234
Неправильне атака: шампани виклику не зловили бабуся з дива
Сьогодні, на жаль, багато шампанів розлучилися. Вони особливо люблять заманити літніх людей, граючи на їх непереносимість. Звичайно це дуже погано. Веб-сайт Я приготував для читача історію, в якій мій бабуся не втратив, і змогла битися назад, зробивши його елегантним і неймовірно смішним!
Вони знаходилися на двох ранку. Вона підібрала телефон, і там деякі шахраї запровадив себе як офіцер поліції і сказав, що її син був у нещасному випадку, потрапив до чоловіка до смерті.
Але бабуся не має сина, але дочка, тому вона відразу здогадувала, що вони шампани. На жаль, такі історії трапляються дуже часто, тому вона навіть не здивувала чути про такі випадки. Багато бабуся рубають і дійсно вірять шахраїв і дають гроші.
Вони стежать однаковий візерунок тут. Про це заявив, що її син стикається в'язниці, але якщо вона дає 100 тис. рублів, справа буде звільнена. За гроші вони говорять, вони прийдуть до свого будинку.
Моя бабуся попросила мені дати телефон своєму сина. Другий крокок підібрав телефон. Наступний діалог:
- Син, ви дійсно потрапив до чоловіка?
- Я. Допоможіть мені, будь ласка. Ви повинні платити $100,000 або ви будете йти до в'язниці.
- Чи поліцейський там окремо?
- Я.
до І ніхто не з вами?
- Я.
- Вбити його!
- Хто.
- Вбити його! Немає свідків! Вбити себе, ви приступили!
Пикабу.ру/сторія_ot_moshennikov_4669390
Вони знаходилися на двох ранку. Вона підібрала телефон, і там деякі шахраї запровадив себе як офіцер поліції і сказав, що її син був у нещасному випадку, потрапив до чоловіка до смерті.
Але бабуся не має сина, але дочка, тому вона відразу здогадувала, що вони шампани. На жаль, такі історії трапляються дуже часто, тому вона навіть не здивувала чути про такі випадки. Багато бабуся рубають і дійсно вірять шахраїв і дають гроші.
Вони стежать однаковий візерунок тут. Про це заявив, що її син стикається в'язниці, але якщо вона дає 100 тис. рублів, справа буде звільнена. За гроші вони говорять, вони прийдуть до свого будинку.
Моя бабуся попросила мені дати телефон своєму сина. Другий крокок підібрав телефон. Наступний діалог:
- Син, ви дійсно потрапив до чоловіка?
- Я. Допоможіть мені, будь ласка. Ви повинні платити $100,000 або ви будете йти до в'язниці.
- Чи поліцейський там окремо?
- Я.
до І ніхто не з вами?
- Я.
- Вбити його!
- Хто.
- Вбити його! Немає свідків! Вбити себе, ви приступили!
Пикабу.ру/сторія_ot_moshennikov_4669390
Наука проти популярної винахідливості: професор, який укладено з несподіваною ставкою Чукі
15 гігантів «доги» любили своїх власників