Грахем Хілл: Уроки, більше щастя

Письменник і дизайнер Graham Hill просить: Чи може людина бути щасливою з меншою кількістю речей в меншій області? Він говорить про те, щоб зробити менше місця і пропонує три правила для редагування вашого життя.

0:15

Що в коробці? Що б не було, важливо, тому що я проїду з ним, перевозивши його, від квартири до квартири до квартири.

0:26

(Дочка)

0:28

(Додаток)

0:0

Чи знаєте ви? Чи знаєте ви, що ми американці мають близько трьох разів більше простору зараз, як ми робили 50 років тому? Три рази. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ноп. Здійснено нову галузь, з оборотом 22 мільярдів доларів та розміром 205 млн. кв. м.: персональні склади. Так ми потроїли наш простір, але ми витрачаємо гроші так само, що нам потрібно ще більше місця. Де це веде? Більше боргів за кредитними картками, величезний вплив навколишнього середовища, і, можливо, не збігаючись з тим, що рівні щастя понад 50 років залишилися однаковими.

https://embed.ted.com/talks/lang/ru/graham_hill_less_stuff_more_happiness

1:18 км

Так я тут, щоб запропонувати кращий варіант: менше може означати більше. Я впевнений, що більшість з нас є в деякій точці досвідчені радості, які мають менше: в коледжі, в гуртожитку, в той час як подорожі, в готелі, в наметі, будувати щось з нічого, можливо, на човні. Що б він був у вашому випадку, я бачу, що серед інших речей, він дав вам трохи більше свободи, трохи більше часу. Я перемагаю, що менше речей і менше місця буде менше впливу на навколишнє середовище. Насправді це чудовий спосіб зберегти гроші. Це також полегшить життя.

1:58

Для того, щоб розширити цю тему і знайти чудові рішення в цій області, я почав проект з редагування життя на lifeedited.org. One: Collaborating на моєму 39-square-meter квартира в Манхеттені з партнерами Mutopo і Jovoto.com Я хотів би це все включено: Домашній офіс, їдальня для 10 осіб, гостьовий номер і все моє обладнання для серфінгу. Після читання 300 коментарів по всьому світу я знайшов його, мій власний маленький ювелірний ящик. Придбання простору площею 40 кв.м замість 55, я відразу зберіг $200,000. Невелика квартира вимагає менших витрат на комунальні послуги, заощаджує гроші, і має менший вплив на навколишнє середовище. І з тих пір, як це насправді побудовано навколо редагованого набору речей - мої улюблені речі - і зроблені спеціально для мене, я дійсно збуджусь там.

2:52

Так як можна жити з декількома? Три основні підходи. По-перше, ви повинні редагувати безперечно. Потрібно чистити артерії нашого життя. Ця сорочка я не носила в роки? Настав час розбити її. Ми повинні вирізати все зайве з нашого життя, і ми повинні вчитися зупинити вхідний потік. Дізнайтеся, перш ніж купити. Запропонуйте себе, «Ам я дійсно буду щасливим?» Дійсно? Звичайно, ми повинні купити і мати хороші речі. Ми хочемо, щоб ми любимо багато років, щоб приїхати, не просто речей.

3:29

По-друге, наша нова мантра: компактна сексуальна. Ми хочемо, щоб ефективність від космосу. Ми хочемо, щоб вони були розроблені таким чином, що вони будуть використані в більшості випадків, не для рідкісних подій. Чому потрібна шестигранна плита при рідкому використанні трьох? Так нам потрібні речі, які вписуються разом, укладаємо або навіть діляться. Ви можете взяти паперові матеріали, книги, фільми та зробити їх зникненням - це магія.

3:57

Нарешті, нам потрібні багатофункціональні місця і страви: мийка поєднується з туалетом; обідній стіл стає ліжком – займає одне місце; тумбочка розтягується до сидіння 10 осіб. У цьому образі ілюструє переваги редагованого життя, ми поєднали знімну стіну з складаючими меблями, щоб зробити ефективне використання простору. Дивитися на журнальному столі: він збільшує висоту і ширину, щоб вмістити 10 осіб. Мій офіс: складки і легко приховує. Моє ліжко розгортається з невеликим рухом пальця. Проживання Переміщуємо знімну стіну і у нас є два складні гостьові ліжка. І, звичайно, мій власний кінотеатр.

4:39

Я не говорю, що ми повинні жити на 40 квадратних метрів. Але думають про переваги редагованого життя. 280 квадратних метрів можна замінити на 180, а 140 на 90. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так, коли ви отримуєте будинок і проходите через вхідні двері, подумайте за хвилину і попросіть себе, "Чи можу я змінити трохи життя?" Тексти пісень, а це означає: Чи буде це дати мені більше свободи? Чи можливо трохи більше часу? ?

Яка кількість речей у вашому домі впливає на якість життя

Антоні Роббінс: 7 кроків до успіху наступного року

5:12

Що в коробці? Не дуже важливо. Я знаю, що не потрібно. Що у вас? Може бути, можливо, менше може означати більше. Давайте зробимо номер для гарних речей.

5:31

Дякую.

5:33

(Applause) Опубліковано

Джерело: www.ted.com/talks/graham_hill_less_stuff_more_happiness/transcript? мова=