Яка кількість речей у вашому домі впливає на якість життя

Койк Руноське думки про покупку речей і позбавлення від них, з одного боку, гармонійно вписуються в його загальну концепцію позбавлення від неприємних і брудних думок. І з іншого боку, вони знаходяться в резонансі з популярним японським трендом декларації і замовлення життя.

Чим не знайти місце в будинку. Завжди розкидані речі. Кожен раз ми подивимося на них, відчуваємо почуття подразнення, провини, занепокоєння. Чи потрібні ті почуття?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. І якщо ми хочемо відчути спокій і задоволення в нашому домі, найпростіший і впевнений спосіб, щоб зменшити кількість речей навколо і збільшити їх якість. Нехай всі речі в нашому будинку будуть потрібні, люблять і красиві. Як зробити це?

Перше правилоПропонується буддійська черниця, забути про ціну придбаногой Це досить багато. Я хочу купити ці милі джинси, і вони дешеві, і вони повинні приїхати в зручний час. Чи хочу ці джинси, якщо вони були, скажуть, двічі як дорогі? Якщо я не купив його за більшою ціною, шанси на це не потрібно.

Koike-san підкреслює, що, звичайно, ми не говоримо про основні потреби, такі як продукти. Але всі види приємних дрібниць життя добре протестовані цим простим тестом. З іншого боку, він не викликає повного аскетизму, на його думку, якщо те, що ваше серце потребує досить дорого, немає нічого неправильного з збереженням необхідної кількості для неї і приведення додаткових рад в життя.

Друге правило полягає у створенні пустих просторів. У будь-якому шафі і на будь-якій полиці необхідно виділити порожній, ненаповнений простір. Ця проста техніка дозволяє краще зрозуміти, скільки речей на цій полиці і які ці речі. І якщо ми пам'ятаємо про те, що ми вже маємо, імпульс, щоб зробити нові покупки гарантовано менше.

Третя правило - запам'ятати справжню причину, чому непотрібні речі важко позбутися від. Якщо ми з легкістю взяли участь у всіх непотрібних і нелюблених речей, то проблема викривлення не буде існувати так. Але це далеко від неї. Позбавлення речей важко. Чому?

Люди природно хочуть мати свої права на щось. Навіть дуже молоді діти знають слово «ми!». Насолоджуйтеся власними речами і бояться втратити їх. По суті, ви не зможете отримувати повідомлення про те, що він не є вашими.

Саме тому багато людей, які хочуть зануритися, починають викинути інші речі, що належать іншим членам сім’ї. Для того, щоб взяти участь в будь-якому іншому місці так легко! Ще одне, щоб позбутися від чогось власного. Побоюючись втратити те, що ми приїжджаємо з численними звичаями, «подаруйтеся в руки, коли друга дитина йде разом» або «ми, що я втратив ще одну кілограм на п'ятнадцять, а потім». . . ?

Але наш мозок досить розумний. Коли похил вже оселився в самому серці, що справа не потрібна, ця погодження набуває конфлікту з прагненням захистити себе від майнових збитків. І мозок не схожий на конфлікти дуже багато і в більшості випадків вирішує проблему дуже просто: забуває про проблему, поки чергова зустріч з ним, намагається витерти дуже існування проблеми з пам'яттю.

Але це ніде! Ми не можемо реалізувати, що саме дратує нас в коробках ягняти в шафі або забитому балконі, але це почуття не схожого і не зникне в будь-яку точку. Чи потрібно це в нашому повсякденному житті?

Що ми робимо в практичних умовах? Навчання позбутися від зайвих. Побоюючись втратити нас поступово, час після того, як ми навчимося краще і краще пускати зайві речі. Позбутися і позбутися від одного зайвого, прямо зараз. І один завтра. День після завтрашнього дня.

Поступово мозок звикне до того, що позбавлення від ягняти не є трагедія. Так, звичайно, не забудьте про усвідомлення дії, якщо на тридцятий раз я намагаюся викинути об'єкт і протягом тридцяти п'ятого часу я кажу собі «і якщо мова йде в руки», я повинен визнати, що так, можливо, буде ситуація, коли мені потрібно – і це не так. Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб мати справу з ним якось, і я боїтеся з ним, але нічого дійсно буває.

Побоюючись, що мені потрібна річ і чи дійсно мені потрібно, це два дуже різні проблеми. І це корисно нагадувати собі про це, розбирання старих рубців в ящиках.

"Експерти в не-Thinking" Koike Ryunoske, який допоможе схуднути

Поставте склянку солоної води в будь-який будинок протягом 24 годин і ви побачите, що відбувається.

Легкість істоти, радість вашого будинку і всі речі в ній, відсутність подразнення і негативних думок - це ідеальне, для чого Koike Ryunoske пропонує прагнути. Крок за кроком ви можете зробити життя більш веселим і радісним. Що робити? Видання

English, Українська, Français...

Категории

Смотрите также

Новое и интересное