УВАГА! Хазард для здоров'я кімнатних рослин

Чи небезпечні для здоров’я кімнатні рослини? Ознайомитися з історіями жахів онлайн, багато бездоганно виглядають на надійну інформацію про шкідливі і небезпечні кімнатні квіти і рослини, а деякі позбавляють від своїх домашніх тварин.

Чи можуть рослини загрожувати Вашому здоров'ю? Для життєздатних людей, звичайно так! Так само як миючі порошки і медикаменти, оцет і лимонна кислота, фарби і лаки небезпечні. Якщо ці речовини потрапляють до дітей, якщо вони не використовуються для їх призначення, вони небезпечні!

Деякі рослини у вашому будинку мають кав'ярний сік, коли він потрапляє на шкіру і слизові оболонки, цей сік викликає подразнення. Це проявляється почервоніння шкіри, сльози, печіння очей.

Поінсеттія

Кодію (кротон)

Ці рослини практичноВсі молочні бур'яни - poinsettia ("Різдвяна зірка"), М'яне молоко, коміум (кротон), акаліп. При обрізанні таких рослин протікає білий сік. При пересадці їх рекомендується добре мити руки і не доторкнувшись очей і рота своїми руками. Бізонний і багато інших рослин - диффенбачія, монстр, аглаонема, фікус.

Практично всі любителі кімнатних квітів стверджують, що вони ніколи не мали проблем з отруєнням їх рослин. І покажіть правду! Для них підійде і натуральний засіб для обробки квітів з обережністю, миття рук після пересадки і обрізки і не вирубати cookie в процесі. Але роз’яснюйте його до цікавого дворічного. Якщо є невелика дитина в сім'ї, краще тримати такі рослини від нього.

Молоко Міла.

УВАГА! Хазард для здоров'я кімнатних рослин (доб. 4)

Український

Найнебезпечнішими рослинами, які викликають алергію в сім'ї. Якщо ви помітили, що після контакту з квіткою, виникає свербіж, з'являється висипка, важка сонка, очі, губи або інші частини тіла набрякають, то будьте обережні - це небезпечні ознаки алергії!

Алергії можуть мати астматичні ознаки: утруднення дихання, кашель. У цьому випадку необхідно терміново позбутися від кімнатної рослини, що небезпечно для вас. Якщо сильною алергічною реакцією проявляється у дитини, краще звернутися до лікаря відразу! Алергія в деяких людей викликається відомими рослинами.свінгерипердятй Може бути не сама рослина небезпечна, але субстрат, в якій він росте, цвіль в ній, наприклад.

Але для великої більшості людей така реакція на домашні квіти не характерна, і не розумно боятися герані, які вирощувалися в кожному будинку з останнього століття.

УВАГА! Хазард для здоров'я кімнатних рослин Р

свінгери

Деякі красиві декоративні рослини, наприклад Небезпечні тільки для маленьких дітей.й Вони хочуть за смаком отруйні незнімні плоди і отруюються. За кількістю отруйок у дітей, викликаних кімнатними рослинами, на першому місці знаходиться помилковий перець. Такі рослини не можна використовувати для садівництва дитячої кімнати.

Надзвичайно токсичні стебла і листя красивихазаліяотруйний гортензіяй філодендрон і висадкаВони також містять небезпечні речовини. Коли всередині вони можуть завдати серйозної шкоди здоров'ю. Питання полягає в тому, що доросла їсть листя, який смакує поганий або трохи на цибулинах? Молода дитина лівою ненавченою може спробувати її!

Олеандер

Дуже небезпечно, теж. Рослини сімейства Coutrus (Apocynaceae) і його найвідоміший представник Олеандерй Рослини цієї сім'ї - аденіум, carissa, mandevila містять речовини, які впливають на серцеву активність. З моменту завершення цих красивих рослин не буде шкоди, серйозною небезпекою загрожує тільки ті, хто їсти неприємні квіти або листя. Невідомі рослини люди, які намагаються обробити невідомими рослинами.

Догляд слід приймати в період рясного цвітіння рослин, особливо тих, які мають сильний аромат. Часто вони зберігаються в закритому невентильному приміщенні, який може викликати головний біль, запаморочення.

Кімнатні рослини в будинку створюють приємну атмосферу краси і комфорту, насичують повітря киснем і очищають її від шкідливих домішок, дарують радість і гарний настрій. І від розумного лікування квітів і декоративних рослин мешканців будинку, що їх безпека залежить.

Перед тим як ознайомитися зі списком «гарячих» рослин і поспішайте викинути ваші улюблені речі, ви повинні подумати про це. Кімнатні рослини продаються в квіткових магазинах різних країн, квітковий бізнес займається твердими компаніями. Вони не потребують мільйонів судових позовів від людей, які постраждали від дифуфенбачії або покатного оленя. Таким чином, ризики оцінюються і розраховують, якщо правильно обробляються, всі кімнатні рослини з магазину безпечні. Що таке небезпека ром?

Міфи про неймовірно небезпечні кімнатні рослини подарують історії, пов'язані з проявами незвичайно сильної алергічної реакції у деяких людей. Будь-які загальні рекомендації тут недоречні, реакції дуже індивідуальні.

Вас цікавить.

Декабрист у вашому будинку: особливості догляду та секрети цвітіння

Репродукція орхідеї фалаенопсис: Що потрібно знати

Не обговорюється факт, що діти вимагають постійного нагляду. Якщо дитина забрав гіркий лист і поросить його, якщо він вибрав цибулю з горщика і за смаком його, то це не кімнатні рослини, які полум'яні, але поганий медсестра.

Важливо розуміти, що кімнатні рослини не для їжі, вони не споживають всередині. Для краси та якості повітря Головне - обов'язково дотримуватися запобіжностей при догляді за домашніми квітами, зносу рукавички при пересадці або обрізанні. Видання

Джерело: greendom.net/articles/119-alarm-plant.html