Як боротися з сусідами і їх витяжними ремонтами

О, цей чоловік є сусідом, який кожен напевно має! Іноді я хочу піти і сперечатися про буріння стін вранці і сказати пара торіонних речей про збиток молотка. І ось героїня історіїПро нас Дуже незвичайний спосіб! Приєднуйся!

Р

Я змінив сусідів зверху, і відразу почав робити ремонт. Добре, це добре. Проте ремонти дещо затримали і заспокоїли близько листопада.

Я був щасливим для сусідів, і для себе, і заспокоївся. Але моя радість була передчасною. Напередодні Нового року мої нові сусіди вирішили відреставрувати свою квартиру, і майже місяць я слухав симфонію молотка і перфоратора.

У лютому пройшов мій нерв. Причиною цього стала відсутність дому мого улюбленого чоловіка, а безкінцевий удар молотка вибивав мої останні нерви і, перекручуючи себе до ліміту, я пішов вбити.
Сам власник відкрив двері для мене з неординарним молотком в руці, але замість фрази «Ви трахнув вгору, дермо!» Я отримав абсолютно інший:

- Артем Привіт, Артем! Ви відреставруєте, не знаєте? Дякуемо! Ну, я гона цвях щось або я гона перфоратора отвір?

Слід зазначити, що мій промовний виступ супроводжувався відмиванням очей, посміханням Йокера і свіжосушеним волоссям, що приклеюється в усіх напрямках. Взагалі, погляд досить послідовний з глухим, що я перенесли, відсмоктуючи натхнення.

Сусід перетворив блідо, нервово злий і вичавлений:

- І ... Це ... Я отримав його. Я закрию!

Після цього весь вечір в квартирі зверху був чудовий тиша.

НататататататататататататататататататРμтататататаллаталаталРμталРμталалРμталаРμлллллРμСЊ налаааллллаРμРNo наллРNo налааллРμСЊ РЅР°РμСЊ РґРѕСЃСЏ дтлРNo РґС‚РNo РґРѕСЃСЏ РЅР°РNo РґРѕСЃСЏ Рґ