з усіма силами. й

Секретне життя валетів (2013)

«Побачити світ, вийти на небезпечні речі, щоб побачити за стінами, ближче, знайти один одного і відчувати себе. Що таке життя. й

Скільки разів в нашому житті ми думали, що ми хотіли б змінити ситуацію або навіть перетворити життя 180 градусів. Це історія про маленьку людину, яка підвели свою сміливість і прийняв рішення, що змінив всю долю. Головний герой, який видається нам з екрана: «Не потрапити в світ!» Не сидіти ще, спробувати і почати новий!

Аліса в Wonderland, 2010

«Ви не можете жити в житті, збираючи інші. Вибір повинен бути вашим. й

р.

Фантастична казка відразу ж занурює глядача в світ Шукаю Скло - яскраве, чарівне, а іноді навіть міцне. Головне право життя в ньому це: жити для себе, не для інших, адже неможливо порадувати всіх. А що приносить вам радість.

Фактотум, 2005

«Якщо ви збираєтеся спробувати, перейдіть до кінця. В іншому випадку не варто починати. й

Історія письменника, який покликаний ризикувати все на шляху до своїх цілей і мрії, відповідає безлічі труднощів, але тримається на всіх. І це надихає!

Боже, Боже, 1972

«Великі чоловіки не народилися, вони стали чудовими. й

р.

Справжній, життєздатний фільм, який буквально захоплює своєю природністю і виміром. Плівка прекрасно демонструє, що не тільки досягає великої праці, але й зберігає її в руках. Для того, щоб зупинитися у верхній частині, вам потрібно запустити двічі швидше.

Фото з Замок Рок Розваги попередній перегляд

Дивитися також.

10 Відомі Фільми, які могли б закінчитися

20 кіно, які ви не можете прогнозувати

15 фільми з знаменито крученою сюжетом і несподіваним закінченням

www.adme.ru/tvorchestvo-kino/15-filmov-s-liho-zakruchennym-syuzhetom-i-neozhidannym-finalom-1059060

Категории

Смотрите также

Новое и интересное