Виберіть з тих, які ви вважаєте рівною.

Сучасна «супутна критерія», до якої в середньому розуміли людину так сильно, я думаю, створити безліч перешкод у відносинах.

“Мій хлопець не робить більше грошей, хоча він міг!”, «Мій чоловік не встановлює себе великими цілями, хоча є потенціал», «Я бачу, що він не прагне реалізувати себе якомога простіше, і мені потрібен переможець», «без квартири», «не автомобіль», «не амбіції», «не бізнес власного» і багато інших речей не мають чоловіків, яким виготовляються такі претензії.

Не дуже приємна річ, я розповім. Таких відкриттів про чоловіка, що живе поруч, зазвичай асоціюється навіть з реальною людиною, але з ідеями і очікуваннями, які живуть в голові жінки.й Багато людей думають, що тепер я буду чоловікові і зроблю його самостійно, вирішив, що я повинен бути мільйонером, бути мільйонером. Я не знаю. Як зробити харизматичний лідер і успішний професіонал з людини проти своєї волі? Чи можете ви зробити вашу внутрішню роботу для когось?

Успіх у звичайному розумінні нічого не потрапляє на голову. Я відразу ж скажу, що красиві слова, «холодний і найперспективніший стартап», привабливий зовнішній вигляд, автомобіль (на кредит) і фотографії з подорожі мало робити з реальним успіхом. Можливо, у вас є все це, але є ще довгий шлях, щоб піти перед твердим «видатком на ноги».

Моментум збільшує дохід в юному віці не означає вічне комфортне і цікаве життя, так як багато хто хоче побачити. Сильний і успішний чоловік, як правило, дуже серйозний щодо побудови їх фундаменту, є покрокова робота над характером, тілом і освітою – це повільний спосіб, найчастіше.

Хтось має можливість почати трохи швидше, завдяки тому, що батьки допомагають фінансово, і це дійсно хороша можливість отримати доступ до необхідних ресурсів для розвитку, але, власне, багато хто з цих молодих людей залишаються небайдужими і не дуже готові взяти відповідальність за власний бізнес, сім'ю, дітей і т.д.

Є хороші винятки, звичайно, але в фінансово заможні сім'ї часто проблема полягає в тому, що характер не приділяється стільки уваги як зовнішні атрибути виконаного життя, а потім який людина без персонажа?

Сім'я, діти, гроші, житло, бізнес, свідомий шлях, значуще життя для чоловіка є відображенням системи цінності, висота він призначений для себе, цілей, які він рухається, глибина він прагне, і якщо людина не має уявлення про себе, його міцність і слабкості, якщо він ніколи не замислювався про це, якщо він бачить тільки задоволення в тілі в його відносинах з жінкою, якщо він бачить не особливий сенс у створенні сім'ї, тому що "діти заважають кар'єрним зростанням", якщо він бачить у дзеркалі більше, ніж дівчина, скручуючи вуса і брови, підбираючи день відносин, якщо він бачить тільки задоволення

Якщо його робота над собою, розвиток в професійній сфері і довгострокові відносини не цінні для нього з самого початку, якщо він не готовий взяти відповідальність за себе, якщо він виріс як сина мами і продовжує обманювати вас матір'ю, як він раптом стане супергерой і лідером?

Так, будь-яка людина може змінити багато в житті, якщо він піклується про себе, вирішує рухатися вперед.

Яка жінка може зробити поруч з нею? Так, підтримка, так, бути пацієнтом, так, надихати і бути на боці чоловіка, Але може це зробити щось для нього? Чи може ви жити життя замість іншої людини? Ні, ви не можете. Ви можете бути там, ви можете зробити все для нього.

Якщо ви чесно подивитеся на стосунки, в яких жінка не задоволена цілями і сферою діяльності чоловіка, то Чому ви обрали цей чоловік? Чому будувати відносини з ким-небудь, хто не може «пропустити» за вашим бажанням, запитами та інтересами?

Неприємно, приємно думати, що я жінка приголомшлива, бездоганна і неймовірна, Я заслуги краще ставлення, у мене є автомобіль і квартира, і він нічого не має. Ну, якщо ви самі заробили автомобіль, квартиру, котедж і все, що, то добре, але потім чому вибрати пару себе, хто не має цього, якщо важливо для вас? Виберіть з тих, які ви вважаєте рівною.

І якщо ви отримали все це за спадкуванням або деякими іншими щасливими шансами, це несправність молодого чоловіка, що поки він не має такої можливості купити власний будинок і все інше? Якщо у нього є така мета.

І це може бути зручно для того, щоб жити на вашій території, якщо ви занурилися в дитячий будинок, то, швидше за все, ви можете знайти, що такий чоловік виріс з домінантою матір'ю, тому він не використовується для прийняття матеріальних товарів з жінок. І ви просто будете грати разом з дитячими сценаріями. Ну і сам чоловік не приваблює вас так само, як це.

Якщо ви побачите чесно, жінки самі «глузді» чоловікам, які не надто прагнуть бути лідерами в сім'ї і досягти успіху в суспільстві, тому що досить легко грати в звичний сценарій домінантої жінки, яка контролює все, хто може нескінченно змінити відповідальність за свою нереальність і незадоволення чоловіка і його низькі фінансові амбіції.

І найцікавіше, дам таку жінку успішною і яскравою людиною, і вона не буде дуже комфортно з ним, адже чим більше влади у чоловіка, тим більше це чоловіче «Я сам, я головний, я свинець» проявляється в ньому, що означає, що контроль доведеться пустити, а відносини потрібно буде будувати відповідно до абсолютно іншого сценарію.

Чоловік поруч з вами не хоче рухатися вперед, але уважно дивитися на себе. Ви жінка, яка використовується для того, щоб зробити все самим, залишаючи останнє слово, «тренуючись» її чоловіка до власних стандартів і т.д.? Зручний з не дуже досвідченим чоловіком, це не так? Ви завжди можете критикувати його, зважати, відлякувати його за невдалу долю і багато іншого. І буде бути успішним, тому вам доведеться турбуватися про те, як довго він буде триматися з мною, чи заслуговують мене таке гарне ставлення до себе, і якщо хтось забирає його, і хто потребує моєї втрати? Надійно прикріплюється до мене, це все.

А цікава річ, Якщо раптом людина починає заробляти досить грошей, так як сниться і бажана, виникає величезна кількість інших проблем. - Ви не даєте мені час! де ти йдеш? Хто ти з вами? що ти? Хто ви додали як друзі? Ви не пам'ятаєте, що я пішов через всі бідності з вами, тепер ви задумалися! Ви не знаєте, що наші батьки так багато для нас!

Якщо немає твердих нефінансових засад у відносинах, це дуже важко для людей, щоб піти далі в житті. Немає грошей, це не врятує всіх спадкових відносин.

Якщо виникають почуття між людьми, є повага, є довіра, підтримка, тепло і догляд. Звісно, не буває чоловікові, щоб лежати на дивані, поки сім'я нічого не їсти. Він буде йти і спробувати заробляти, а потім, якщо це можливо, просперма.

І якщо немає нічого, Але вони тільки побачили їх і розпилювали їх, де надихнула натхнення?

Зрозуміло, що прайзування і підтримка мережива і аспіраційного чоловіка не так легко, і це необхідно? О, і тому, що нам потрібно вирішити всі ці питання на березі, уважно дивитися на людину, з яким ми хочемо будувати відносини і сім'ю, спробувати вивчити один одного, коригувати, обговорити все, як ми отримуємо мільйонер посеред сімейного життя, якщо це не відображено в значеннях чоловіка?

Я також хочу сказати кілька слів з точки зору когось, хто працював з сотні талановитих і перспективних людей. Тут з потоку 200-300 осіб досить адекватні і цікаві студенти університету, дуже яскраві і дуже цілеспрямовані будуть особи 5-10. На спеціалізованих курсах лідерства та деяких інших тенденційних зонах буде трохи більше з них. Вже кілька років, серед всіх цих найяскравіших і найбільш потенційних, ви знайдете, що ви продовжуєте глибоко йти і справді менше. Деякі люди досягають успіху у своїх кар’єрах, інша частина влаштовує «сніжне життя» протягом декількох років (поїзд, робота для себе, красива дівчина поруч).

Серед всіх цих мегапотенціальних молодих і неоднорідних чоловіків і жінок, є не багато хто піде все шлях. Так що сім'я, і діти, і нормальні відносини з родичами, і справа цікава, і фінанси, і зосереджена на глибині і розвитку. Деякі з цих хлопців відкладуть створення сім'ї невизначено, ще одна частина буде йти в духовність, третя буде робити філософію і щось інше.

Цікаво: Чому жінки люблять втрату

Класифікація втрат: тихі та сильні втрати

Я сказав, щоНе так красиво, як це здається в цих оповіданнях про успішних людей.й Такі люди є одним, і повинні бути певним рівнем мислення, певним набором характерних якостей, міцним внутрішнім сердечником, здоровим світоглядом і багато іншого, щоб все на «найвищому рівні». Крім бонусів, які приваблюють багато жінок, Усе про життя з талановитими і успішними чоловіками – потрібно відповідати їхньому рівня.Ви знаєте? І це, мабуть, коли кожна жінка повинна початися перед розмиванням чоловіка, не будучи занадто багатим. Видання

Кредит: Деена Річардс

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153165282689452:0