Це Тао. вона 98, і вона є найстарішим інструктором світу.

Це Тао. вона 98, і вона є найстарішим інструктором світу. р.

У 2012 році Тао Пахарон-Люч був у Гуіннесі Книга записів як найстаріший викладач йога на планеті. Вона зараз 98, і як і раніше проводить регулярні заняття, викликаючи справжню насолоду студентів.

МиВеб-сайт Ми любимо цю жінку і вважаємо, що вона має щось для вивчення.

Тао виріс в Індії. Моя пристрасть для йоги в віці 8 років, коли вона побачила хлопчиків, які практикують на пляжі. Незважаючи на протести від родичів, які сказали, що це не для леді, вона вирішила приєднатися до них.

Тим не менш, Тао знайшов свого першого вчителя в Голлівуді, коли вона потіла в Америці і Європі як модель, акторка і танцюрист. Після 5 років практики Тао нарешті закинув свою кар’єру, повністю присвячуючи себе йога, через 10 років став учительом, а пізніше відкрив свій інститут в Нью-Йорку.

1945-1977 рр.

На 83, Тао зламав її стегна. Лікарі розповіли нам про йога. Але Тао не тільки не залишав занять, але і підписалися на танцювальний зал.

Я не вірю в вік, я вірю в енергію.Вона відповіла всім порадам жити спокійно. Тепер Тао практично кожен день спить на паркеті. Має 2 молодих партнерів і вже багато премій з різних танцювальних змагань.

Тао Пахарон-Лич переконаний, що Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. І історія її життя, можливо, кращий доказ цього.

Фото таопорхонлинцю,
апошні

Дивитися також.
90-річний мандрівник з Росії показав, що це означає жити в повній мірі
Цей бабуся почав Instagram в 90 років і став реальною зіркою

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/eta-babushka-zavela-instagram-v-90-let-i-nastoyaschej-zvezdoj-1397215/