Система помилок або . . не США

Як виходить, неприємно зіткнутися з реальністю. Не можна вдарити скляну стіну. І найголовніше, ви не розумієте: що сталося? Що це таке? Що я чубчик тут? Ви можете побачити все на ньому! Я не можу вірити очі. Я не вірю. Ні, ви не можете. Ні, це просто не може бути.

Я зробив все правильно. Я добре. Він може статися з ними, невірно, безглуздим, але це не сталося.

Це не може статися в принципі. У мене є інструкції, я точно знаю, що робити. Все для мене. Сусід такий же. Так все відбувається за планом.

Але коли стіна тиха і ненав'язлива так, якось не сама. Намагайтеся знову і знову, і що, якщо ви неправильно? Що робити? Це не може бути!

Система не може бути неправильною! Подаруйте мені. Не відчуйте мене від того, що я вірю в. Не скажеш мені щось неправильно з координацією. Я зданий. Ви руйнуєте світ. Що я вірю в. Це те, що я відповів. Я не хочу бачити його! Ви зробили це. Це просто не так.

травень. травень.

Ви можете зробити в стаціонарі дитину з непристойною ядрою BCG щепленням. І повідомляють про щеплення дітей.

Ви можете призначити антибіотики до двотижневої дитини (і що ще робити, коли є 17 тис. лейкоцитів) і закріпити його крапельками. Ви можете розповісти матері, що вона має неактивну позицію життя, що вона не піклується про свою дитину, щоб ви повинні піти і побачити інший відділ, де вони дійсно страждають.

Вражнити і якось активувати: тримати щоденник їжі, тримати дитину під лампою цілодобово і пити глюкозу, тому що неможливо поставити IV в принесених венах.

Ви можете призначити непотрібні і часто шкідливі процедури для вагітних. Не можна заважати у пологів, дегустують і борішньо.

Ви можете сказати такі речі, «Мої, що ви хочете? й

Далі можна лікувати, що щеплення просто необхідно.

У дитячому садку можна змусити їх їсти капотним зеленим горохом і проводити їх всім групам не їсти. Одягнена Жінка Голий чоловік

Ви можете покласти «дву» для не вивченого багатозастосного столу в школі, і збити його в домашніх умовах.

Якщо ви вчителька, ви можете запропонувати поцілунок.

Порада мудрих літніх людей: Що не говорити про.

Коли він більше не любить. й

Але це не про нас. Вони погані. Ми в салоні. Мій будинок - моя фортеця. Якщо я знищив свою ілюзію, що захистить мене?

Система захищає. Тут ви не можете брати відповідальність, не вирішуєте нічого. Як ви сказали. Як кожен робить. Просто тримати його спокійно. Просто відчуйте частину чогось великого і правого. Тоді це океї. Тоді це океї. Калм вниз. Жива.

Частка екіпажу - частина судна, частина екіпажу - частина корабля

Автор: Жанна Ермашова

Джерело: bloknot.live/374-2/