Подорож в таксі став справжнім катуванням для нього

Ви також можете відмовитися від реклами на телевізорі? Далі читайте жарт, що Веб-сайт Я знайшов його спеціально для того, щоб дати вам відчуття задоволеності, що екіпажі телевізора можуть бути покарані занадто!

Відомий хостел у таксі.

- Останкіно! Він кинувся до водія таксі.

- Три тисячі! сказав водієві таксі, не сумніваючись впізнаванні пасажира.

до А що так дорого? – за наказом керівника.

- «Приємний час» водій таксі підняв руки, «Взяти всюди. й

- Всі права. Давайте! Хост поспішав.

до Спонсор сучасної поїздки - Канал Один! - урочисто сказав водія таксі. - Моя дружина напої Nescafe classic Темпування за смаком!

- Чи йдемо ми?

- Давайте! Skoda - найкращий автомобіль! Відчуйте задоволення поїздки на Шкоді! Пасажири та автомобілі застраховані ROSNO!

- Чи ми йдемо сьогодні чи ні?

до Ось ми йдемо. - Водій таксі зліва.

Через два сто ступні знову зупинився автомобіль.

- Безпечний водіння! Перша передача! Сона! Я працюю. Я їсть сухої їжі. Це дуже шкідливий! Тексти пісень, а це означає: І тепер, щоб вбити невеликого голоду, у мене є Danissimo! Danissimo - і нехай пасажир чекає!

- Чи є ти мене?

- Що? Тепер нехай! - водій читати - І все, що ми п'ятаємо Активацію з Danon! Допомогти шлунку! Hurricane в животі - приймати Espumezan!

- Я поспішаю - ви розумієте його або ні? - Ведучий майже кричав. - Я повинен піти працювати !!!

- Я також хотів дивитися бокс восьмого вечора, не на ніч. І дивитися всі бокси! Ніяких розривів для вашого пошкодженого бізнесу! Так сидіти і сидіти! Давайте! Сона! Головна

Веб-камера