"Експерти в не-Thinking" Koike Ryunoske, який допоможе схуднути

Один з найбільш вражаючих книг минулого року Найкраща заявка "Експерти в не-Thinking", написана буддійським священиком Коike Рюноцькимй Книга відразу стала бестселером, перше видання 2012 р. було продано в кількості понад 300 тис. примірників, які для нехудожної літератури в Японії дуже багато. Що таке книга?

Койк Руноське розглядає різні аспекти повсякденного життя сучасної людиниЇжа, читання, спати, очищення, що-небудь від блогу, щоб зробити щоденні плани. Надання консультацій щодо покращення цих аспектів життя. використання методів послідовників буддизму.

Це, з одного боку, це обов'язково релігійна література, з великою кількістю складних буддійських умов і їх пояснення. З іншого боку, це обов'язково популярний жанр нехудожності, присвячений поліпшенню повсякденного життя з дуже специфічними корисними порадами.

Не складно вгадати з назви, оІ знову концепція Койк-сану непоказна, позбавляючи від зайвих негативних думок, страхів, больових відчуттів. «Не думають про білу мавпи». Можливо, це докладно, практичні поради, які мене захопили в цій книзі.

Я не згоден з усіма ідеями, і я не хочу дотримуватися всіх рекомендацій, але хочу поділитися ідеями, представленими Коike Рюноцьким. Сфера його думки в статті, звичайно, не може передати, тому я виведе дайджест і виривки тих глав, які здавалося мені найбільш цікавим і корисним.

Отже, частина: як схуднути за методом буддійського монка?

У світі захоплюється ідеєю втрати ваги, божевільними грошима виготовляються на рекламних програмах, персональних тренерів, новихкутних дієтах. Але наш мозок - це хитрість і несвідомість. Як тільки він сказав: «Не» – запускається задня війна. Намагайтеся не думати про те, як ви хочете їсти практично без використання. Отже, варто йти з протилежного: не змушувати себе викинути щось з вашого розуму, але думати про те, що варто думати про.

Р

Чому ми отримуємо жир? Правильна відповідь полягає в тому, що ми їсти занадто багато. Ми не їсти занадто багато, ми не отримуємо жиру.

Тепер наступне питання: Чому ми їсти багато? Насправді відповідь така ж. Ми не їсти, тому що ми хочемо їсти. Закуска на будь-який смак страв без зайвих зусиль. Ми сидимо, тому що час прийшов, не тому, що ми голодні. Ми отримуємо естетичне задоволення від їжі, ми спілкуємось з друзями та сім'єю на столі. Ми боремося зі стресом, їсти його. І ми закінчуємо його переповнення.

Що таке Koike-san?

1,1 км Щоб відійти від теми їжі. Не завжди думають про калорійність, зайва вага, корисність продуктів. Чи не думають про їжу позитивним або негативним способом.

2,2 кмНасолодіться смаком всього, що ви маєте. Почуття смаку. Коли людина приділяє достатню увагу своїм смаковим відчуттям, він здатний визначити для себе ліміт норми.

Для мене, найцікавіше було дуже специфічні рекомендації по номеру товару два. Я даю вам великий абзац у всьому.

У нашому повсякденному «смаженому смакі» ми насправді не маємо сотні всіх фізичних і смакових переживань. Ми їсти, але в цей час наш мозок зайнятий зайвими думками: «Що було ім’я цієї страви?...» «Що робити після обіду...» «Що житній день був сьогодні...» .

Всі ці думки кладуть смак на фоні. Якщо, наприклад, ковтати рагу в одному кинув ковпачок, не маючи часу, щоб реалізувати, які інгредієнти він складається з, то мозок просто не встигає реалізувати, що тіло вже їсти цю рагу. Це дає відчуття тривоги, мозок дає замовлення: "Литва!" Мали Поставити більше! – і якщо ви продовжуєте цей спосіб засвоєння їжі, мозок засвоюється проаналізувати вхідну інформацію.

Якщо ви дотримуєтесь принципу «тільки встигли покласти в рот і пожовтий», якщо ви постійно начиняєте живіт з їжею, не буде насолоди від самої їжі, не буде ніяких необхідних відчуттів. В результаті ожиріння буде перестаратися і, як наслідок, ожиріння.

Якщо ми підходимо до питання з іншої сторони, навпаки, коли людина ретельно росить їжу, відчуває відтінки її смаку, відчувається кількість їжі, необхідних для задоволення голоду, отримання сигналу насиченості від меншої їжі. Таким чином, від почуття ситості набуває знань про вашу норму харчування. Якщо кількість споживаної їжі зменшується, звичайно, вага природно зменшується.

Ви думаєте, що це дуже приємно, щоб схуднути легко, не змушуючи себе терпіти і не приймати зайве навантаження відповідальності?

Тепер я хотів би познайомитись з однією з моїх практик повільного, продуманого харчування. Я рекомендую практикувати його самостійно, після того, як, на столі з іншими людьми, ми приділимо більшу частину часу на спілкування. Тому намагайтеся хоча б раз на тиждень, у вихідні дні підготуйте здорову страву неперевершеного рису та свіжих овочів, виділіть більше часу і дайте живіт відпочивати.

Ет без мислення: Урок 1. Зверніть увагу на кожен рух

Для того щоб покласти їжу в рот, потрібно зробити рух. Не пропустіть кожного з цих рухів, щоб привернути увагу до всього, що ви робите.

Подовжуйте свою руку і відчуйте м'язи руки напружено. Зробіть різак в руці і відчуйте момент дотику. Ось рух ви зробили, щоб покласти шматочок у роті, відчути, що рух. Які фізичні відчуття ви відчуваєте, коли шматок потрапляє в рот? Який смак відчуває мову? На цьому етапі не варто відразу ж почати жування. Спочатку кладемо руку на місці з ріжучою.

Візьміть як правило: покласти їжу з помади у роті - нижню руку з помадиками на столі, тільки після цього почати їсти. Якщо ви кинулися одночасно, щоб знизити вашу руку або зберегти вашу руку на вагу, ваш мозок буде змушений зосередитись на двох різних діях. У цьому стані відволікаючи увагу, починається потік непотрібних думок, і стає дуже важко орієнтуватися на їжу.

Ет без мислення: Урок 2. Стоп на кожному русі мови

Якщо можливо, візьміть шматочок їжі у рот, закрийте очі і видаліть візуальний шум з вогнища уваги, щоб повністю зосередитися на смакових відчуттях мови і жування.

Після початку жування їжі поступово відокремлює в роті на менші шматочки. Ці менші шматки торкнуться до мови. Можливо, в повсякденному житті ви не звертаєте багато уваги на рухи мови, якщо орієнтуватися на неї, виходить, що мова постійно рухається.

Язик рухається назад і вперед в роті, перемішує їжу, відчуває фізичні і смакові відчуття. У цьому процесі існує величезна кількість інформації, але, як правило, наш мозок зайнятий чимось іншим, турботами і складнощами, і просто викидає інформацію «екстра».

Але через інформацію, отриману мовою, ми отримуємо знання про те, які страви ми їсти, що вони складаються з того, що поживні речовини вони включають і скільки це блюдо потрібно для задоволення потреб організму. Як правило, наш мозок, зайнятий своїм шумом, ігнорувати цю важливу інформацію, пропустити його.

Але зараз зосереджено на цій інформації. Язик рухається, він тут зараз, доторкнувшись. Мофи на, дотик. Шматочок їжі перетворилася в рот, отримав під зубами, пришийте, змінився, віджимається. В’язаний шматочок змінює свою консистенцію, стає кашаподібним. Зміни смаку, зміни текстури, зміни смаку знову, навіть тонше... Намагайтеся уважно стежити за відчуттями, отриманими мовою.

Те ж саме стосується їжі: Не ковтати його несвідомо, зафіксуйте свою увагу на процесі, зараз ковтати шматочок, тут, ковтати. Якщо ви трохи пізно з думками, не хвилюйтеся. Якщо ви не помітили, як ковтати - зафіксуйте свою увагу принаймні на цьому, то факт, що тепер щось було ковтати.

Якщо ви сприймаєте інформацію про кожен момент, кожна друга зміна, то просто не буде приміщення в голові для сторонніх, непотрібних думок. й

Як ви любите рекомендації Коike Руноського? Не так легко застосувати в реальному житті, я знаю себе як працюю дружиною і матір'ю маленької дитини. Але варто намагатися слідувати правилам буддійської монографії хоча б трохи, хоча б за час від сніданку / вечері / вечері, скільки в моїй голові дійсно змінено.

Я розумію, як мало часу я витрачав їжі. Вранці я поспішав зібрати себе на роботу і дитину в саду, ввечері я поговорю з чоловіком і послухаю сина, на обід також завжди поспішаю десь. Що мені подобається? Що це дійсно смак? На сьогоднішній день вже привели до цікавих результатів.

Це Збережено Його Життя – Він Cured Stage 4 Рак Неймовірна історія зціленняРозведення пуповинної пудри: пам'ятник гінекологічної степи

Я вже дізнався про те, що я люблю про їжу, що дає мені особливу фізичну насолоду, і які тільки схильні бути. По-перше, навіть коли ви обираєте товари в магазині, подумайте про процес жування і відчуваєте смак кожного з них, смаки змінюються досить багато. Якщо завдання зміни звичного графіка здається досить непохитним, я впевнено рекомендую хоча б спробувати цей принцип їжі, як сам Коike Рюноське радить, один раз на тиждень, тільки для себе. Ви можете дізнатися багато про себе! Видання

English, Українська, Français...