Інтимна непереносимість

У зв'язку з чим потеплінням, ближче, він робить щось, що кидає нам сотні миль.

Я чув ці слова з жінок в різних рецептах багато, багато разів.

«Я п'яний. ?

«Я починаю розповісти мені непристойні речі, девальвуючи наші відносини. ?

Що таке він, що відлякає його від ближнього? У зв'язку з чим з'являється тепле черв'яне дерево? Хлопці, які просто будують відносини і повільно рухаються до шлюбу (принаймні, що їхні партнери думають). Якщо другий може бути відлякуваний раптово зловживання шлюбом і втратою свободи, то перший, хто одружений протягом багатьох років?

Така ж втрата свободи, автономії, окремості, від звичної відстані. Абсурд – в безпосередній близькості є ніжність, дотик, теплі погляди, взаємний інтерес, є веселощі, радість, є тепла підтримка гумору; в далеких, холодних відносинах немає цього, але це безперечно, що страшно.

р.

Що це таке?

«Для того, щоб зробити занадто багато місця. Весь свій час відтепер варто належати до неї, - сказав він одружений чоловік, який лякається скороченням його відносин з дружиною.

«Хто каже, що в цих моментах він починає втратити себе» – слова жінки в відносинах з коли-небудь літньою людиною.

У зв'язку з тим, що зв'язки стають теплішими і більш інтимними, зникає зв'язок, відступна усадка, усадка особистого простору, і ми повинні вийти з двох автономних самотностей.

При цьому новий баланс повинен бути створений з різною кількістю автономії та новим рівнем інтимації. Але, як тільки така перспектива ломи, деякі люди вирішуються на цьому етапі, щоб розбити стосунки, а деякі перерву, взяти крок біля, повертатися до звичайної відстані.

Такий трюк з вушками робиться не тільки в любові, але і в відносинах з старими друзями, коли один з друзів раптом поєднується з прагненням до скорочення відстані і змушує друзів ближче, інший в цей момент робить різкий напад і кидає старий друг сотні світлих років від себе.

Інтимність - це виправлення, і не тільки тим, що ви можете втратити себе в ній, але і страх визнання інших, необхідність знищити вже створене зображення. І можливо дізнатися, що ви віддаєте перевагу не знаю про людину. Коли відстань скорочується, виникає необхідність відкрити, голий і довірити свої «похили» і «похилість». Інше Хто знає, як він реагує?

«Я прошу чоловіка». – за цим словом розпад, довга, смуток, самотність.

Є люди, які приховують в роботі, хтось переходить в спирт або хворобу, хтось просто відходить до ніде.

У відносинах з ходовою людиною нестерпно болісно. Жінка, яка багаторазово закинулася після пари «медних днів» заливає сльози, змивається її грою з вином і з'їдає тон зайвої їжі. І багато зусиль перебудувати. Потім знову, на жаль, піти в нове коло тих же виснажливих відносин.

У далеких, холодних відносинах ви дуже голодні, і якщо ви голодні, це означає, що ви сердитися, агресивний, отруйний. Вони мають багато жовчних і взаємних претензій один одному.

Неприємні, холодні і самотні. Кожен вирішує проблеми та проблеми, не доторкнувшись іншого. По суті, не існує відносин з цими відносинами. На стіні є стіна, і люди з різних сторін цієї стіни. Згодом стіна стає більш товстою, і стверджує більше.

Рівень невдоволення підвищується, в певній точці він стає звичним, прийнятним, звичайним – це «нормальний» для життя. Встановлюється баланс між ненависті та любов'ю, доглядом та відданістю, прийняттям та позовом. І два починають жити в ній протягом багатьох років, голодуючи і намагаючись зберегти тепло від холоду в щось або хтось інший.

Яким чином, це питання, що стосуються здоров’я, а також для того, щоб бути здоровим.

У житті людини ви повинні працювати, щоб отримати щось. Після того, як просто запитати, і відразу ж інвестувати. Навіть дитина повинна працювати важко, щоб отримати молоко матері.

Для задоволення потреб наших продуктів харчування, для даху над нашими головами, для фінансової безпеки, ми вносимо багато зусиль.

Аномальна жінка Недостатність: психічна інфекція нашого часу

І задовольнювати свої потреби в любові, в теплі людини, в ніжності, догляді, прихильності, духовній, духовній і фізичній інтимності... Хто відповідальний за те, що ми щасливі, щасливі та щасливі? Що таке відповідальність? Мама і тато, можливо, він або її? За свої потреби у дорослому віці.

Ласкаво просимо до життя! Видання

Автор: Ірина Дибова

Джерело: dbova.ru/news/neperenosimost-blizosti/