На фото доторкнулися серця тисяч людей по всьому світу.

р.

Ця фотографія була розділена на сайті Shanna Niehaus, мати п'ятирічного Kainoa. Захоплення, що Шанна ліва за дотик тисяч людей по всьому світу, і ось чому.

«Чи ви бачите, що відбувається зараз? Я ніколи не відчував нічого подібного. Учора, мій п'ятирічний аутистичний син вперше зустрівся з його собакою, торнадо, який спеціально навчався допомагати аутистичному дітям. Ми є американцями, але ми живемо в Японії і готуємося до обличчя Tornado протягом двох років.

На цій картині мама шукає її дитину. Дитина вона не може повісити, ванночки, полотнища, вичавити або просто доторкнутися. Він занурює до своєї собаки на волі, висловляючи німий вплив. Це обличчя матері, яка так далеко не бачив тільки безлічові спроби сина, щоб зробити контакт з дітьми на майданчику, щоб знайти друга. Будь-який друг Хтось. Вона сидить поруч з сином протягом місяця, як він засобівся в середині ночі, просто тому що він не мав одного поза сім'єю. Незважаючи на всі свої зусилля, щоб створити відносини з терапевтом, нічого не може змінити свій світ. І тепер вона сидить за сина, мовчить дивитися цей особливий момент, вона бездихає, і вона не може сказати слово.

Ця хвилина була варта вся боротьба за спеціальні послуги для мого сина, всі діагностики, кожен долар провів, кожен папір заповнився, кожна шкільна зустріч, кожна сльоза, кожен крок вперед і кожен крок назад і всі сумніви про майбутнє. Я не знаю, як його пояснити, але завдяки Tornado, я впевнений, що все буде добре. Я дивився мій син, ходив через важкі і болючі моменти так часто, і навіть частіше я кинувся над ним. Учора я звернувся з іншої причини. Відчуття не може бути вираженим за словами. й

С. niehaus

Важко уявити, як мама відчуває себе, коли вона не може навіть послухати сина, оскільки будь-який дотик може викликати панічну атаку. Діти з аутизмом важко спілкуватися з іншими. Тому собаки в деяких випадках приходять на допомогу: вони спеціально навчаються для цього. Вони можуть заспокоїти дитину під час панічної атаки, дивитися після нього і дати батькам знати, що їх допомога потрібна. Собаки по-різному походять до людей, тому простіше знайти спільну мову з ними.

Аутизм не є захворюванням, це особливість розвитку. Немає ліків для неї. Але собаки можуть допомогти людям з цією проблемою подолати деякі труднощі. Їхня турбота, відданість, грайливість, тепла може зробити велику справу для дітей з аутизмом для з'єднання зі світом по всьому світу.

ЗАМОВИТИ Любов Що Matters
Фото кредит: Любов Що Matters

Дивитися також.
Цей кіт врятував чоловіка, який загубив у горах Швейцарії
Учитель знайшов незвичайний спосіб зробити студентів більш уважним
Ця собака воювала хворобу останнього, щоб побачити весілля своєї коханої

Сайт: www.adme.ru