Я не розумію тебе.

Однією з великих проблем спілкування є страх погляду. Ви сказали щось і ви погоджуєтесь з страхом, що якщо ви чесно визнати, що ви не розумієте, ви відхилятимете.

Тоді спікер помилково зауважив, що ви розумієте його, і підраховуєте своє розуміння в своїх майбутніх діях. Він не спілкується з вами, але з зображенням ви створили. Це, ви все ще відхиляєте, але тільки ви кинули себе від спілкування.

Щодо того, як ви не потребуєте себе, доки не існує сенсу в житті, поки ви не знаєте, як вирішити ваші проблеми. Тоді ще один для вас - визначник сенсу, який вам потребує і вирішувач ваших проблем.

І страх відхилення є страхом втратити лише те, що інша людина, не хто вони дійсно є, якщо ви не завантажили їх з тими функціями.

Що це, ви, хто відхиляє його, не ви, тому що це не означає вам, це не рішення для ваших проблем, це не підтвердження вашого значення і необхідності, вам не потрібно.

Якщо ви вирішуєте свої проблеми, визначте свої значення і потрібно собі, не існує проблеми чесно кажучи: «Я не розумію,» або «Я не близька до неї», або «Я не хочу говорити про це». й

18 Невидимі хобі, які можуть поширити життя Коли він більше не любить. й

Якщо для іншої, вам більше, ніж розуміння того, що важливо йому розповісти вам, то після деякого часу настій вам просто змінить формат відносин. Якщо немає більше, то так, ви будете розбити. І не біжить. У нас є власний шлях.

У танці, якщо пара виконує нецензію, може бути чотири проблеми:

• Не можна танцювати.

• Немає підключення

• партнер

• Партнер не може чути

У житті теж.Видання

Автор: Ніна Рубштейн

English, Українська, Français...