Посуд: психологічний аспект

З дитинства ми освоїли основні правила особистої гігієни, в тому числі ручне прання. Незважаючи на наявні лікарські засоби, високий рівень медицини - простий ручний миття грає важливу роль у захисті тіла від вторгненнях шкідливих мікроорганізмів або хімічних речовин.

Давайте подивимося на психологічний аспект цього.

А потім це цікавіше.

Університет Мічиганського вчений Spike Lee і колег Визначено, що рутинна ручна мийка допомагає людям налаштувати морально-правову поведінку після вчинення безсмертних дій.

Як не пам'ятати вираз «Я промив руки», який нерозривно пов'язаний з легендою Євангелія, яка говорить про те, що Понтій Пілат, поставивши до смерті натовпу Ісуса Христа, промив руки, сказав: «Я не винний кров праведного ...».

Деякі психологи стверджують, що ручна мийка дає дух оптимізму, інші стверджують, що ручна мийка дає впевненість, інші випадково згадують, що ручне миття очищає совість, так само як руки очищаються від забруднень.

Фізіологи навушника в вухо кажуть, що це все про електричний потенціал, який виділяється або "походить" від нас в момент миття рук. Чи є що правда, це те, що фізики хочуть?

Біографії вступають до решти науковців, а у своїх книгах вони писати:Президент Росвелт промив руки частіше при обговоренні необхідності важливих рішень.?

Хоча попередні два пункти здаються дещо залізом, вони залізо у вигляді, не вміст. Дійсно, можливо, миття рук не так просто, як це здається. Не дарма, що з давніх часів в багатьох магічних викладаннях і восьмикутних практиках миття (миття) рук було надано особливо важливе значення. Дотепер, зцілення великогабаритів, саркерів і психіки в момент їхнього обряду дають таку просту дію особливу магічну значущість.

...і шарф

р.

У деяких випадках постійне (часте) бажання мити руки стає обсесією.Ви не повинні боятися потрапляння інфікованих. Причини можуть бути чисто психологічними. (неприємні сумніви, неконтрольовані вибури гніву) іноді виникає як ознака психотичного розладу, що характеризується обсесивно-компульсивним розладом.

Більш того, ручне миття тут діє як один з ознак, з яких є досить багато, наприклад: постійне повторення фраз, збираючи непотрібні речі, постійно перевіряючи газ вимкнено (вода, електрика тощо). Але це те, що вони називають екстремальними.

Це помилка, яка майже всі власники iPhone роблять. Порада мудрих літніх людей: Що не говорити про.

Я можу додати одне: ручне прання, разом з глибоким диханням, в час психологічно небалансованого стану може стати першою психологічною допомогою. Видання

Автор: Микола Пономарьов

Джерело: 4brain.ru/blog/%D0%BC%D0%BE%D0%B1%82%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D%D%D0%B%D0%B%D0%B%D%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%