257
Наука проти популярної винахідливості: професор, який укладено з несподіваною ставкою Чукі
Люди, які мають вчені, неймовірно інтелектуальні. Але в деяких ситуаціях високий інтелект, на жаль, не може допомогти. Веб-сайт Він розповідає про те, що ми поїхали, і що сталося!
Габаритний зображення
Один день професор прийшов до Чукотки. Він живе з другом Чучі. Одного разу він бачить Чукча кудись.
Професор:
до Де ви йдете?
- Полювання, хоча.
- Візьміть мене з вами.
до Ні, ви повинні мати голову там.
- Я не приступив, але я професор.
- Чи можна ви пропустити?
- Нудота! У юнаці чемпіонка з біатлону!
- Всі права.
Візьміть гармати, перейдіть на тайгу. Довга прогулянка. Нарешті знайдіть ведмедя den. Чукча приймає пістолет, пагони всередині ден і кліщів...
Професор не розуміє нічого, але він сидить поруч з Чукчі. За, звичайно, сердитися пробуваний ведмедя. Запуск години, два ...
І, нарешті, професор вважає, що "Чому я ходжу?" виходить навколо, займає мету і - чуй! - ведмедя між очима.
Чукча:
до Він сказав, що він не був стійким. Як ми отримуємо цю тушку в домашніх умовах?
Веб-камера
Габаритний зображення
Один день професор прийшов до Чукотки. Він живе з другом Чучі. Одного разу він бачить Чукча кудись.
Професор:
до Де ви йдете?
- Полювання, хоча.
- Візьміть мене з вами.
до Ні, ви повинні мати голову там.
- Я не приступив, але я професор.
- Чи можна ви пропустити?
- Нудота! У юнаці чемпіонка з біатлону!
- Всі права.
Візьміть гармати, перейдіть на тайгу. Довга прогулянка. Нарешті знайдіть ведмедя den. Чукча приймає пістолет, пагони всередині ден і кліщів...
Професор не розуміє нічого, але він сидить поруч з Чукчі. За, звичайно, сердитися пробуваний ведмедя. Запуск години, два ...
І, нарешті, професор вважає, що "Чому я ходжу?" виходить навколо, займає мету і - чуй! - ведмедя між очима.
Чукча:
до Він сказав, що він не був стійким. Як ми отримуємо цю тушку в домашніх умовах?
Веб-камера
Яскравий виклик тяжіння: японці роблять неймовірні фігури монет
Неправильне атака: шампани виклику не зловили бабуся з дива