331
Реальна історія про те, як їжак, коза і козак зустрічалися в аеропорту
Нерідко люди з незвичайними прізвищами живуть важко. Вони повинні закінчити глухість однокласників в дитинстві, і різні прізвища, і шинки від друзів. Ось герої історії.Про нас Вони мали дуже поширені прізвища, але вони не зупинилися в кривих умовах.
22, Україна
Я не знаю мовної причини, але багато чеських прізвищ йдуть без закінчення. Наприклад, в Росії ви часто познайомитеся з «Баранов», а «відносний» з Чехії буде мати прізвище лише «Баран» (Беран).
З цієї країни я маю друг з ім'ям Goat. Він розповів історію.
Вони люблять компанію на морі на канікулах від Чехії. Очікується на переліт нудно, тільки радість є баром і напоями.
І потрібно було збігти, що в своїй компанії ще кілька людей з «серійними» прізвищами.
Кожен зустрівся в барі, він став веселим, ніхто не дивиться на час. Послухайте оленя, ховаючись сміхом, передає до всього аеропорту:
- Goat, Gopher і Hedgehog, отримати в зону вильоту зараз!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
22, Україна
Я не знаю мовної причини, але багато чеських прізвищ йдуть без закінчення. Наприклад, в Росії ви часто познайомитеся з «Баранов», а «відносний» з Чехії буде мати прізвище лише «Баран» (Беран).
З цієї країни я маю друг з ім'ям Goat. Він розповів історію.
Вони люблять компанію на морі на канікулах від Чехії. Очікується на переліт нудно, тільки радість є баром і напоями.
І потрібно було збігти, що в своїй компанії ще кілька людей з «серійними» прізвищами.
Кожен зустрівся в барі, він став веселим, ніхто не дивиться на час. Послухайте оленя, ховаючись сміхом, передає до всього аеропорту:
- Goat, Gopher і Hedgehog, отримати в зону вильоту зараз!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
10 перевірених способів переконатися, що ваше улюблене взуття не викликає болю
Де шукати, якщо ви хочете купити дійсно хорошу річ