Як дізнатися, чи любить людина

Що буде, якщо ви знали, що ви любили? Ви будете спокійно і впевнено, що ви не будете відволікатися від проблем відносин, і ви зможете зосередитися на досягненні поставлених цілей. Я зателефоную йому, щоб ваші мрії.

Ця стаття дуже важлива! Це основа, яку потрібно приймати, інакше ви завжди будете сумніватися і приховати, що ви не любили.

Як чоловік любить. Зареєструватися

Як ви знаєте, я чоловіка. Я знаю, скільки я люблю. Я знаю, скільки інших чоловіків люблять мене. Я просто знаю себе дуже добре, я навчаю себе, я дивитися мої реакції. А потім я бачу, що інші чоловіки не відрізняються від мене.

Ми всі мають однакову природу, нехай психологи знімати себе, щоб довести інакше, але ми однакові! Ледько!

Ми – один великий спад, який живе суспільними законами. І більшість людей звертають увагу на соціальні ознаки любові.

Хочу розпочати привернення уваги до природних законів любові та фізіології.

Це буде основою статті – людська природа.

Що таке ознаки чоловіка, який дійсно любить жінку?

1,1 км Він тут.

2,2 км Він говорить безпосередньо про любов.

3. У Він знає, як пробачити.

4. У Він думає про жінку.

5. Умань Він поважає жінку!

6. Жнівень Це не відступає (не приниження, ізоляція тощо)

7. Про нас Вона піклується!

8. У Він захоплює жінку.

9. Навігація Уникає інших жінок.

10. Ударний пил.

Читати знаки люблячого чоловіка знову. О, як красиво вони звучать! Я люблю вірити в цю рожеву історію, адже це так красиво!

Але насправді всі ці ознаки придумали жінкам. Про те, як люди люблять.

Я отримав букет з рожевих виробів на тему.

Наші фахівці!

Якщо ви хочете бути нещасливим у відносинах, попросіть поради від жінки! Ми перекреслимо всі ці рожеві snots і прочитаємо.

Всі ці ознаки непрямо вказують на почуття людини. Вони також можуть бути в коханні людини. І чоловік, який обіймає соціальні норми, не є показником любові. Не означає багато біологічного сенсу.

Ми повернемо до знаків чоловіка трохи пізніше. Тепер потрапимо в душу чоловіка і подивимося, що відбувається там.

Як відчувається любляча людина?

По-перше, подивіться на це.

Ваша помилка полягає в тому, що ви порівнюєте почуття люблячого чоловіка з тими люблячими жінкою, і очікуєте їх від чоловіків!

По суті, ви не просто чекали їх. Ви хочете, щоб вони теж. Поставити чоловіка, щоб зробити те, що жінка повинна відчувати себе. Вболіває, якщо чоловіки не роблять те, що ви хочете зробити!

Ви робите справжню чоловіка жінці. А потім ви страждаєте від неї.

Я маю на увазі Тут ви робите. І ви думаєте, що людина повинна любити вас так само, як ви любите його. Він повинен відчувати себе так само, як ви робите.

Людина відчуває себе різною. Послухайте непорозуміння, звідси всі проблеми.

Так що відчуває себе любляча людина?

Чарівний чоловік відчуває тільки одне. Відповідальність. Чоловіки люблять відповідальність за жінку. Немає відповідальності, не любов.

Що таке відповідальність?

Людина несе відповідальність за:

• Безпека жінок.

• Для її зовнішнього вигляду і здоров'я.

• Для розмноження.

Це 3 знаки істинної любові. Це справжня любов, вірна любов, якщо ви будете. Природні! Еволюція

Це не те, що ви звикли. Не про любов, це не про те, що сидять поруч з вами і тримайте руки. Не продувається пил. Не думайте про жінку, яку ви любите. Не дивитися на неї і дати її помилкові компліменти.

Жіноча відповідальність. Відповідальність означає любов. Любов – відповідальність.

Тепер обов'язково переконайтеся. Тепер ви будете розуміти. "Так!" Що це таке!

1,1 км Безпека жінок.

У біологічному сенсі кожна молода жінка є майбутнім мамою. Тому природа побудована в чоловічу любов - захистити від небезпеки.

Що небезпечно в нашому біологічному світі?

Це:

• Немає їжі.

• Немає даху над головою.

• Інші чоловіки небезпечні!

• Преси

Як це проявляється в відносинах?

Перебування без їжі

Людина живить, дарує гроші на їжу (подарує зарплату, поганий хлопець). Не дивлячись на те, що жінка має гроші. Для любителя чоловіка гроші, зароблених ним, є загальними грошима. Хім і її. Не просто його.

Деякі люди можуть бачити це як слабкість. Чи можу я дати всі гроші жінці?

Або чоловік не дає всіх грошей жінці. І це проблема для нього думати про його справжню любов.

Немає даху над головою.

Чоловік люблячий надає житло для жінки. До тих пір він може це зробити. Не всі чоловіки мають свої квартири. Але любляча людина здатна заробити квартиру.

Інші чоловіки небезпечні!

Це ревнощі. Чарівний чоловік буде ревнощим. Він не повинен бути переглядом і питанням, але якщо ви даєте йому причину, він буде інстинктом для реагації.

Преси

Чоловік не бере своєї жінки до зоопарку. Небезпечна кровоплина! Я дівчина, звичайно.

2. Відповідальність за появу і здоров'я.

Про нас Людина, яка любить вас, інвестує в здоров'я і красу. Він не збирається заробити гроші і сказати, "Ой немає, мед, щоб сорочка була дуже дорогою, давайте отримати щось дешевше."

Він буде робити навпаки.

Ви скажете, "Чи потрібні нові черевики."

Він сказав: «Не проблема, купити!»

Ви скажете, "Я потрібен нічний крем для обличчя".

Він буде сказати: "Від мене, купити все, що потрібно. й

Хлопець прикрасить це дерево і зробить його красивим. Найкрасивіші. Вона не вірить, коли вона говорить, що вона найкрасивіша людина в світі.

Добре, hello. У коханні чоловіка не принесуть пряники до своєї жінки. Він не скажеш, "Стоп їсти це!" Це погано! Ви хочете бути жирною свинею? Хай, ви отримали шлунок! Завтра ви будете працювати з мною!

Уважаю чоловіка, попросіть, влаштуйте для своєї жінки, щоб подивитися себе і бути привабливими. Він буде грати в спорт з нею, він зробить її кинути курити і пити, він зробить її здоровим і красивим. Здоровий і красивий! А що він заряджає!

І більшість чоловіків роблять своїх дівчат хворими і страшними. Тому що вони не доглядали. Чи не доглядають за тим, що вони димають кишеню або пити пиво. Вони не дбають про те, що вони переплітаються. Вони не дбають, що вони не рухаються багато, і забули про розвиток так. Коли я бачив жирну дівчину, я розумію, що її людина спить на неї, інакше вона не буде. Він відкинув всю дамську майонез, він годує її кашу і фруктів замість цукерок і печива! Він викинув все з неї в тренажерному залі. І він degrades з її на зомбі коробка. Що любить пекло? Не подобайтесь!

3. У Відповідальність за розмноження.

Якщо людина перетягнеться з поняттям, то він не дуже любить. Так, він може боятися невідомого, так, він може боятися втратити деякі свободи. Але любляча людина несвідомо звертається з об'єкту любові.

Навіть якщо жінка проти неї, або є інші обставини. Щось! Якщо він робить, він візьме дівчину на волосся і скажеш, "Я хочу, щоб у вас були діти. й

Стандарт любові - людина хоче дітям більше і більше. Ви віддаєте народження, і він вже думає про наступний. Це, коли він любить вас, і він буде найкращим батьком і чоловіком.

Чим більше дітей він має, тим більше він любить. Це факт!

Якщо ваш чоловік зробив вам одну дитину (і потім випадково, це сталося), і він не потребує більше дітей, показує, що він не потребує стільки.

Він зобов'язаний бути сімейним чоловіком, він повинен підняти дитину, і він не має почуттів для вас! Це просто звичок, який незабаром захворить. Він піддав суспільством, і він, ймовірно, залишив вам довго, якщо це не для моральності суспільства.

Еволюціонально кажучи, коли ви задумаєте один чоловік, ви захищаєте небезпеку для інших чоловіків. Я маю на увазі, ніхто не займе вас! Тому чоловік має бажання спалювати дітей від жінки, він дійсно любить!

Чоловіки люблять.

У той же час інша поведінка є лише фоном.

Якщо всі три фактори відповідальності зустрілися, то чоловік обов'язково любить. Він може бути по-різному в інших областях. І ви можете помилково розглянути його байдужість до себе. Або самопізнання.

Людина може отримати високий від м'язів.

Він може піти на дні на роботі.

Він може забути на виклик.

Або гірше, забути день народження або день весілля.

Він може забути про нього приємні слова.

Він не може допомогти вам.

Але це фон. Передумови та очікування.

Справжня любов полягає в відповідальності за вашу жінку. Більше Якщо вам подобається це або ні. Але це суть чоловічої любові.

Життя буде набагато краще, коли ви зупините увагу на зайвих речей. Коли він більше не любить. й Головна

Як відповідальний чоловік для вашої безпеки, зовнішнього вигляду та здоров’я, він хоче дітей? Подумайте про це. Це допоможе вам.

Подумайте про ваших вибухів. Яка відповідальність за тебе? Чи є люди, які люблять тебе? Як точно це проявляється?

Подумайте про це, поки ви йдете в ліжко. Почуй чоловіка любові на всіх рівнях свідомості і підсвідомості. Видання

Автор: Єгор Горд

Джерело: xn--btbgrjageubg1a.xn-p1ai/index.php/367-muzhskaya-lyubov