10 думок Папи Франциска стосовно Google

Google славиться не тільки своїми досягненнями, але й тим, що інтерв'ю для роботи не проводяться, як і всі інші. Ви можете призначати місце зустрічі в кафе по куті або по Скайпу, і питання будуть такими, що зроблять будь-який розумний хлопець.

Веб-сайт Я вирішив перевірити вас і зібрати 5 найскладніших питань Google запросив пошукачів.

Балки більярдні

Є 8 більярдних кульок. Один з них трохи важче, ніж інші. Для чого можна знайти мінімальну кількість зважувань на важелі без ваги?

Я готовий дізнатися відповідь. 2 зважування. Вам потрібно розділити всі кульки на три частини: 3 кульки на дві частини і 2 кульки в третій частині. Перший важить перші дві частини 3 кульок. Якщо одна з частин важка, то зважте важить від неї 2 кульки. Або не вагається, якщо вони рівні. У разі рівної ваги деталей на першому зваженні, важчий бал буде в третій частині двох кульок.

Смерть в пустелі

У степу знайшов мертвий чоловік з матчом в руках, не слід. Що він помер і за яких обставин?

Я готовий дізнатися відповідь. Це питання показує, як добре ви можете реконструювати події та порівняти факти. Померла людина з осені з літака, який почав втратити висоту і збиток був непристойним. Всі пасажири були відсутні один парашут, і вони звернулися лоти. Він отримав короткий матч і був змушений стрибати без парашуту.

4 л води

Заміряйте рівно 4 літри, якщо у вас є 3-літрова баночка, 5-літрова баночка і необмежений доступ до води.

Я готовий дізнатися відповідь. Набрати 5-літрову воду і залити 3-літрову воду з цієї банки, після чого залити 3-літровим каналом. Два залишилися літри від 5-літрової баночки залити в 3-літрову банку. Знову набрати повну 5-літрову воду і залити воду (1 л) в 3-літрову банку.

Таким чином, 4 літри залишаться в 5-літровій банці.

Ведмідь

Ви побудували будинок з усіма сторонами, що стоять на південь. Ви побачили ведмедя. Який колір це?

Я готовий дізнатися відповідь. Білий. Тільки на Північному полюсі можуть всі чотири стіни стикаються на південь.

Таблетки

Лікар подарував пацієнта 4 таблетки - 2 таблетки різних типів, які не можуть відрізнятися зовнішніми ознаками. Таблетки слід п'яти в 2 дози: вранці 1 таблетка кожного типу та ж ввечері. Якщо ви розірєте дозування або не берете таблетки, хворий загине. Так буває так, що таблетки змішуються. Як отримати лікування і вижити?

Я готовий дізнатися відповідь. Звичайно, ми можемо сказати, що краще звернутися до лікаря і попросити більше, як і життя і смерть. Але це може бути тільки таблетки на землі, лікар може зникнути під таємничими обставинами і т.д. Так ви повинні відповісти. А розчин так: потрібно розділити кожну таблетку на 2 частини і пити половину кожної таблетки вранці і ввечері.

SOURCE БІЗНЕС

Ілюстратор Єкатерини Рагозина Українська Веб-сайт

Дивитися також.
20 листівок про інтерв'ю, де щось вирушило
2 головоломки з Google інтерв'ю, над яким навіть генії повинні потіти
Тест: Чи можна ви інтерв'ю кращих компаній світу?
Тільки schizophrenics правильно відповісти на ці 3 питання. Або генії.

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/na-eti-3-voprosa-pravilno-otvechayut-tolko-shizofreniki-nu-ili-genii-1381415/