Що таке хороша робота в виклику

Коли ми були дітьми, ми всі пройшли дженти. Але ми не подивимося на них. Ми подивимося тільки на небо, мріяючи стати зірками, астронавти, актори, президенти і музиканти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

По-перше, я хочу сказати, що У наших головах немає хороших і поганих професій.й Якщо професія існує, то потрібно для кого-небудь, і без неї не обійтися.

Відділ професій повинен здійснюватися тільки на наступні дві неординарні групи, а саме «ми» та «аліенс». Якщо ви приносите вам задоволення, то ви знайшли свою професію.

Продовжуйте робити це – дайте професію «пам’ять» свої знання, власні думки у вихідні та святкові дні (не до розмежування себе та ваших близьких, звичайно), і кожен день частіше перетворюйте очі на небо, як в цьому далекому дитинстві.

За моїми оцінками, не більше 30% сучасних людей, позбавлених їх життя. У трудовій діяльності відпочинку є різні відтінки сірого: у кого є світліше, а хтось має непристойну темряву.

На жаль, в даний момент немає універсальних засобів виправлення цієї ситуації, тому що, як вже згадувалося, ми ділимо трудову діяльність на престижну і не дуже. Відповідно, Ми стали жертвами власних думок.

Все дуже складне в суспільстві. Я хотів би бути джентом: взяти помста на вулицях, очищати сміття, працювати в свіжому повітрі і одночасно допомогти пасторам-by (будувати спосіб; перенести старі жінки на вогні трафіку; очистити сніг від автомобілів, припаркованих в моєму дворі; годувати феральні коти і собаки так, щоб вони не атакували нікого; зловживати самотні пенсіонери, які вийшли, щоб сидіти на лавці, а також просто спілкуватися з людьми – дізнатися з них новини і поділитися своїми руками).

Але в поточному середовищі я не хочу бути джентом, тому що джентори, на думку суспільства, людей найнижчого рангу, і вона забороняє їм заробляти багато. Крім того, згідно з суспільством не повинні бути щасливими: дійсно, де ви подивитеся, більшість з них мають власну сімейну драму. Іншими словами, суспільство перевернуло цю професію, перетворюючи її в своєрідну рогатку, на якій всі витирають ноги. І що можна сказати про лікарів, вчителів, водіїв, постменів, житлових працівників, кухарів та багато інших? Чи є їх позиція помітно краще, ніж з janitors?

«Особливості... Ви загиблими! Вам буде право. Так, ми можемо сказати інакше – кожен з нас не виняток, тому що ми самі даємо такі нерівності, такі ієрархії в наших головах. І якщо ми оточені десять разів цими неординарними свободами, рівновагою і фратерністю, до тих пір, поки ми бачимо наш світ, як серія чорно-білих, і ніколи не нейтральних – більшість джентів продовжувати виконувати свою роботу з необхідності, не блювотні.

Що це таке? Подаруйте на імперфікацію суспільства і продовжуємо шукати себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Kevin O'Leary: 4 Stupid Фінансові витрати, які майже кожен робитьДжей Абрахем: Як зібрати великий прибуток в будь-якому виді бізнесу

Але той факт залишається, що до тих пір, поки ми знайдемо наше покликання, наше життя не відкинеться чорно-білим тюрмом, а дженти не просто очищать наші автомобілі снігу вранці і посміхатися у нас ввечері, коли ми повернемося від роботи.До того, як ми стаємо щасливим, що ми любимо, весь світ навколо нас буде здаватися похмурим, безперешкодним, брудним і безнадійним. І ми не будемо працювати над своїми недосконалостями, поки ми хворіли. Тим не менш, ми є єдиними, які повинні зробити це.

Наша спільна місія полягає в тому, щоб змінити світ на краще.Але не на папері або за гроші – це, підробка, але дійсно – це, вже зараз. Видання

Автор: Денис Южаков

Джерело: Денис Южаков