13 Overheard Stories Що Тільки Happen в Новий рік

Цей казковий відпочинок - це час історій, які прогрівають нас, як тепле дихання заморожених пальм. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Веб-сайт Я подолаю найбільш доторкнувшись новорічних оповідань, які розповідають воістину щасливих людей.

• У нас традиціїй Наприкінці грудня абсолютно всі мешканці нашого входу прикрашають свої сходи. Гарланди, іграшки, настоянка, навіть кілька ялинок. святковий настрій на тижні попереду обов'язково. Для найкращого дизайну буде проходити один день. Призначте Санта Клауса і помічників і перейдіть на всі квартири. Діти розповідають вірші і в кінці Кожен святкує прямо на сході.Де грає таблиця і музика. Блювотні руху!
  • У віці 6 років він припинив бджільництво в Санта Клауса. Перед Новим роком стоїть вікно. Я сказав йому: «Клас «Grandpa Frost!» і він покаже. Моя дружина приховує подарунки під дерево. Плем'я розтирається, і — що б ви думаєте! — вздовж Останкіно Вулиця на слоні витягується потрійним, Діда Мороза дробиться.й Очі своєї негрибки запалили, його обличчя здавалося б, отримав найвибагливіші мрії. Хто покаже мені своє обличчя? . й

• Зняття шпалер в кімнаті, ми знайшли під ними настінне фарбування: Санта Клауса і ялинка з червоним зіркою зверху. Суддя по напису на шапці Гранпа, перших орендарів цієї квартири Новий рік, 1976. З планами глобального реконструкції стін і глобального оновлення. Малярка в компанії Санта Клауса Сніговидіння іЗареєструйтесь! Це весело з вашим грандіозним! Можливо, протягом 40-50 років хтось також поєднується з таким привітанням з минулого і отримає заряд новорічного настрою, незважаючи на погану погоду поза вікном.
  • Це був найкращий Новий рік життя! Я змінив в Дід Мороз і привітав людей по вулиці. Дорослих і дітей санг, танцювали, розповіли вірші, прийом цукерок і гнів в подарунок від мене. Дуже приємно. дарувати людям маленьке диво Різдво!

• Як дитина, кожен Новий рік я подумав мій батько, що весь місто дає феєрверки на свою честь після хіме. Вона хвилята через вікно і відчувала як королева. Мій тато зробив великий.
  • Напередодні Нового Року, коли я був 7-8 років, мій мама вийшов на терасу, повернувся звідти звідси і сказав, що Дід Клаус прийшов на слон, сказав дочку подарувати їй подарунок. Я не соромлюся бігти там, щоб побачити його, але я бачив тільки, поки що це здавалося мені, sleigh з підсвічуванням і як один з них хвилювався мені. Вартість настрою була нереальною: після всього, Дід Мороз хоча б трохи, але пила. Пізніше батьки сказали, що вони просять сусідів через 2 будинки, щоб грати разом з ними. Дякую за цей новорічний настрій!
  • Моя сестра просто сказала мені, «Гранде Різдво живе на вулиці. йполь? Я програміст. Смашування :
, Україна

• У той час йде на, зміни речей, і мій мама все ще, за традицією, приховує цукерки, приготовані для відпочинку на балконі і сподівається, що вона зможе зробити це. Я не знайшов їх цього часу.
  • Напередодні нового року я хотів бути з хлопцем, названим Артемом. Я кохав його дуже багато. Ми ніколи не зустрілися. Я не знаю, що робити, немає взаємності. Я прошу на нього. Я думав, що всі ці бажання під хіями несуть, але тоді я зрозумів, що мій брат мав сина рівно рік тому і назвав його Артемом. Уся сім'я захопить його. Я люблю його неприпустимо, і він ніколи не залишає мене, коли я прийшов. Бажання виконання, але трохи відрізняється :
Джерело overheard, ribalych

Дивитися також.
«Новий рік». У небо є зірки. . . ?
Як звучати побажання З Новим роком на мовах світу

www.adme.ru/zhizn-nauka/kak-zvuchat-pozhelaniya-s-novym-godom-na-yazykah-mira-1110/