Прикольний жарт про бармен і клієнт, який не міг знайти спільну мову

Не робіть задоволення від офіціантів і барменів, адже тільки вони знають, що в плиті або склі. Веб-сайт Анекдот про бармена і відвідувача, який не міг би зупинитися один одному!

Людина йде в бар, замовлення віскі:

- Як багато чого я бачу тебе?

- Три долари. Бартендер відповідей.

Людина забирає три долари з кишені. Один кладе на стійку перед ним, потім йде на лівий кінець стійки, там кладе другий, потім йде на правий кінець стійки, там кладе третій. Бармен залишає за собою право і ліворуч.

Наступного дня, той же людина знову замовляє стакан віскі і знову покладає долари в різні кінці лічильника. Бармен сердився, але він шукає гроші.

Скоро, цей візерунок повторює свій день після дня. А потім один день людина замовлення віскі, бере стакан, копає в кишеню і витягує шматок $5. Бармен швидко бере цей шматок паперу, посміхається непередбачувано, витягує два долари змін, йде на лівий кінець лічильника, він кладе один долар, потім йде на правий кінець, і там він кладе другий. Тоді він повернувся і старить у людини.

Людина phlegmatically напої з віскі, витягує долар з кишені, кладе його перед ним і каже:

- Я думаю, що у мене є ще один напій.

Веб-камера