Як не дратуватися постійним дітям “нехай”

Рік виходу був роком структурування та систематизації. Я поступово відбиваю на кожен аспект мого життя, писати списки, аналіз. З дітьми, які постійно ростуть і змінюються, складніше, але корисніше. Я також отримую відповіді на довгострокові питання. Наприклад, чому деякі дорослі дроїться періодом постійного дитинства «нехай» і чому це рідко аннойс мене.

Причини подразнення і що робити про це:1,1 км Тому що це погано.й
Довгий час вони пішли, залишили будинок неправильно, головний біль, мікроавтобус не йде, таксі не називається, ми пізно, холодне вітер в обличчі, нерозчинні завдання ткані молотками, люди навколо похмурі.

- Мама, чому автобус не займе багато часу? Який колір буде це? Я хочу світло синій! Чому вітер знімаючи свою витяжку? Що таке витік шпигу?

Я розумію, як в цьому моменті ви можете відварити, або відповісти дратівливо на тривалий час, а потім корока «згорнути!». Але це тільки гірше. Коли дитина відчуває, що його нешкідливі дії або слова дроїться, він плутається. Питання не можуть чекати відповіді.

Відповідь: Я чесно сказати мій дитина, що це не найкращий час, щоб запитати питання, тому що я відчуваю себе погано / нудьгувати / думати про те, як ми можемо бути пізно.Я не можу відповісти на всі питання прямо зараз, але я пам'ятаю їх і відповісти їм пізніше. Або гасити, усвідомлення того часу в лінії або на шляху можна провести розмову з коханою людиною. І відповідав всі питання, по одному. Всі права.й

2,2 км Що б ви не змогли.
- Чому випадають зуби? Я не хочу!
до Я пояснив багато разів, як це все відбувається.
до Але чому вони?

Що я можу сказати? Я можу сказати знову, що я вже пояснив. Ви можете пояснити її знову. І в п'ять хвилин я знову збираюся.

Коли ви сказали: "Давайте мені чому?" й
Вчимося. Наприклад, що зуби з внутрішньої сторони віджимаються маленькими чоловіками, або що зубна фея вставляє монети замість маткових зубів. По-друге, зрозуміло, що дитина не розуміла, і чому повторюється питання.
Крім того, діти люблять поговорити про «нехай» і «як ви думаєте».

3. У Якщо ви не знаєте відповідь, і ви, як
Коли ви раптом не можете пам'ятати елементарні речі з шкільної навчальної програми, є припливне почуття студента, неробоче домашнє завдання і страх втрати влади від дитини. Багато людей навчалися, що не знаючи, є ганчем.
Що важливо, щоб розповісти дитині, що ви не пам'ятаєте або знаєте? - Я не можу сказати вам. Не сором'язливо забути. Не знаючи відмінно нормально.й Ви можете навчити дитину шукати інформацію, Google фотографії та відео разом, читати енциклопедію, малювати та поговорити на тему. А через кілька років, щоб знайти, що ви пам'ятаєте все це до найменшої деталі.

4. У Тому що це складно.
Для питань про статеві органи, статі, поява дітей та іншої фізіології, підготовка. Я був здивований, але досить спокійно і грамотно розповіли і продовжує розповідати дочку про все, що вони цікавляться.

Але коли ліктя почала турбуватися про смерть, серйозні захворювання і що відбувається з людиною після смерті, я був спочатку плутаним. Я попросив її вчасно думати, пояснив, що тема є складним і я не знаю, як це пояснити. Я читаю, думав, і почав відповісти трохи. Питання про складні теми можуть виникати знову і знову, деякі відповіді не можуть бути сприйняті. Варто готови. Моя дочка, наприклад, зрозуміла, що люди в загальній гині, але довго вірили, що це не може статися з нами.

5. Умань Тому що це неприпустимо.
Я бажав, коли моя дочка не попросив мене, але жінка на вулиці:
до О, чому у вас є одна нога?
Ми були дуже щасливими, і це любо дружелюбно сказали дитині, що сталося. В домашніх умовах я поговорив ще більше про нещасні випадки, інвалідність, і більше, що може виглядати незвично. І в той же час, вам потрібно зацікавити мене спокійно.

6. Жнівень Чому я не дратував безкінечним «нехай» Що це буде проходити!
І я готовий втратити титул людської енциклопедії в очах моїх дочок. Дуже скоро, замість "нехай" це буде "Я знаю" і "чистий ма'ам", і я просто насолоджуюся себе.

7. Про нас Тому що я дивний, теж.
Насправді, чому зуби випадають? Чому Санта Клауса, Санта Клауса, Санта Клауса і Святого Миколая такий же характер, і жити на Північному полюсі замість моря? Як приховати літаки і чому вони не потрібні в польоті? Чому люди у фотографіях виглядають так дивним і не завжди одягнено? Чому не чистити зуби? Чому не літати?

Я не хочу бути худою лікарню манкою з моїм «Я не знаю», «повідомляємо, що це не відбувається».

8. У Що тільки я можу.
Я знаю, як роз’яснити неперевершений і ускладнений до моєї дитини. Я можу дати вам приклади з нашого повсякденного життя, який не знає про вчителя. Враховуючи особливості сприйняття, з якого я знаю, я бачу, коли я слухав, і коли очі стали скляними і все минуле. Якщо мені не було.

9. Навігація Тому що це корисно.
Я навчаюся відповісти на питання швидко і легко. Не тільки діти, але дорослі теж. Я навчаюся швидко та ефективно шукати інформацію. Я навчаю терпіння і навчаюся слухати.
Опубліковано: Саша Пайс

Джерело: ponaroshku.ru/blog/potomu-chto-tak-ne-byvaet-pro-detskie-pochemu-pochemu/