13 Знаменитостей, які проведена краса може бути багатогранним

р.

Більшість з нас вважають, що потрібно мати ідеальний зовнішній вигляд, щоб досягти успіху в житті. Однак досягнення в кар'єрі зірок часто доводять протилежність.

МиВеб-сайт Вони згодні, що яскрава індивідуальність, талант і мета набагато важливіше, ніж краса і це залежить від їх більшості успіхів.

Тильда Свінтон

«Я завжди знав, що я не знаю. Це велика перевага. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я не просто говорити про секс. Вони пам'ятають весь час, що у них є світле волосся, блакитні очі, посипають губи і повинні бути Це багато тиску, який я був позбавлений. й

код товару:

Хуг Лорі вірить, що він далеко від ідеалів краси, і я впевнений, що митці не повинні перестаратися з турботою про їх зовнішній вигляд. До тих пір, поки актори сяйво люблять різдвяні вогні, аудиторія не зможе побачити справжній фільм.

Єва Грін

Єва далеко від ідеалів краси, але, в основному, через її атипічний зовнішній вигляд і талант, вона здатна досягти визнання.

«Я відчуваю, що непристойна качка в Лос-Анджелесі. Або як я прийшов з Венери, говорить Єва Грін в інтерв'ю з InStyle.

Бенедикт Камбербатч

Він порівняє обличчя з абеткою, що складається з тільки родзинок: жорсткі, кутові, нервові. «Уперше я боївся, що я залишаюся позаду, але з часом я зрозуміла, що тільки майстерність може заробляти місце я зараз займаюся. І я вдячна долі за підказку: Я почав працювати важко і успіх!

Бйорк

«Я люблю себе, коли я втомився. Якщо ви покажете мені два фотографії, одна з яких змушує мене виглядати потворно і одна з яких змушує мене виглядати втомно, я хвилююсь про останнє.

Данило Крайг

Важко уявити, скільки шуму прибули до Данила Крайга, як Джеймс Бонд. Поціновувачі Бондаж критикували здібності Керігів і, звичайно, його зовнішній вигляд. Але Крайг переконував критики з його блискучою виставою, ставши найвищим

Cate Бланкет

Найкрасивіша ельф в світі в школі була запечена каланшкою і жаба через її великий рот, і вона вважала, що вона мала дрібні очі і страшні вуха.

«Уже роки я став менш зосередженим на собі і появі. У віці є природна і захоплююча частина нашого розвитку. й

Вінсент Кассел

Природа не подолала його стандартним зовнішнім виглядом, але навіть негативними героями в його виконанні є така визначна пам'ятка, яку ви відчуваєте не менше симпатії для них. The Frenchman є дуже добре, граючи погані хлопці. Цей образ просто не може приваблювати жінок.

Вільний лебідок

Вона не боїться експериментувати з зовнішнім виглядом і не соромиться виглядати як всім іншим. Акторські жарти, що успіх приносить її саме ті ролі, де вона найменш нагадує жінку. Хіляр ніколи не мріяв бути красивим: Я був 16 років. Я зізнаюся з вами, це непросто в той час, щоб реалізувати, що я вже не була дівчина, а не дитина, але молода жінка. Для того, щоб бути успішним. Зробив мене дуже нервовою.

Геймер Бардем

Ів'єр Бардем завжди дуже згасає через його жорстокий зовнішній вигляд, він помилковий для іржі мачо і бульбашки, але насправді він є людиною сором'язливою і ніжною. Що б не було, але просто живе в кадрі.

"Коли я бачу себе на кришці журналу, я усвідомлю світ пішов з розуму," Івер говорить про свій зовнішній вигляд.

Chloe Sevigny

Роль Дженні в дебютному фільмі Діти (1995) зробила Chloe Sevigny нескінченно популярний. І вболівальники закохалися в її красуні, але в її характері.

"Я не класична краса і я не думаю, що дівчата повинні бути досконалими. й

Тим Рот

«Я дуже проста людина». Або, "Я повинен визнати, що я не Brad Pitt"

Сара Джессіка Паркер

Звичайно, Сара знає, що вона не має класичної краси. Але як упевнена і виповнена жінка, вона не турбує її багато.

«Я намагаюся одягатися за своїм віком і я реалістичний про мій зовнішній вигляд. Але якщо причина моєї вразливості була моєю зовнішністю, я буду щасливим. Які чудові проблеми... Але мої страхи важливіше. Перш за все, я хвилююсь про своїх дітей і їх здоров'я. Тоді про чоловіка і його здоров'я. Я теж хвилююсь про те, які можливості кар’єри будуть представлені мені. й

Фото на тему: Joanne Davidson/REX

Дивитися також.
10 акторів з нестандартним зовнішнім виглядом, які стали іконами стилю
10 знаменитостей, які досягли всього
10 Знаменитостей, які випробували, що влада в Simplicity

www.adme.ru/svoboda-avtorskie-kolonki/10-znamenitostej-kotorye-dokazali-chto-sila-v-prostote-1352815/