Це Збережено Його Життя – Він Cured Stage 4 Рак Неймовірна історія зцілення

Лікарі розповіли Danny Mac Дональд, який живе в Ірландії, він має рак шлунка і, ймовірно, не буде жити більше 3 місяців.

Він вирішив ігнорувати свої поради та відмовити хіміотерапії лікування і почав економити своє життя природними, природними засобами.

Через чотири роки няня відчуває себе великим, завдяки тому, що він включає цей цілющий напій в його раціоні щодня!

Подбайте про себе, використовуйте природні засоби! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

4713968

Денна стала відомою про його стан під час загострення виразки після того, як він був прийнятий до лікарні, де лікарі боролися зупинити кровотечу і таким чином виявили, що Денна фактично мала виражену форму раку терміналу і що рак був метастазований по всьому тілу.

Вони попереджають, що єдиний спосіб боротьби з раком було розпочато лікування хіміотерапії та випромінювання.

На відміну від більшості людей, Денні вирішили вивчити інші процедури. Повідомляємо своїх лікарів, які вирішили на домашньому лікуванні, які включали пророщену пшеницю і сік з стебел рослини.

Як вилікувати рак?

«Я припинив використання таблеток і з цього дня, я все одно не бере ніяких таблеток.» Після місяця біль пішов і я знав, що я був на моєму шляху до відновлення. Для мене працювала пшенична обробка. Я зробив правильне рішення для відмови хіміотерапії та радіаційного лікування. - Саід Денна.

Я почав з 28 мл соку пшениці в день. Денна успішно збита раком, і її випадок є живим доказом регенеративної потужності молодого пшеничного грасу.

Це молода пшениця зелена, і я ріжу її, коли вона була 15 до 20 сантиметрів, так що я можу зробити краще використання її лікарських речовин.

При вирощуванні в хороших умовах молода пшениця містить від 82 і 92 корисних копалин, присутніх в землі, і передбачається, що одна чайна ложка молодого пшеничного порошку (3 грам) містить однакову кількість, як 450 грам органічних фруктів і овочів.

Лікування починається з 3 грамів молодого пшеничного порошку на добу, а потім поступово збільшується доза до 6 грам на добу.

При заготівлі пшениці необхідно висушити, і, нарешті, заземлювати перед порошком. Слід розчинити в теплій воді і споживати. Вода не повинна бути гарячою, тому що якщо вона гаряча, деякі поживні речовини можуть бути знищені.

Також можна скористатися свіжим соком з зеленої пшениці.

Сучасне дослідження показало, що сік пшенигра є унікальним джерелом здоров'я.

Містить білки, вуглеводи, фосфор, калій, магній, кальцій, залізо, ванадій і ін., плюс всі відомі вітаміни, і в великих кількостях.

СЕНСАЦІЯ! Ви можете виростити зуби в будь-якому віці. 9 рітуали, які подарують вам спіймати п'ять років

Наприклад, в сім разів більше вітаміну C, ніж апельсини, в п'ять разів більше заліза, ніж хребта, і десять разів більше кальцію і білка, ніж молоко. Крім того, сік проростків багатий ферментами, амінокислотами і має повний набір білків. Але це не просто.

Сік пшениці містить таку по-справжньому безцінну речовину як хлорофіл.

Пам'ятайте, самолікування - це життєво-реагування, консультація лікаря про застосування будь-яких препаратів.

Джерело: makataka.ru/life/14900-eto-spaslo-emu-zhizn-on-vylechil-rak-na-4-stadii-byt-zdorovym-legko-dostatochno-prosto-zahotet.html