Недостатність: психічна інфекція нашого часу

За останні двадцять п'ять років з'явилася дуже неприємна форма самовираження в ЗМІ, схожа на психічну інфекцію, привезену з Заходу: вона поєднує в собі сланці і криється, параноя і схильність до гіперболізації.

Таке хаосу забуває вітер демократичних свобод — це те, що приходить до розуму — цензура заборонена конституцією! Особливо зеальних авторів жовтого преса та письменників відчуттів в Інтернеті. По-перше, я хочу лякати ляпас на них для своїх фантастики.

Вони змащують маловідомі особи шоу з фальшивими засобами - бізнесом, політиками, Церквою, посипають на загальноприйняті духовні цінності і, в результаті звички не розпізнати органи влади, ігнорувати правила і заборони з сфери відповідальності при проведенні громадських місць. Визначаючи тільки силу грошей, вони легко розірвати закони, і коли вони захоплюються на одне місце, вони намагаються оплачувати і перерву в органи влади.

Через низький рівень інтелекту, ці люди уявляють себе бути майстрами життя, хоча для суспільства їх присутність є важким баластом, що перешкоджає розвитку загального самопочуття.

Такі молоді люди називаються в ЗМІ «золотий» – напевно натягуючи на схожість з словом «золотий» (дослідження).

І що про дорослих журналістів, які відроджують честь та гідність поважних митців та культурних діячів, духовних та політичних діячів? Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони серйозно хворіють, вони психічно хворіють, або досить психічно порожні люди.

Атеністична наука все ще вважає, що людина знизилася з вершини. Хто знає, що людина була створена Богом. Але дивимося на деякі з нас, ви неминуче сумніваєтеся: деякі все ще встигли приїхати з чотирьох На найгірших, тут приходять іноземці.

Я думаю, що інтернет-користувачі звертають увагу на кричущі заголовки новинок, починаючи з слів: «У інтернеті закінчуються фотографії так або так», «Ви будете впади, коли ви дізнаєтесь...» і т.д. Що це таке? Нормальна витривалість? Ступід – так, але не звичайний, але призначений для стипендії.

Що про намаганні залучити читачів шляхом скасування смерті знаменитості? Деякі з них вже поховані таким чином сотні разів, хоча ці люди живі і добре. Звичайно, це ірденість, звичайно, базовість і цинізм. Але хто вражений? Триває бекханія гріха.

Любов і наука є інструментами, щоб протистояти деградації. Немає інших! Ми люди придумали фемінізм! Повернутися до назви. Духовна емптява викликає медикоцит. Духовна смертність почалася у людей, таких як епідемія, після відторгнення традиційних моральних цінностей, які перебували в серці літератури і мистецтва, які з'явилися в нашому житті разом з православними.

Ми знаємо, що це пошкодження психіки називається: гомолінізм, що веде до загальної духовної девасті.

У класифікації психотипів, що надавалися в істинній психології, цей психотип ("Гоблін") займає найнижчу стадію в соціальному розвитку.

На жаль, ні в керівництва країни, ні в науковій спільноті, такі знання не відомі. Так і не уявляйте.

Автор: Михайло Солнцев

Джерело: wsepravda.blogspot.ru/ 2016/11/blog-post_20.html