Як наш успіх, стандарт життя, якість роботи і самореалізація постраждали від людей навколо нас і хто важливо вибрати внутрішнє коло. Автор і кандидат психологічних наук Бенджамін П. Важкий відбивається на цьому.
Цікаво, що більшість людей формують їх оточення. Особливо це стосується дітей і підлітків, але часто дорослі вибирають друзів на основі їх близького мікрорайону.
Навіть в коледжі, які ви друзі? Не з тими, хто має характер і інтереси, подібні до ваших, але з тими, хто буквально сісти поруч з вами.
Крім того, багато соціально-економічних досліджень показали, що економічна нестабільність людини значно визначається районом, в якому живе він. У деяких регіонах шанси на поліпшення фінансової ситуації дуже добре, в інших – близько до нуля.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Як Джим Рон аптлі спостерігали:
Ви середні п'ять людей, які ви витрачаєте більшу частину часу.? Або як колишній генеральний директор Yahoo! Штани Тим:
Ваші зв'язки є власним капіталом!?
Якщо ви відчуваєте себе, навіть якщо ви намагаєтеся зробити прогрес, подивіться. Більшість людей пристосовуються до будь-якого середовища, де вони знаходять себе. Вони мають особистісну рису, що психологи називають «зовнішню ложку управління», де люди вірять, що їх життя контролюються зовнішніми факторами.
Які люди в ваших безпосередній близькості? Як вони вийшли? Чи є вони допомагають вам досягти?Якщо ви хочете поліпшити стан і досягти успіху в житті, вам потрібно об'єднати себе з людьми, які мають вищі стандарти, ніж ви. Тоні Роббінс колись сказав: «Ваш життя – це відображення ваших стандартів, або що ви готові до закінчення». Більшість людей згодні покласти нездорові відносини, бідні фінанси, і чесні роботи. В іншому випадку це не буде все в житті.
Недавній, письменник Райан свято допомагає мені з книгою. Я був дуже щасливий з моїм рукописом. Я кожного разу послав йому проект, він показав мені, як він може бути покращений 10 разів. І він підштовхує мене до цього високого стандарту.
Тепер я побачу, коли я шукаю продукт, який я хотів бути щасливим. Р’РμлатататалатататататататататататататататРμтаталалРμталРμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμР»РμллРμРμллллллллллРμРμлллллллллллллллРμлллРμРμРμРμРμллРμРμллллллллРμР»РμР°РμРNo
Так само йде на мій нагляд. Я надаю науково-дослідний папір, який я задоволений, але вона не щаслива. Потім вона викликає мене, щоб переосмислити тему і викопувати набагато більш глибоко. Це важко і навіть розчарування, але це спосіб отримати краще.
Так само не тільки для трудових відносин. Як ви думаєте про свій романтичний партнер? Чи підтримуєте ви до високих стандартів? Чи допомагаєте ви краще, ніж зараз? Ви допомагаєте йому?
Правило 80/20 (заголовок Парето) застосовується для фізичних осіб та їх громад. 20 відсотків населення рухається вперед, 60 відсотків імітують інші, і 20 відсотків переходять назад.Більшість людей є прямим відображенням тих, хто навколо них. Якщо інші низькі стандарти, люди також опускаються самостійно. Якщо інші вищі стандарти, вони підвищують їх.
Подумайте про людей, які ви захищали свої думки і виростають енергію. Це люди, які потрібно об'єднатися з собою. Це свого роду людей, які ви повинні виглядати, щоб зробити інші краще просто, будучи навколо вас.
Якість вашого життя і якість вашої роботи визначаються стандартами, які ви встановлюєте для себе і оточуючих.
Життя буде набагато краще, коли ви зупините увагу на зайвих речей. Що потрібно? Як виставити помилкові цілі Якщо ви дійсно хочете бути кращими, в оточенні людей, які будуть тримати вас більшими стандартами, ніж ви в даний час. Як ви підходите до них, ви зможете дізнатися багато з них.Неважливо, якщо ви оточені людьми, які не допоможуть втілити їх. Багато хто з нас знайомі з незрівняним потенціалом. Але не дайте, що з вами трапиться.
Вибираючи навколишнє середовище дуже важливо.Видання
Кредит Бенджамін П. Жорсткий
Джерело: cameralabs.org/10992-kakimi-lyudmi-nuzhno-sebya-okruzhat-i-pochemu-eto-tak-vazhno